kinokvinder.dk

Ice Road Truckers (TV Series 2007–2017)

TV-serien Ice Road Truckers

Ice Road Truckers er en populær tv-serie, der følger modige lastbilchauffører, der kører på livsfarlige isveje i Alaska og Canada. Serien debuterede i 2007 og blev en stor succes, hvilket førte til flere sæsoner.

Hovedrolleindehavere

Her er nogle af de mest fremtrædende skuespillere i TV-serien Ice Road Truckers:

  1. Alex Debogorski: Alex er en erfaren isvejslastbilchauffør og en af de oprindelige castmedlemmer. Han har medvirket i 123 episoder fra 2007 til 2017.
  2. Thom Beers: Thom er seriens fortæller, der giver baggrundsinformation og kommentarer til handlingen. Han har været med siden starten og har indtalt 112 episoder fra 2007 til 2014.
  3. Lisa Kelly: Lisa er en kvindelig lastbilchauffør og et ikon i serien. Hun har medvirket i 84 episoder fra 2007 til 2017.
  4. Rick Yemm: Rick er en anden original Ice Road Truckers-deltager og har kørt på isveje i 65 episoder fra 2007 til 2012.
  5. Darrell Ward: Darrell var en populær chauffør, der desværre gik bort i 2016. Han nåede dog at medvirke i 50 episoder fra 2012 til 2017.
  6. Mark Kohaykewych: Mark er ejer af Polar Industries, et firma der specialiserer sig i isvejstransport. Han har medvirket i 47 episoder fra 2011 til 2017.
  7. Jack Jesse: Jack har kørt på isveje og deltog i 42 episoder fra 2007 til 2012.
  8. Art Burke: Art repræsenterer Polar Industries og har medvirket i 38 episoder fra 2013 til 2017.
  9. Drew Sherwood: Drew er en tidligere isvejslastbilchauffør, der deltog i 35 episoder fra 2007 til 2010.
  10. Todd Dewey: Todd repræsenterer også Polar Industries og har medvirket i 34 episoder fra 2013 til 2017.
  11. Phil Krom: Phil er en isvejschauffør, der deltog i 28 episoder fra 2009 til 2012.
  12. Lane Keator: Lane arbejdede som terminalchef for Carlile og medvirkede i 27 episoder fra 2009 til 2012.
  13. Vlad Pleskot: Vlad er medejer af VP Express og var med i 26 episoder fra 2011 til 2014.
  14. Jerry Dusdal: Jerry var truck pusher og deltog i 23 episoder fra 2007 til 2010.
  15. Ray Veilluex: Ray har medvirket i 21 episoder fra 2007 til 2012.
  16. Timothy Freeman: Timothy var med på isvejene i 20 episoder fra 2007 til 2010.
  17. George Spears: George deltog i 19 episoder fra 2007 til 2010.

Alle cast- og crewmedlemmer spillede en vigtig rolle i Ice Road Truckers og bidrog til at give serien dens intense og spændende atmosfære.

Ice Road Truckers blev en førende tv-serie med en dedikeret fanbase, der blev fascineret af lastbilchaufførernes mod og styrke i at håndtere de farlige forhold på isvejene. Serien gav seerne et indblik i en verden, hvor hvert køretøj kunne være skæbnesvangert for dem, der vovede sig ud på de iskolde veje.

Gennem Ice Road Truckers fik seerne også mulighed for at lære mere om de udfordringer, som lastbilchaufførerne står over for i deres daglige arbejde. Kørsel gennem snoede og iskolde veje, skiftende vejrforhold og hårde deadlines er blot nogle af de udfordringer, som chaufførerne står over for.

Ice Road Truckers er en spændende tv-serie, der udforsker den farlige verden af isvejstransport og viser seerne modet og hårdheden hos de modige lastbilchauffører, der risikerer deres liv for at transportere forsyninger til afsidesliggende områder.

Overblik

Titel Ice Road Truckers
Udgivelsesdato 17. juni 2007 (USA)
Oprindelsesland USA/Canada
Sprog Engelsk
Også kendt som Camioneros del hielo
Filmlokationer Dalton Highway, Alaska, USA
Produktionsselskaber Original Productions
History Channel
Eagle Vision

Resmué

I TV-serien Ice Road Truckers følger vi en gruppe modige lastbilchauffører, der arbejder under ekstremt farlige forhold. Serien foregår i Canadas Northwest Territories og på Alaskas afsondrede Dalton Highway, der primært er dækket af sne og is.

I løbet af den hårde vinter i Canadas Northwest Territory er fjerne landsbyer og arbejdslejre afskåret fra omverdenen. For at forsyne dem kører en gruppe seje langdistancechauffører deres lastbiler over hundreder af miles på isveje, der er skåret ud på overfladen af de frosne søer. Nogle gange kan isen ikke bære den tunge lastbil, og chauffør og last falder gennem isen og synker til bunden. Få et risikofyldt indblik i livet som Ice Road Trucker, når de kører hovedkulds ind i knoglekolde farer.

De skøre fejl i TV-serien Ice Road Truckers

Ser du også Ice Road Truckers og er du en af de observante seere, der har opdaget de mange underholdende fejl i serien? Så læs med her, hvor vi tager dig med på en humoristisk rejse gennem de skæve øjeblikke, der har fået os til at grine højt fra sofaen!

Fejlfest på isvejen

Den første og mest påfaldende fejl er, hvordan isvejen altid virker så perfekt og glat, selv under de mest ekstreme vejrforhold. Er det mon fordi produktionen har fundet en magisk vejservice, der altid sørger for, at isen er skinnende ren? Det virker næsten for godt til at være sandt!

Den forsvindende snedriver

I flere episoder er det bemærket af opmærksomme seere, at snedriverne midt på vejen forsvinder på mystisk vis. I det ene øjeblik er de der, og i det næste er de som sunket i jorden! Måske er der et usynligt snedæmon, der stjæler dem? Det må være forklaringen!

Truckernes forvandling

Har du også bemærket, hvordan truckerne i Ice Road Truckers pludselig skifter farve fra den ene scene til den næste? Det er næsten som et forvandlingsnummer i cirkus! Man kan kun gætte på, hvad der sker. Måske har de et hemmeligt malingsteam, der arbejder om natten?

De ubesmittede dragter

I sikkerhedens navn er det vigtigt for truckerne at bære beskyttelsesdragter, når de færdes på isvejen. Men lad os være ærlige – hvorfor er deres dragter altid så rene? Man skulle tro, de lige er blevet taget ud af vaskemaskinen! Måske har de en okay god forsyning af tøjrens midt på isen, hvem ved?

Uendelige energiressourcer

Er du nogensinde blevet imponeret over, hvordan truckerne synes at have en uendelig forsyning af brændstof? De kører på isvejen i timevis uden at skulle tanke! Måske har de fundet en hemmelig oliekilde under isen? Det ville da være en fantastisk nyhed for verdens energikrise!

Drivende skilte

Sidst, men ikke mindst, er der også seerne, der griner af de drivende skilte langs vejen. Hvordan kan de blive ved med at flakse rundt uden at blive vasket væk af istiden? Det er næsten som om, de har deres egne små vinger og flyver rundt som magiske reklameskilte!

Så næste gang du ser Ice Road Truckers, så hold øjnene åbne for de vanvittige fejl og nyd det i fulde drag! Det er sjovt at se, hvordan en så populær serie trods alt har nogle skavanker, der kan få os til at grine og undre os. Velkommen til Ice Road Truckers fejlunivers!

Andre populære titler: The Mother“Stormester” Julie, du er diskvalificeret!DaydreamerThe MotherThe Wild Bunch2001: A Space OdysseyThe Little MermaidJawsAlice in WonderlandAnimal KingdomCoffee and CigarettesFBI: Most WantedMarie AntoinetteMidnight MassOutlastThe Ice RoadThis Is the EndEndeavourThe Godfather Part IIIThe Skeleton KeyNCISThe Florida ProjectAvatarThe InvitationDont Worry DarlingOshi no Ko: Mein StarFlightplanMortal Engines – Krieg der StädteDoc MartinFull HouseTromQuicksandFantastic Mr. FoxAfter WorkBridesmaidsWhen They See UsThe Lost GirlsMs Fishers Modern Murder MysteriesGuardians of the Galaxy Vol. 2Pineapple ExpressAgent HamiltonThe Midnight SkyLegally BlondeThe War of the RosesGrown-ishPinocchioFar til fire og onkel Sofus