kinokvinder.dk

I’m Alan Partridge (TV Series 1997–2002)

De medvirkende i TV-serien Im Alan Partridge

Im Alan Partridge er en britisk komedieserie, der blev sendt fra 1997 til 2002. Serien handler om den fiktive karakter Alan Partridge, spillet af Steve Coogan, og hans oplevelser som en mislykket talkshowvært og radiovært.

Hovedrolle:

  • Steve Coogan som Alan Partridge – Alan Partridge er hovedpersonen i serien og spiller en selvglad og selvfed talkshowvært og radiovært. Coogan giver et fantastisk præstation som den akavede og komiske karakter.

Biroller:

  • Simon Greenall som Michael – Michael er Alans trofaste assistent, der altid er klar til at hjælpe Alan, selvom han ofte bliver ignoreret eller nedgjort.
  • Felicity Montagu som Lynn Benfield – Lynn er Alans tidligere sekretær, og hun vender tilbage som hans personlige assistent i serien. Hun er en evig optimist og har et godt hjerte, selvom Alan ikke altid behandler hende godt.
  • Phil Cornwell som Dave Clifton – Dave Clifton er en af Alans konkurrenter og en radiovært med en sjov personlighed.
  • Andrew Burt som Voice of Radio Norwich – Andrew Burt lægger stemme til Radio Norwich i serien og tilfører sin karakteristiske og professionelle stemme.
  • Amelia Bullmore som Sonja – Sonja er en af Alans kolleger og en af de få personer, der rent faktisk kan lide Alan.
  • Barbara Durkin som Susan – Susan er en anden af Alans kolleger, og hun er kendt for sin frække og flirterende personlighed.
  • Sally Phillips som Sophie – Sophie er en af Alans tidligere producere, og hun er kendt for sin skarpe tunge og sarkastiske kommentarer.

Yderligere biroller:

  • James Lance som Ben – Ben er en af Alans tidligere kolleger og producer. Han optræder i serien med sin unikke personlighed, der konstant irriterer Alan.
  • Tim Dantay som Builder – En af Alans håndværkere, der optræder i serien og ofte bliver udsat for Alans akavede opførsel.
  • David Schneider som Tony Hayers – Tony Hayers er en station manager og en af Alans overordnede, der altid er kritisk over for Alans arbejde.
  • Rob Brydon som Baptist Fan – I en enkelt episode optræder Brydon som en begejstret fan af et baptistprogram, som Alan deltager i.

Disse skuespillere og deres præstationer er afgørende for seriens succes. Deres evne til at skabe humor og formidle Alans komiske og pinagtige karaktertræk har gjort Im Alan Partridge til en elsket og populær TV-serie.

Seriens ensemble af talentfulde skuespillere har bidraget til dens kultstatus og har skabt uforglemmelige øjeblikke for seerne.

Overblik

Titel Im Alan Partridge
Udgivelsesdato 3. november 1997 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Der også kendt som Im Still Alan Partridge
Optagelsessteder Hilton Hotel, Elton Way, Watford, Hertfordshire, England, Storbritannien (Linton Travel Tavern eksteriører)
Produktionsselskab TalkBack Productions

Resmué

I TV-serien Im Alan Partridge følger vi den mislykkede tv-vært Alan Partridge, der desperat prøver at genstarte sin karriere inden for mediebranchen. Et par år er gået, siden Alan havde sit eget tv-show, Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge. Han arbejder nu som radiovært i Norwich, bor på et beskedent hotel og håber stadig på en anden sæson af sit show.

I sin fritid bruger han en stor del af sin tid på at sludre med hotellets personale, finde ting til sin personlige assistent Lynn at lave og generelt opføre sig besværligt og være til besvær for andre.

Sjove fejl i TV-serien Im Alan Partridge

Hvis du er en ivrig fan af TV-serien Im Alan Partridge, er du helt sikkert stødt på nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget. Selvom fejl kan være distraherende, kan de også være kilde til latter og underholdning. Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, der er blevet afsløret i denne populære serie.

Geografiske fejl

En af de mest mærkbare fejl er den geografiske inkonsekvens i forhold til hovedpersonen Alan Partridges oprindelse. Selvom Alan er fra Norwich i East Anglia, støder vi lejlighedsvis på Steve Coogans manchesterske accent, som trænger igennem karakteren. Måske er Alan en hemmelig Mancunian, eller også glemte Steve bare at tænde for sin East Anglia-knap. Hvem ved?

Snavs i baggrunden

Hvis du er en detaljeorienteret seer, har du måske bemærket nogle mindre sjofle detaljer i baggrunden af nogle scener. Være sig en kop kaffe, der står og samler støv på en hylde, eller en tilsyneladende glemt pizzaæske på skrivebordet. Måske var produktionsteamet for optaget af at fange Alans faldefærdige komik, at de glemte at rydde op efter sig. Men hey, det tilføjer da lidt autenticitet, ikke?

Gappede informationer

Har du nogensinde oplevet at have lyst til at udfylde et gap? Nåh, det har vi set masser af i Im Alan Partridge. Visse oplysninger af bliver ikke givet til seeren, hvilket efterlader os med spørgsmål, der hænger i luften. For eksempel, hvad var titlen på serien, når den blev udgivet i Indien? Ved at efterlade disse små informationer i et vakuum, får serien os til at gruble og fantasere over, hvad svarene kunne være. Lidt som Alans egen særlige form for intellektuel tease.

Så næste gang du ser Im Alan Partridge og bemærker en fejl, så lad være med at blive irriteret. Se det fra den lyse side og lad fejlen være en kilde til underholdning. For i sidste ende er det det uregerlige og det lidt skæve, der gør denne serie så uforglemmelig og sjov.

Andre populære titler: TedOut ColdJurnalulWhere the Crawdads SingThe Gray ManRegel nr. 1Para Sempre CinderelaThe Very Excellent Mr. DundeeMisfitsThe Kissing BoothSuccessionTrevlig helgKamikazePolitik.tv2.dk på TV2/CharlieShadow and Bone: Legenden der GrishaOnce Upon a Time in the WestDrive Me CrazyClarkSanditonNanny McPhee ReturnsThe Amazing Spider-ManMarnieJersey BoysJohnny BravoSpies in DisguiseTre piger fra JyllandBrawl in Cell Block 99The Man with the Iron FistsLucyThe Great GatsbyIdentidade DesconhecidaThe Pale HorseIron Man 2Quigley der AustralierThe Worst Person in the WorldBohemian RhapsodyMagnum P.I.EntourageDead Mans HandPitch Perfect 2AmsterdamThe CovenantMeg 2: The TrenchHagane no renkinjutsushiLaw & Order: Special Victims UnitIntetDrømmen om det hvide slotRoomFalloutEmma.