kinokvinder.dk

Içerde (TV Series 2016–2017)


Overblik

Titel Içerde
Udgivelsesdato 19. september 2016
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk
Også kendt som Insider
Optagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Ay Yapim

Resmué

Içerde er en tv-serie om to brødre, der bliver revet fra hinanden og ender på hver sin side af loven. Sarp og Mert bliver sat op imod hinanden, uden at de kender til deres slægtskab. Da Sarps bror Umut forsvinder og formodes død, klamrer hans mor sig til hans minde med sit liv. Sarp bebrejder sig selv for at have mistet ham og bliver stadig hjemsøgt af tabet. Lige da Sarp er ved at færdiggøre sin politiuddannelse, bliver han sendt undercover for at infiltrere en mafiaorganisation ledet af mafiabossen Celal. Han tror, at hvis han lykkes med sin mission, vil han endelig finde fred i sin sind og sjæl. Mens han bliver mere involveret i Celals verden, opdager Sarp også, at han udvikler dybe følelser for mafiabossens protegé, Melek. Hun blev som lille barn taget væk fra gaden og tiggeri af Celal sammen med en lille dreng, Mert. Sarp opdager efterhånden, at Mert er hans forsvundne bror, der er på sin egen mission for Celal. Pludselig bliver brødrene genforenet, men ikke som to brødre, men som to modstandere på hver sin side af loven. Vil broderkærligheden lykkes med at overvinde alle forskelle og hele sårede hjerter?

Fejl i TV-serien Içerde, som seerne har opdaget

Fejl#1 – Magiske transformationer

Hvis der er én ting, som seerne af TV-serien Içerde har bemærket, er det de utroligt hurtige transformationer, som karaktererne gennemgår. Det ene øjeblik er de i en huslig situation med forklæde og grydeske i hånden, og det næste øjeblik er de smidt ind i en actionfuld biljagt, iført heltesuit og med pistoler i bæltet. Det virker næsten som om, de har en magisk telefonboks, hvor de kan skifte kostumer på nul komma fem! Hvordan gør de?

Fejl#2 – Alt for hurtige løsninger

Içerde byder også på et utal af situationer, hvor karaktererne finder en løsning på en tilsyneladende umulig opgave på rekordtid. En bil, der er spærret inde i en underjordisk parkeringsplads, bliver befriet ved hjælp af et papirklips og en tyggegummi. En låst dør åbnes ved hjælp af en hårnål og en tandstikker. Nu skal man ikke være en superhelt for at løse disse problemer, men det virker som om, vores helt har magiske evner til at tænke uden for boksen!

Fejl#3 – Magisk hår

Hvis du har bemærket, at karakterernes frisurer aldrig ligner hinanden fra scene til scene, så er du ikke den eneste! Det er som om, de har en frisør med ild i røven, der konstant holder sig klar til at skifte karakterernes frisure mellem hvert klip. Det ene øjeblik har vores hovedperson flot og stilfuldt opsat hår, og i næste scene har han pludselig en edderkop hængende ned fra hovedet. Det er hårrejsende!

Fejl#4 – Usynlige ben

Her kommer vi til den mest bemærkelsesværdige fejl i Içerde – karakterers manglende ben! Ja, du læste rigtigt. Nogle gange ser det ud som om, vores helte simpelthen ikke har ben. De flyver rundt på skærmen som svævende spøgelser uden underkrop. Måske er det fordi, de har et superhemmeligt træningsprogram, hvor de har styrket deres evne til at svæve over jorden? Eller også er det bare en teknisk fejl, som er sluppet forbi redaktørernes opmærksomhed. Vi vælger at tro på den første mulighed!

Afslutning

Trods disse sjove fejl og underlige situationer er TV-serien Içerde stadig utroligt spændende og underholdende. Det er trods alt en fiktionsverden, hvor alt kan ske! Så næste gang du ser vores helte skifte tøj på sekunder, løse gåder på ingen tid og svæve omkring uden en underkrop, så husk at grine med og nyde turen!

Andre populære titler: American Horror StoryRosemarys BabyPerfect MatchSunshineAn Action HeroThe Texas Chain Saw MassacreScream: Tipi sau fugiConfusion – Sommer der AusgeflipptenMoonhavenLong ShotDie Schöne und das BiestThe Iceblade Sorcerer Shall Rule the WorldFritz, o GatoThe Wolf of Wall StreetLionheartThe IslandThe Bone CollectorGhostHustleThe Grand Budapest HotelDumb and DumberThe Day the Earth Stood StillEmily the CriminalCasino RoyaleFellinis CasanovaM3GANSpacedI Know What You Did Last SummerDonnie BrascoUnderworld: AwakeningØnskebarnHow the Grinch Stole ChristmasAll or Nothing: ArsenalShe-Hulk: Attorney at LawSoy LunaWest Side StoryVirumanThe AmericanMutedThe HuntedJohn WickGrown Ups 2PixelsDating NakedThe Beast Must Die“And Just Like That…” When in RomeOtto er et næsehornThe Walking DeadSuicide Squad