kinokvinder.dk

In the Night Garden… (TV Series 2007–2009)

De medvirkende i TV-serien In the Night Garden

TV-serien In the Night Garden er en populær britisk børneserie, der blev sendt fra 2007 til 2009. Serien er skabt af Andrew Davenport og blev produceret af Ragdoll Productions. In the Night Garden er kendt for sit farverige univers og rolige atmosfære, der appellerer til de helt små børn. Serien følger en gruppe karakterer, der interagerer i en eventyrlig have om natten. Lad os tage et nærmere kig på de medvirkende i denne elskede børneserie.

Derek Jacobi som fortæller

Derek Jacobi er en britisk skuespiller, der har gjort sig bemærket både på scenen og på skærmen. I In the Night Garden lægger han stemme til seriens fortæller. Jacobis beroligende og dybe stemme giver serien en tryg og afslappende stemning, som er ideel til sengetid.

Nick Kellington som Igglepiggle

Nick Kellington spiller rollen som hovedkarakteren Igglepiggle i In the Night Garden. Igglepiggle er en blå væsen, der udforsker haven og interagerer med de andre karakterer. Kellington formår at give Igglepiggle liv og personlighed gennem sin skuespil og stemme.

Andy Wareham som Tombliboo Unn

Andy Wareham spiller den ene af Tombliboo-figurerne ved navn Unn. Tombliboo Unn er kendt for sin karakteristiske høje hat og sin energiske adfærd. Wareham får Unn til at fremstå sjov og livlig med sin skuespilpræstation.

Rebecca Hyland som Upsy Daisy

Rebecca Hyland spiller rollen som Upsy Daisy i serien. Upsy Daisy er en farverig karakter, der elsker at danse og sprede glæde. Hyland formår at indfange Upydaisys pikante personlighed og skabe et levende og sjovt karakter.

Isaac Blake og Holly Denoon som Tombliboo Ooo

Isaac Blake og Holly Denoon deler rollen som Tombliboo Ooo, den anden af Tombliboo-figurerne. Tombliboo Ooo er kendt for sin nysgerrighed og legesyge natur. Blake og Denoon giver karakteren liv og energi med deres skuespil.

Justyn Towler som Makka Pakka

Justyn Towler spiller rollen som Makka Pakka, en lille, stenet væsen, der elsker at samle og polere forskellige genstande. Towler formår at skabe en sød og elskværdig karakter med sin performance.

Elisa Laghi som Tombliboo Eee

Elisa Laghi spiller den tredje Tombliboo, Eee. Tombliboo Eee er kendt for sin store kærlighed til musik og dans. Laghi bringer Eee til live med sin udtryksfulde stemme og talent for at formidle charmen ved karakteren.

CeCelia Wickham-Anderson som sanger

CeCelia Wickham-Anderson er en talentfuld sanger, der lægger stemme til sangene i In the Night Garden. Hendes smukke og harmoniske vokal tilføjer en ekstra dimension til serien og bidrager til dens hyggelige atmosfære.

Andre medvirkende

Udover de vigtigste skuespillere involverede In the Night Garden også John Tobias som en yderligere skuespiller til Igglepiggle, og Katie Hull, der havde en enkelt optræden som karakteren Nina.

I alt bidrog disse talentfulde skuespillere til at skabe en magisk og underholdende TV-serie for de yngste seere. Deres præstationer gav liv til de forskellige karakterer og fik børn verden over til at elske In the Night Garden.

Overblik

Titel In the Night Garden…
Udgivelsesdato 19. marts 2007 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som I drömmarnas trädgård
Produktionsselskaber British Broadcasting Corporation (BBC), Ragdoll Productions

Resmué

In The Night Garden er en TV-serie om et magisk billedbogssted, der eksisterer mellem at være vågen og sove i et barns fantasi. Det er en eventyrhave for småbørn, der balancerer på grænsen mellem det at være vågen og bevæge sig hen imod at falde i søvn. Serien er lidt psykedelisk, men for et barn er den sjov, fantasifuld, farverig og, når programmet slutter, afslappende og sød. – Dean Mark Anthony

Fejl i TV-serien In the Night Garden…

Velkommen til Nattens Have… hvor intet er perfekt!

TV-serien In the Night Garden… har fanget børns hjerter med sin farverige og fantasifulde verden. Men selvom serien er fuld af magi og eventyr, er der desværre også blevet spottet et par fejl af de vågne seere. Tag med os på en humoristisk rejse gennem nogle af de skæve øjeblikke i Nattens Have…

Dysfunktionelle transporterer: Ukomfortable ture i Haahoos-sejlbåde

De små Haahoos-sejlbåde er et populært transportmiddel i Nattens Have, men hvis du har lagt mærke til, at der altid er en Haahoos, der balancerer meget skævt i båden, så er du ikke alene. Det virker som om, der er brug for en grundig vejning og justering af disse fartøjer, så alle Haahoos kan nyde en komfortabel sejltur uden fare for overbordfalden. Men hey, det er da heller ikke rigtig sjovt, hvis alt kører som smurt, vel?

Ups! Igglepiggle mister ansigt

Vi elsker alle Igglepiggles store, glade smil, men hvad sker der, når han pludselig mister sit ansigt? Seerne har bemærket, at der er øjeblikke i serien, hvor Igglepiggle skifter fra at have en ansigtstegning til at være et tomt lærred. Måske har han bare brug for en skønhedssøvn, eller måske er han bare træt af at være charmerende hele tiden. Hvem ved? En ting er sikkert – det er altid et overraskende øjeblik at se Igglepiggle uden hans karakteristiske ansigt!

Unormalt store narrehatte?

En anden fejl, der har fået folk til at se to gange, er størrelsen af den velkendte narrehat, der bæres af karakteren MackaPak. I visse scener ser det ud til, at narrehatten vokser til gigantiske proportioner, hvilket er både imponerende og skræmmende på samme tid. Måske er det et mysterium, der skal opklares i fremtidige sæsoner – er narrehatten magisk eller bare ejendommelig? Vi venter spændt på svar!

En hulens masse lydsvingninger!

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor der er så mange forskellige lyde i Nattens Have, så er du ikke alene. Seerne har bemærket, at lyden af karakterernes stemmer undertiden ændrer sig på mystisk vis – fra dybe røster til skingre toner, der får os til at grine højlydt. Måske er det bare et bevis på den magiske nature i Nattens Have, hvor alt kan ske, eller måske har lydteknikerne haft lige lovligt meget sjov i studiet. Uanset årsagen giver det os et ekstra skud humor!

Selv i Nattens Have… er der altid plads til lidt sjov

Fejl eller ej, In the Night Garden… formår alligevel at bevare sin charme og underholdningsværdi. De små fejl og skøre øjeblikke gør bare serien endnu sjovere at se på, og det viser, at selv i den mest magiske have kan der ske uventede ting. Så næste gang du ser Haahoos gynge i bådene, Igglepiggle uden ansigt eller hører en stemme skifte mellem bassen og knirken, så lad det være en reminder om, at perfektion ikke altid er det vigtigste – det er det smil, som Nattens Have altid tryller frem hos os alle!

Andre populære titler: Bridget Joness Diary21The Imitation GameBlinkende lygterThe Disastrous Life of Saiki K.ElysiumKrummernes JulKSI: In Real LifeThe BatmanBanditSønnen fra AmerikaCant Buy Me LoveThe DiscoveryFinal SpaceWinters BoneThe Edge of SeventeenForever My GirlOur FatherLe Mans 66: O DueloThe Witcher: Nightmare of the WolfThe Little MermaidBondingAngelCowboys & AliensBlitzBruce AlmightyBastille DayObsessedThe WitchesLimitlessThe MentalistThe Texas Chain Saw MassacreLove & DeathDivergenteAvatar: The Way of WaterEin Rezept für die LiebeSupernaturalMan on the MoonTromBringing Down the HouseThe Walking DeadInsóniaGuardians of the Galaxy Vol. 2The SpyThe Marco EffectLabans Jul – The MovieMother