kinokvinder.dk

In the Dark (TV Series 2019–2022)

Medvirkende i TV-serien In the Dark

Top cast

TV-serien In the Dark har en række dygtige skuespillere, der bringer historien og karaktererne til live. Her er nogle af de medvirkende, der har haft en betydningsfuld rolle i serien:

  1. Perry Mattfeld som Murphy Mason: Perry Mattfeld spiller hovedrollen som Murphy Mason i TV-serien. Hendes karakter er en ung kvinde, der er blind og ekstremt selvstændig. Hun er døv over for verden omkring hende, men når hendes bedste ven, Tyson, bliver dræbt, tager hendes kamp for at løse mysteriet om hans død til nye højder.
  2. Casey Deidrick som Max Parish: Casey Deidrick portrætterer karakteren Max Parish. Han er en politibetjent, der bliver involveret i Murphys liv og jagten på sandheden om Tysons drab. Max og Murphy udvikler en kompleks og følelsesladet forbindelse gennem seriens forløb.
  3. Morgan Krantz som Felix Bell: Morgan Krantz spiller Felix Bell i serien. Felix er en af Murphys venner og en central figur i hendes liv. Han er en mørk og kompleks karakter, der har sine egne hemmeligheder og motiver.
  4. Keston John som Darnell James: Keston John indtager rollen som Darnell James i serien. Darnell er en af Murphys kontakter i den kriminelle underverden. Han hjælper hende med at finde information og navigere i farlige situationer.
  5. Brooke Markham som Jessica Jess Damon: Brooke Markham spiller Jess i TV-serien. Jess er Murphys bedste ven og en af hendes største støtter. Hun er en sjov og livlig karakter, der bringer lys og humor ind i Murphys mørke verden.

Andre medvirkende

Ud over de vigtigste roller er der også en række andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens dynamik og fortælling:

  • TripPretzel som Trip: Trip er en karakter, der dukker op senere i serien som en potentiel romantisk interesse for Murphy.
  • Matt Murray som Officer Gene Clemens: Matt Murray portrætterer Officer Gene Clemens, der er en af politibetjentene i serien.
  • Theodore Bhat som Josh Wallace: Theodore Bhat spiller karakteren Josh Wallace, en af Murphys venner, der er involveret i nogle af seriens mysterier.
  • Rich Sommer som Dean Riley: Rich Sommer indtager rollen som Dean Riley, der spiller en betydningsfuld rolle i Murphys eventyr.
  • Ana Ayora som Sarah Barnes: Ana Ayora spiller karakteren Sarah Barnes, der har sin egen forbindelse til Tysons sag.
  • Dewshane Williams som Trey: Dewshane Williams portrætterer Trey, en karakter med forbindelse til den kriminelle underverden.
  • Calle Walton som Chloe Riley: Calle Walton spiller Chloe Riley, Deans datter.
  • Kathleen York som Joy Mason: Kathleen York indtager rollen som Joy Mason, Murphys mor.
  • Marianne Rendón som Leslie Bell: Marianne Rendón spiller karakteren Leslie Bell, Felix søster.
  • Nicki Micheaux som Nia Bailey: Nicki Micheaux portrætterer karakteren Nia Bailey, en anden betydningsfuld person i Murphys liv.
  • Lindsey Broad som Chelsea: Lindsey Broad spiller Chelsea, en karakter med forbindelse til seriens historie.
  • Cortni Vaughn Joyner som Sam: Cortni Vaughn Joyner portrætterer Sam, en af Murphys klassekammerater og venner.
  • LeviPretzel som Levi: Levi er en karakter, der optræder i begyndelsen af serien som en potentiel romantisk interesse for Murphy.

Denne liste giver et overblik over de mange talentfulde skuespillere, der har været en del af TV-serien In the Dark. Deres præstationer har været med til at skabe en spændende og dybdegående fortælling, der har fanget publikum på tværs af sæsoner.

Serien er skabt af Corinne Kingsbury og er blevet rost for sin unikke præmis og karakterudvikling. Skuespillerne i In the Dark har formået at bringe disse karakterer til live på en imponerende måde, hvilket har bidraget til seriens popularitet og succes.

Med deres talent og engagement har skuespillerne bag In the Dark formået at skabe en serier, der er dybdegående, spændende og medrivende for seerne.

Overblik

Titel In the Dark
Udgivelsesdato 4. april 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som У темряві
Filmoptagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Red Hour Films, Warner Bros. Television, CBS Television Studios

Resmué

In the Dark er en TV-serie, der handler om den unge kvinde Murphy, der lever et hårdt og ukontrolleret liv. Hun er også blind, hvilket gør hendes hverdag ekstra udfordrende.

En skæbnesvanger dag bliver Murphys liv vendt på hovedet, da hun støder på, hvad hun er sikker på er liget af sin nærmeste ven i gyden uden for sin lejlighed. Denne chokerende begivenhed sender Murphy ud på en farlig mission for at finde sandheden om, hvad der er sket med sin ven.

I sin søgen efter svar støder Murphy på en række uventede mørke hemmeligheder og farlige personer. Hun opdager, at intet er, hvad det giver sig ud for at være, og at sandheden kan være både smertefuld og skræmmende.

Samtidig med sin jagt på retfærdighed og opklaring bliver Murphy tvunget til at konfrontere sine egne indre dæmoner og udfordre de fordomme og begrænsninger, som samfundet sætter for en blind person.

In the Dark er en rå og spændende serie, der udforsker temaer som venskab, kærlighed, overlevelse og kampen for retfærdighed. Den viser os, at man aldrig skal undervurdere nogen på grund af deres handicap, og at selv i mørket er der altid håb om at finde lys og sandhed.

Fem sjove fejl i TV-serien In the Dark

TV-serien In the Dark har fanget publikums opmærksomhed med sin spændende historie om en blind kvinde, der udforsker mysteriet om sin vens forsvinden. Mens serien har formået at engagere seerne, har den også vakt opmærksomhed på grund af nogle bemærkelsesværdige fejl, der er blevet opdaget af ivrige fans. Lad os dykke ned i disse sjove fejl og have lidt sjov på bekostning af dem.

1. Guiding Hope og den utrolige agilitybane

I serien viser kontoret for Guiding Hope en total mangel på research omkring træning af førerhunde. En mini-agilitybane? Selvfølgelig, for en førerhund skal selvfølgelig kunne lede sin ejer til at gå over en vippe. Hvad er det dog for noget? Har de nogensinde set en førerhund i aktion? Det er da helt skørt!

2. Hvad er det officielle certificering i Frankrig?

I et af de sjove spørgsmål, som In the Dark efterlader os med, er: Hvad er den officielle certificering, som TV-serien har modtaget i Frankrig? Var det en Mest humoristiske tv-serie præmie? Eller måske en Mindst realistiske plot? Vi kan kun gætte, men det er helt sikkert et mysterium!

3. Mærkelige pauser og pludselige tidsspring

Der er øjeblikke i In the Dark, hvor karaktererne tilsyneladende har evnen til at teleportere. I den ene scene befinder de sig i en lade, og i næste scene pludselig er de i et helt andet sted, uden nogen forklaring eller overgang. Er der en skjult tidsmaskine i serien, som seerne ikke er blevet fortalt om? Det virker som om, at produktionsteamet var lidt for ivrige med at komme videre til næste scene!

4. Hurtigere end en Ferrari

I In the Dark har hovedkarakteren Murphy en ven, der altid er klar til at hjælpe hende, uanset hvor hurtigt hun har brug for det. Han dukker altid op på de mest belejlige tidspunkter, uanset om han skal dække lange afstande eller springe gennem tid og rum. Måske er han en superhelt uden at vi ved det?

5. Uforklarlige teknologiske evner

Endelig har vi bemærket, at karaktererne i In the Dark er ekstremt dygtige til at navigere på deres smartphones og computere – selvom de er blinde. De kan skrive beskeder uden at se på skærmen, finde vej med GPS, og endda hacke sig ind i adgangskoder uden nogen synlige vanskeligheder. Er det mon en ny form for overnaturlig teknologisk kunnen? Hvem behøver syn, når man har In the Dark-teknologi?

Sådan er det at se TV-serier – intet er perfekt, og der er altid plads til lidt sjov og latter. In the Dark giver os ikke kun spænding og drama, det giver os også nogle uforglemmelige fejl, der får os til at undre os og grine. Nu er det tid til at vente og se, hvilke sjove fejl der dukker op i næste sæson!

Andre populære titler: JoylandThe WitchThe Summer I Turned PrettyJackieThunderbolt and LightfootJodorowskys DuneThe Shawshank RedemptionRoyalteenGrimVikinganeBrooklyn Nine-NineTalladega Nights: The Ballad of Ricky BobbyAsteroid CityAbbott ElementaryDr. NoReservoir DogsYellowstoneThe Wolf of Wall StreetMegamindGunthers MillionsPachinkoHappy EndingInterviu cu un vampir: Cronicile vampirilorThe VisitorDune: Part TwoJohnny EnglishThe World for the two of usChefDag & natShamelessDear ZoeThe AmericanSmagen af sultThe Jinx: The Life and Deaths of Robert DurstLove & Other DrugsDead ManThe Shawshank RedemptionThe Mechanic – O ProfissionalThe House BunnyFast XHouseCoraline e a Porta SecretaLa La LandWerewolf by NightWonder Egg PriorityYour HighnessChalado e PerigosoAccording to Jim