kinokvinder.dk

iCarly (TV Series 2007–2012)

iCarly: En ungdomssucces fyldt med talentfulde skuespillere

TV-serien iCarly, som blev sendt fra 2007 til 2012, var en stor sensation blandt unge seere. Denne artikel præsenterer de talentfulde skuespillere, der var med i serien og bidrog til dens succes.

Miranda Cosgrove som Carly Shay

Den unge og karismatiske Miranda Cosgrove spillede hovedrollen som Carly Shay, seriens hovedperson. Gennem hendes charmerende præstation og ubestridelige skuespilfærdigheder tog hun seerne med på en spændende rejse gennem Carlys oplevelser og eventyr.

Jerry Trainor som Spencer Shay

Jerry Trainor spillede rollen som Carlys excentriske storebror, Spencer Shay. Med sin sjove og excentriske personlighed tilføjede han en masse humor til serien. Trainors skuespilfærdigheder gjorde det let for seerne at elske og grine af Spencers skøre påfund.

Jennette McCurdy som Sam Puckett

Jennette McCurdy portrætterede den dristige og modige Sam Puckett, Carlys bedste veninde. McCurdy gav karakteren liv og skabte en stærk og inspirerende rollemodel for unge piger. Hendes dygtige skuespil fangede seernes opmærksomhed og gjorde Sam til en af seriens mest populære figurer.

Nathan Kress som Freddie Benson

Nathan Kress spillede den charmerende og tekniske kyndige Freddie Benson, Carlys gode ven og nabo. Med sin søde og troskabsfulde karakter stolede Carlilys seere på Freddie. Kress skuespilfærdigheder gjorde det nemt at identificere sig med og holde af Freddie.

Noah Munck som Gibby

Noah Munck portrætterede den excentriske og underholdende karakter Gibby. Hans unikke præstationer og talent indfangede seernes opmærksomhed og gjorde ham til en af seriens mest mindeværdige figurer. Muncks skuespil var altid en fornøjelse at se på.

Mary Scheer som Marissa Benson

Mary Scheer spillede rollen som Freddies overbeskyttende mor, Marissa Benson. Hendes komiske færdigheder skabte mange morsomme øjeblikke i serien. Scheer formåede at gøre karakteren så livlig og uforglemmelig.

Boogie som T-Bo

Boogie var kendt under navnet T-Bo og optrådte som seriens caféindehaver. Med sin mangfoldige personlighed og humoristiske vinkling tilføjede han et unikt og underholdende element til iCarly. Boogies skuespilfærdigheder gjorde T-Bo til en mindeværdig karakter.

Vince Deadrick Jr. som Val

Vince Deadrick Jr. spillede rollen som Val, en særlig effektkunstner i seriens tekniske team. Hans talentfulde præstationer bag kulisserne er afgørende for at skabe de spektakulære øjeblikke i iCarly. Deadrick Jr. skabte en karakter, der var elsket og værdsat af hele holdet.

Jeremy Rowley som Lewbert

Jeremy Rowley spillede den irriterende og koleriske portner, Lewbert. Hans komiske timing og skuespilfærdigheder skabte mange grin blandt seerne. Rowley gjorde Lewbert til en uforglemmelig karakter i iCarly universet.

Dorian Kingi som Spencer

Dorian Kingi tog også rollen som Spencer for et par episoder i serien. Hans præstationer var imponerende og hjalp med at opretholde karakterens unikke identitet.

Dan Schneider som sig selv

Serien inkluderede også skaberens cameo-optræden, hvor Dan Schneider spillede sig selv. Hans bidrag til iCarly var enormt og hans kreative vision skabte en unik og elsket tv-serie.

Mindy Sterling som Ms. Francine Briggs

Mindy Sterling spillede rollen som Carlys strenge og overbeskyttende lærer, Ms. Francine Briggs. Sterlings præstationer gav karakteren en autentisk og troværdig stemme og gjorde hende til en vigtig del af serien.

Tim Russ som Principal Franklin

Tim Russ portrætterede Principal Franklin, skolens leder. Gennem sin rolle bidrog Russ til den generelle dynamik i serien og skabte en autoritativ, men venlig karakter.

Colin Spensor som Wesley

Colin Spensor spillede rollen som Wesley, en af Carlys klassekammerater. Hans præstation gav karakteren en sjov og livlig personlighed. Spencer formåede at bringe Wesley til liv og skabe sjove og mindeværdige øjeblikke i serien.

Reed Alexander som Nevel Papperman

Reed Alexander portrætterede den kendetegnende karakter Nevel Papperman, en lumsk blogger og fan. Alexanders talentfulde præstation gjorde det nemt for seerne at hade og elske Nevel på samme tid.

Mary Ann Springer som Wendy

Mary Ann Springer spillede rollen som Wendy, en af Carlys klassekammerater. Hendes skuespilfærdigheder gjorde karakteren til en interessant og elsket del af serien.

Ethan Munck som Guppy

Ethan Munck var med i serien som sin egen bror Noah Muncks karakter, Guppy. Hans søde og begejstrede personlighed gav Guppy en speciel og elsket plads i iCarlys univers.

Andrew Hill Newman som George the Bra

Andrew Hill Newman portrætterede karakteren George the Bra i serien. Hans præstationer var med til at skabe sjov og underholdning og tilføje unikke øjeblikke til iCarly.

I alt bidrog denne talentfulde gruppe af skuespillere til iCarlys succes og uforglemmelighed. Deres dygtige præstationer og unikke personligheder gjorde serien til en favorit blandt unge seere.

Overblik

Titel Untitled Dan Schneider Projekt
Udgivelsesdato 8. september 2007 (USA)
Oprindelsesland USA
Optagelsessteder Nickelodeon on Sunset – 6230 Sunset Blvd., Hollywood, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Nickelodeon Network, Schneiders Bakery

Resmué

iCarly er en TV-serie, hvor hovedpersonen Carly hoster sin egen hjemmeavlede webshow. Sammen med sin bedste ven Sam laver de regelmæssige webcasts, som indeholder alt fra comedy-sketches og talentkonkurrencer til interviews, opskrifter og problemløsning.

Carly bor sammen med sin storebror og værge Spencer, og de producerer deres webcasts fra et provisorisk studie på loftet. Carly kæmper med teenageårene og havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig at blive kendt som en stigende stjerne eller undergrundskendis blandt børn.

Men alt ændrer sig, da en lærer ved et uheld kommer til at sætte hende i spidsen for skolens talentshow. Sammen med Sam omdanner Carly auditions til et show, som Carlys teknologisk kyndige ven Freddie optager – inklusive deres morsomme replikskifte og gode kemi – og offentliggør på nettet uden at fortælle pigerne det.

Den online-tilskuerflok kræver mere, og pludselig er Carly og Sam blevet et fænomen. Deres webcasts indeholder nu alt fra comedy-sketches og talentkonkurrencer til interviews, opskrifter og problemløsning, og de er blevet populære.

iCarly handler også om Carlys ældre bror, Spencer, og deres venner, der alle sammen arbejder sammen om at skabe webshowet og deltage i forskellige skøre og sjove skitser og indslag. Samtidig forsøger de at balancere deres almindelige teenage-liv.

Fem sjove fejl i TV-serien iCarly

1. Kære Carly, hvornår har du egentlig fødselsdag?

I nogle episoder ændrer Carlys fødselsdag sig fra den 14. januar til den 24. juli. Måske er det fordi, hun elsker at fejre sin fødselsdag hele året rundt? Jeg kan godt forstå det, Carly, men du skal nok beslutte dig for en dato, så vi kan bringe dig en gave!

2. iCarlys internetshow fra det absolutte intet

Jeg er imponeret over, hvor iCarly-holdet kan udsende deres webshow live fra steder uden internetforbindelse. De har engang sendt det fra et forrådsskab i skolen og endda fra et gammelt slot! Men hvilket internetudstyr bruger de egentlig? Tror de på magi? Hov, det er en teori – at de faktisk har en hemmelig magisk forbindelse til internettet. Måske er deres show mere fantastisk end vi tror!

3. Spencer, din kreative matematiker

Vi har alle brug for lidt matematisk genialitet i vores liv, men Spencer fra iCarly tager det til et helt nyt niveau. Han kan tælle, male og skabe skulpturer, men når det kommer til at huske tal, kan han godt blive lidt forvirret. Han ved ikke altid, om 2+2 er 4 eller 5. Spencer, det er okay, jeg synes stadig, du er fantastisk!

4. Sam og hendes magiske tørklæde

Jeg har bemærket noget helt utroligt ved Sam. Hun har et tørklæde, der ser ud til at have magiske evner. Nogle gange er det kort, andre gange er det langt. Det er som om, tørklædet vokser og skrumper efter Sams humør. Jeg vil gerne have sådan et tørklæde – så kunne jeg klone mig selv eller noget sjovt!

5. Gibby – mesteren i at miste tøjet

Bare fordi Gibby er lidt klodset, betyder det ikke, at han altid skal ende med at miste sit tøj. Det sker oftere end man skulle tro! Hver gang Gibby er i nærheden af farlige hændelser eller vand, forsvinder hans tøj. Det er ligesom om, det er hans superkraft – at forvandle sig til en nøgen superhelt! Gibby, du er virkelig unik på dine egne nøgne måder.

Disse fejl gør bare iCarly endnu sjovere at se. Selvom de måske er små detaljer, kan vi ikke lade være med at grine af dem. Tak, iCarly, for at underholde os med jeres uforglemmelige fejl!

Andre populære titler: MonkFrikjentThe WheelDrive Me CrazyShaun of the DeadBullet TrainThe Wind That Shakes the BarleyDonnie DarkoMidsommarHostMarvel Studios: LegendsOrphan: First KillThe A-TeamThe ShiningThe Conjuring 2PapillonRay DonovanFuryBlade47 RoninKong: Skull IslandThe BurbsMeganOn My BlockBlack AdamMurder MysteryIsle of DogsTroldehjertets HemmelighedREDUploadSecret InvasionEurekaSkins – HautnahThe Last Thing He Told MeFame MMASecretariatThe Last of the MohicansPersuasionMorbiusNew York MinuteBeastRaiders of the Lost ArkLast Chance U: Basketball“The Simpsons” Throw Grampa from the DaneSkins – HautnahThe French DispatchHow to Build a Sex RoomDead Man DownFear Street: Part Three – 1666