kinokvinder.dk

Inside Job (TV Series 2021–2022)

TV-Serien Inside Job – Mød de medvirkende

Inside Job er en amerikansk animeret TV-serie, der blev sendt fra 2021 til 2022. Serien blev skabt af Shion Takeuchi og Alex Hirsch, og den er kendt for sin dybdegående og humoristiske tilgang til konspirationsteorier og hemmelige organisationer. Serien følger Reagan Ridley, der arbejder som en underdækket agent i virksomheden Cognito Inc., der styrer hele verden uden offentlighedens viden.

Mød hovedrolleindehaverne:

  1. Lizzy Caplan som Reagan Ridley:
  2. Lizzy Caplan giver stemme til seriens hovedkarakter, Reagan Ridley. Reagan er en dygtig agent, der forsøger at afsløre de hemmelige planer hos Cognito Inc.

  3. Christian Slater som Randy Ridley:
  4. Christian Slater giver stemme til Randy Ridley, Reagans bror. Randy er en smart og charmende karakter, der er fanget i Cognito Inc.s indflydelse.

  5. Clark Duke som Brett Hand:
  6. Clark Duke leverer stemmen til Brett Hand, en loyal medarbejder hos Cognito Inc. Han hjælper Reagan i hendes forsøg på at afsløre virksomhedens hemmeligheder.

  7. Tisha Campbell som Gigi:
  8. Tisha Campbell giver stemme til Gigi, en anden agent hos Cognito Inc. Hun arbejder side om side med Reagan for at afsløre organisationens skjulte dagsorden.

  9. Andy Daly som J.R. Scheimpough:
  10. Andy Daly leverer stemmen til J.R. Scheimpough, en skruppelløs leder hos Cognito Inc. Han kæmper for at bevare virksomhedens hemmeligheder og magt.

Andre vigtige medvirkende:

  • Chris Diamantopoulos som Robotus:
  • Chris Diamantopoulos giver stemme til Robotus, en robot skabt af Cognito Inc.

  • John DiMaggio som Glenn Dolphman:
  • John DiMaggio leverer stemmen til Glenn Dolphman, en højtråbende medarbejder hos Cognito Inc.

  • Bobby Lee som Dr. Andre:
  • Bobby Lee giver stemme til Dr. Andre, en ekscentrisk videnskabsmand fra Cognito Inc.

  • Brett Gelman som Magic Myc:
  • Brett Gelman leverer stemmen til Magic Myc, en mystisk karakter med uklare motiver.

  • Shion Takeuchi som Grassy Noel:
  • Shion Takeuchi giver stemme til Grassy Noel, en af de få anstændige medarbejdere i Cognito Inc.

  • Josh Robert Thompson som Additional Voices:
  • Josh Robert Thompson giver stemme til forskellige biroller i serien.

  • Alex Hirsch som Additional Voices:
  • Alex Hirsch bidrager også med forskellige stemmer til Inside Job.

Serien Inside Job formår at kombinere spænding, satire og komedie på en unik måde. Den talentfulde stemmebesætning bringer karaktererne til live og lader seerne dykke ned i den skjulte verden af konspirationer og hemmeligheder. Hvert afsnit afslører nye lag af fortællingen og holder seerne tilbage for mere.

Inside Job er uden tvivl et underholdende indblik i en verden, der ligger uden for vores synsfelt. Den skarpe dialog og karakterernes kompleksitet gør serien til en must-see for elskere af konspirationsteorier og animerede TV-serier.

Overblik

Titel Inside Job
Udgivelsesdato 22. oktober 2021 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Văn Phòng Thuyết Âm Mưu
Produktionsselskaber Netflix Animation, Taco Gucci

Resmué

Inside Job er en TV-serie, der handler om de ansatte i den Dybe Stat, hvor konspirationer ikke kun er teorier, men virkelighed. At holde dem hemmelige er en fuldtidsbeskæftigelse.

Historien følger den dysfunktionelle team, der hver dag begår verdens konspirationer i skygge-regeringen. Fra intrikate fortielser og hemmelige selskaber til etiketten for maskefester, kan det være svært at navigere i kontorkulturen hos Cognito Inc., især for den antisociale tekniske geni Reagan Ridley.

Endda på en arbejdsplads hvor der er væsener der kan skifte form til krybdyr, og psykede svampe er Reagan stadig set som den mærkelige, fordi hun tror på, at verden kan blive et bedre sted.

Reagan tror, at hun kan gøre en forskel, hvis hun blot kan håndtere sin skøre far, der skriver manifestos, sine ansvarsløse kolleger og endelig få den forfremmelse, hun har drømt om.

Fantastiske fejl i TV-serien Inside Job

Du har måske fulgt med i den spændende og actionfyldte TV-serie Inside Job, hvor vores seje hovedpersoner må bekæmpe en mystisk organisation i skyggerne. Men vidste du, at denne serie ikke er fejlfri? Trods alle de fantastiske øjeblikke, som vi har kunnet nyde, har skarpe seere opdaget en række morsomme fejl, der får os til at grine højlydt.

Fejl nr. 1: Det magiske kaffekrus

I en af episoderne ser vi vores hårdkogte hovedperson stå i køkkenet og gribe ud efter sin kaffekop. Men hold nu fast, for i næste klip er hans kaffekrus forvandlet til en sød teddybamse. Det ser ud til, at han har et krus med trylledrikke, der skifter form efter hans humør. En kop kaffe til formiddagsmøderne, og en krammebamse til svære tider – hvor kan man købe sådan en?

Fejl nr. 2: Tyngdeloven blev underlagt manuskriptet

I en nervepirrende scene ser vi vores helte hoppe ud af et vindue og over en kløft, mens de er i flugt. Men vent lige et øjeblik: De laver den vildeste luftakrobatik helt uden problemer! Det virker som om, tyngdekraften bare lige aflyste sin arbejdsdag og overlod dem til deres egen akrobatik. Er der mon en ny superkraft i spil, som vi ikke kender til?

Fejl nr. 3: Replikkerne på ferie

I en af de dialogrige scener forsøger en af karaktererne at fremføre en dyb og vigtig replik. Desværre måtte replikken have været nødt til at overholde arbejdsmiljøloven, for den tager pludselig ferie midt i sætningen! Det giver en mærkelig pause og en meget forvirret seer. Måske lever replikken et dobbeltliv og er skuespiller på Broadway i sin fritid?

Fejl nr. 4: Den mystiske forvandling af baggrunden

I en af de dramatiske scener i serien følger vi vores hovedpersoner, der kører i en bil med høj hastighed. Men pludselig forvandler vejen sig fra en moderne storby til en idyllisk landsby. Det er som om, at bilen bare har evnen til at rejse i tid og rum uden varsel. Måske burde de overveje at ansætte en dedikeret chauffør, der kan holde styr på retningen?

Fejl nr. 5: Den usynlige rekvisit

I en actionfyldt kampscene er det vigtigt at have alle de nødvendige våben tilgængelige. Men i Inside Job ser vores helte ud til at have undervurderet behovet for rekvisitter, for på mystisk vis forsvinder deres våben pludseligt. Når de når frem til næste skudveksling, er våbnene som sunket i jorden. Måske er der en ond kursusinstruktør i stuntafdelingen, der stjæler våbnene for at øge spændingsniveauet?

Listen over disse fantastiske fejl er blot et udtryk for, hvor menneskelige vores helte i Inside Job egentlig er. Det er rart at vide, at selvom de er skurkernes mareridt, gør de også ting, som vi alle kan grine af. Så næste gang du sætter dig godt til rette for at se denne spændende serie, så hold øje med disse uforglemmelige øjeblikke, der får dig til at måbe og skraldgrine!

Andre populære titler: Nico, 1988Romantic KillerEscape RoomValhalla – The Legend of ThorCluelessRobin Hood: Men in TightsJurassic World: Das gefallene KönigreichThe Popes ExorcistSullivans CrossingApe ucigașeThor: The Dark WorldBlockbusterThe PrincessThe A-TeamMurdoch MysteriesNatural Born KillersDawn of the DeadGirlAbove the ShadowsMansfield ParkGirlFBoy IslandHard Target 2“Rick and Morty” The Ricklantis MixupAtes KuslariPacatoasaLittle WomenRed LightsChamada de um EstranhoThe MotherGirlFootlooseLooks That KillThe HandmaidenThe DuchessTour de France: UnchainedInterview with the VampireCars 3Call Me by Your NameDragon Ball Z KaiCrazy HeartMartyrsÎndrăgostiţi pentru totdeaunaMan on the MoonAvatar: The Way of WaterGeorge & TammyThe Good NurseHow to Train Your Dragon: The Hidden WorldKimi