kinokvinder.dk

In Plain Sight (TV Series 2008–2012)

De medvirkende i TV-serien In Plain Sight

In Plain Sight er en populær amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2008 til 2012. Serien følger historien om Mary Shannon, der arbejder som US Marshals Service-agent og er ansvarlig for at beskytte vidner i det amerikanske vidnebeskyttelsesprogram. I løbet af serien udforsker vi Marys personlige liv og de udfordringer, hun står over for i sin professionelle karriere.

Mary McCormack som Mary Shannon

Hovedrollen i In Plain Sight blev spillet af skuespilleren Mary McCormack. Hun portrætterede Mary Shannon. McCormack har medvirket i 61 episoder af serien, der blev sendt fra 2008 til 2012. Mary Shannon er en stærk og beslutsom US Marshals Service-agent, der arbejder med at beskytte vidner i vidnebeskyttelsesprogrammet. Hun kæmper med at balancere sit personlige liv og det farlige arbejde med at beskytte vidner.

Frederick Weller som Marshall Mann

I rollen som Marshall Mann så vi skuespilleren Frederick Weller. Han medvirkede også i 61 episoder af serien, der blev sendt fra 2008 til 2012. Marshall er Marys partner og en erfaren US Marshals Service-agent. Han er ansvarlig for at sikre, at vidnerne forbliver sikre og i live under beskyttelse. Marshall og Mary har et tæt samarbejde og udvikler et særligt venskab i løbet af serien.

Paul Ben-Victor som Stan McQueen

Stan McQueen blev spillet af skuespilleren Paul Ben-Victor. Han medvirkede i 58 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2008 til 2012. Stan er en erfaren US Marshals Service-agent og en af Marys nærmeste kolleger. Han hjælper Mary og Marshall med at løse sager og sikre vidnerne under beskyttelse. Stan er kendt for sin hårdtarbejdende og dedikerede tilgang til sit job.

Nichole Hiltz som Brandi Shannon

Skuespillerinden Nichole Hiltz spillede rollen som Brandi Shannon i 50 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2008 til 2012. Brandi er Marys søster og har en turbulent fortid med stofmisbrug og kriminelle aktiviteter. Hun forsøger at ændre sit liv og få en frisk start, men støder ofte på udfordringer undervejs.

Lesley Ann Warren som Jinx Shannon

Jinx Shannon blev portrætteret af skuespillerinden Lesley Ann Warren. Hun medvirkede i 28 episoder af serien, der blev sendt fra 2008 til 2012. Jinx er Mary og Brandis mor og er kendt for sin udadvendte personlighed. Hun forsøger at støtte sine døtre, men hendes egen livsstil og problemer skaber ofte konflikter i familien.

Cristián de la Fuente som Raphael Ramirez

Raphael Ramirez blev spillet af skuespilleren Cristián de la Fuente. Han medvirkede i 23 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2008 til 2012. Raphael er en anklager og Marys kærlighedsinteresse i serien. Deres forhold udvikler sig gennem sæsonerne, og de står over for forskellige udfordringer og hindringer på deres vej.

Victoria Murphy som Wit Sec Dectective

Victoria Murphy medvirkede som Wit Sec Dectective i 19 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2009 til 2012. Wit Sec Dectective er en del af vidnebeskyttelsesprogrammet og arbejder tæt sammen med Mary og Marshall for at sikre, at vidnerne forbliver sikre. Hun er en dedikeret og hårdtarbejdende agent, der hjælper med at opretholde sikkerheden omkring vidnerne.

Joshua Malina som Peter Alpert

Skuespilleren Joshua Malina spillede rollen som Peter Alpert i 17 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2009 til 2011. Peter Alpert er en anklager og arbejder sammen med Mary og hendes team for at sikre, at vidnernes rettigheder bliver beskyttet. Han er en vigtig karakter i serien og bidrager til at drive historien fremad.

Tangie Ambrose som Delia Parmalee

Tangie Ambrose medvirkede som Delia Parmalee i 17 episoder af serien, der blev sendt fra 2011 til 2012. Delia Parmalee er en medarbejder i US Marshals Service og arbejder tæt sammen med Mary og Marshall. Hun er en dygtig og dedikeret agent, der bidrager til teamets succes.

Rachel Boston som Detective Abigail Chaffee

I 16 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2011 til 2012, spillede Rachel Boston rollen som Detective Abigail Chaffee. Chaffee er en ung og talentfuld detektiv, der samarbejder med Mary og Marshall for at løse sager. Hun bidrager med en frisk og energisk tilgang til arbejdet.

Todd Williams som Detective Robert Dershowitz

Skuespilleren Todd Williams spillede rollen som Detective Robert Dershowitz i 15 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2008 til 2009. Dershowitz er en erfaren detektiv og samarbejder med Mary og Marshall for at løse kriminelle sager. Han er en pålidelig og hårdtarbejdende kollega.

Holly Maples som Eleanor Prince

Holly Maples medvirkede som Eleanor Prince i 14 episoder af In Plain Sight, der blev sendt i 2009. Eleanor Prince er en medarbejder i US Marshals Service og arbejder tæt sammen med Mary og Marshall. Hendes præcise og analytiske tilgang bidrager til at løse sagerne effektivt.

Ali Marsh som Dr. Shelley Finkel

Ali Marsh spillede rollen som Dr. Shelley Finkel i 10 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2009 til 2012. Dr. Finkel er en psykolog, der hjælper vidner i vidnebeskyttelsesprogrammet med at håndtere følelsesmæssige udfordringer og traumer. Hendes karakter giver et unikt indblik i de psykologiske aspekter af vidnebeskyttelse.

Bryan Callen som Mark Stuber

Bryan Callen medvirkede som Mark Stuber i 8 episoder af serien, der blev sendt i 2011 og 2012. Mark Stuber er en af Brandis kærlighedsinteresser og forsøger at ændre sit liv efter en fortid med kriminalitet. Han støtter Brandi i hendes forsøg på at forbedre sig selv og skabe en bedre fremtid.

Aaron Ashmore som Scott Griffin

Aaron Ashmore spillede rollen som Scott Griffin i 6 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2010 til 2012. Scott Griffin er en advokat og en af Marys kærlighedsinteresser i serien. Deres forhold udvikler sig, men står også over for udfordringer og komplikationer.

Will McCormack som Robert OConner

Will McCormack medvirkede som Robert OConner i 6 episoder af serien, der blev sendt fra 2008 til 2012. Robert OConner er en advokat og en af Marys kærlighedsinteresser. Deres forhold har sine op- og nedture, og de står over for forskellige udfordringer på deres vej.

Phillip Casaus som Police Officer The Art of the Steal

Phillip Casaus medvirkede som Police Officer The Art of the Steal i 6 episoder af In Plain Sight, der blev sendt fra 2011 til 2012. Han spiller rollen som en politibetjent og bidrager til løsningen af forskellige kriminelle sager i serien.

Erika Alexander som Theresa Simmons

Skuespillerinden Erika Alexander spillede rollen som Theresa Simmons i 4 episoder af serien, der blev sendt i 2010. Theresa Simmons er en advokat og en allieret for Mary og hendes team. Hun hjælper med at navigere i den juridiske side af vidnebeskyttelsesprogrammet.

In Plain Sight er skabt af David Maples. Serien byder på en dybdegående fortælling om livet som US Marshals Service-agent og spændende kriminalsager, der skal løses. De medvirkende leverer stærke præstationer i deres respektive roller og bidrager til seriens succes.

Overblik

Titel In Plain Sight
Udgivelsesdato 1. juni 2008 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Plain Sight
Optagelsessteder Albuquerque, New Mexico, USA
Produktionsfirmaer Pirates Cove Entertainment og Universal Media Studios (UMS)

Resmué

TV-serien In Plain Sight handler om den amerikanske marskal Mary Shannon, der er ansvarlig for at finde vidner til føderale retssager og placere dem i vidnebeskyttelsesprogrammet. Samtidig skal hun jonglere med en dysfunktionel familie og sit eget personlige liv. Mary er baseret i Albuquerque, New Mexico, og arbejder sammen med sin partner, Marshall Mann, om at skabe nye liv for både kriminelle og uskyldige vidner. Når Mary ikke sætter sit eget liv på spil for at beskytte vidner, forsøger hun at styre sin dysfunktionelle familie, herunder hendes afhængige mor, Jinx, og hendes yngre søster, Brandi, der begge bor sammen med hende. Mellem arbejde og familie har Mary kun lidt tid til sin kæreste, Raphael Ramirez, der spiller baseball på amatørniveau.

Fejl i TV-serien In Plain Sight: En sjov og løssluppen gennemgang

Episode 1: Den gådefulde fætter

I den første episode af In Plain Sight optræder der flere fejl, der kan få enhver seer til at grine højlydt. Lad os starte med coronervognen, der tilsyneladende findes i seriens univers. I New Mexico er der dog ingen sådanne køretøjer, da al obduktion og medicinsk retsmedicin håndteres af Officer of the Medical Investigator, og alle obduktioner foregår i Albuquerque. Sikke en brandert coronervognen må have haft for at ende i tv-serien!

Episode 2: Spaghetti i ørkenen

Når vi taler om fejl, så skal det nok siges, at In Plain Sight ikke efterlader nogen klicheer uberørte. I denne episode dukker det italienske sprog pludselig op, når vi ser efter handlingen. Hvad er dog meningen med det? Er der sket en fejl mellem klip og lim i redigeringsrummet, eller begår karaktererne pludselig en italiensk forbrydelse uden for seernes synsfelt? Det er op til dig at gætte!

Episode 3: Klovner uden grænser

Mens In Plain Sight forsøger at skabe spænding og drama, skal vi ikke glemme at lejlighedsvis kigge på de små detaljer, der får os til at grine. I denne episode har vi en sjov lille plet i historien, hvor det ser ud til, at nogle scener er gået tabt i oversættelsen. Der er gaps i handlingen, hvor selv sproget går i stykker. Måske har de travlt med at beskytte vidner, men det er da svært ikke at give et grin eller to fra os seere.

Episode 4: Detektiv i forklædning

Ja ja, In Plain Sight, vi kan godt lide, når I forsøger at være smarte. Men denne gang går I lige lovlig langt. I denne episode ser vi vores hovedperson hoppe rundt som en detektiv i forklædning. Men vent, hvorfor ser hun pludselig ud præcis som hovedpersonen i en anden tv-serie? Er der blevet lavet et crossover uden vores viden? Eller har vores hovedperson simpelthen glemt sit eget personlige look? Hvis det er tilfældet, så må hun da være en ret dårlig FBI-agent.

Andre populære titler: RoomMeitantei ConanDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesJohn WickThe Next 365 DaysThe Name of the RoseSe7enSinister 2Sur lAdamantDeath in ParadiseJungledyret HugoThe French DispatchNopeThe UntoldZodiacSiren HeadBad Boys IIRick and MortyThe CircleAlice in WonderlandCharitéThe First LadySuitsOmul rachetăGiaDetectivii din CaliforniaAfterOceans ElevenJust MercyIndiana Jones și cadranul destinuluiThe InvitationRitualulDaddy Day CareTempelriddernes skatDefinitely, MaybeHouse of the DragonShaneAlvin and the Chipmunks: The Road ChipShot CallerNapoleon DynamiteLove on the SpectrumSubmarinoMoonfallPsychoRăzboiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor SithBlack SnowCold CaseDisjointed