kinokvinder.dk

Inspector George Gently (TV Series 2007–2017)

Medvirkende i TV-serien Inspector George Gently

TV-serien Inspector George Gently, der blev sendt fra 2007 til 2017, er en britisk krimiserie baseret på bøgerne af Alan Hunter. Serien foregår i 1960erne og følger den erfarne kriminalkommissær George Gently og hans makker John Bacchus, mens de efterforsker forbrydelser i Northumberland. Her er de vigtigste medvirkende i serien:

Martin Shaw som DCI George Gently

Martin Shaw spiller hovedrollen som Detective Chief Inspector George Gently. Han er en garvet politibetjent med en stærk retfærdighedssans og en ukuelig vilje til at opklare forbrydelser. Gently er kendt for sin grundighed og sin analytiske tilgang til efterforskning.

Lee Ingleby som John Bacchus

Lee Ingleby portrætterer Detective Sergeant John Bacchus, der er DCI Gentlys unge og lidt mere utålmodige partner. Bacchus er en ambitiøs betjent, der ønsker at vise sit værd og gøre karriere inden for politiet. Han har dog stadig meget at lære om politiarbejdet og livet generelt.

Simon Hubbard som PC Taylor

Simon Hubbard spiller PC Taylor, en politibetjent på George Gentlys hold. Han er en pålidelig og dedikeret medarbejder, der hjælper med at bevare orden under efterforskningen af forbrydelser.

Lisa McGrillis som Rachel Coles

Lisa McGrillis spiller Rachel Coles, der i serien arbejder som retsmedicinsk tekniker. Hun er ansvarlig for at finde beviser og analysere spor, der kan hjælpe George Gently med at opklare forbrydelserne.

Tom Hutch som PC Tom Reynolds

Tom Hutch portrætterer PC Tom Reynolds, en ung politibetjent på Gentlys hold. Han er lærevillig og hjælper med at indsamle information og foretage anholdelser under efterforskningen af forbrydelser.

Don Gallagher som Bob Anderton

Don Gallagher spiller Bob Anderton, der er en mistænkt i flere af episoderne. Han er en person med en tvivlsom karakter, der indgår i forskellige kriminelle handlinger og bliver et kritisk element i efterforskningerne.

Annabel Scholey som Gemma Nunn

Annabel Scholey portrætterer Gemma Nunn, der er involveret i nogle af efterforskningerne. Hun er en kvinde med en interessant fortid, der afsløres, da George Gently og hans hold graver dybere ned i sagen.

Melanie Clark Pullen som Lisa Bacchus

Melanie Clark Pullen spiller Lisa Bacchus, John Bacchus kone. Hun har en stærk personlighed og har indflydelse på Bacchus beslutninger og handlinger, både i forhold til hans personlige liv og hans politiarbejde.

Tony Rohr som China

Tony Rohr portrætterer China, der er en mistænkt i flere af episoderne. Han er en kendt kriminel og en kilde til information, der hjælper George Gently med at opklare forbrydelserne.

Katie Anderson som Leigh Anne Bacchus

Katie Anderson spiller Leigh Anne Bacchus, der er John Bacchus datter. Hun er en vigtig karakter i serien, da hendes liv og relation til sin far påvirker hans beslutninger og handlinger.

Christopher Connel som PC Chris Stockdale

Christopher Connel portrætterer PC Chris Stockdale, en politibetjent, der arbejder sammen med George Gently og hans hold. Han er en loyale og handlekraftig betjent.

Michael Hodgson som Alec Powell

Michael Hodgson spiller Alec Powell, en mistænkt i nogle af episoderne. Han er en karakter med mange hemmeligheder, der gradvist bliver afsløret under efterforskningerne.

Maria Tecce som Isabella Gently

Maria Tecce portrætterer Isabella Gently, George Gentlys kone. Hun er en støttende partner, der spiller en vigtig rolle i Gentlys liv, både personligt og professionelt.

Derek Riddell som Walter Nunn

Derek Riddell spiller Walter Nunn, der er involveret i nogle af efterforskningerne. Han er en mand med en fortid, der hjælper George Gently og hans hold med at opklare forbrydelser.

Tim Dann som Patolog

Tim Dann portrætterer en patolog, der hjælper med at analysere lig og give vigtige oplysninger og beviser i efterforskningerne.

Chris Brailsford som Assisterende Chief Constable Gordon

Chris Brailsford spiller Assisterende Chief Constable Gordon, en højtrangeret politibetjent, der har indflydelse på Gentlys arbejde og beslutninger.

Mal Whyte som Chief Constable Lilley

Mal Whyte portrætterer Chief Constable Lilley, der er politimester og øverste leder af politistyrken i området. Han har magt og indflydelse på Gently og hans efterforskninger.

Barry OConnor som PC

Barry OConnor spiller en politibetjent, der hjælper George Gently og hans hold med at håndtere efterforskningerne og opretholde lov og orden.

Disse medvirkende har hver især en unik rolle i TV-serien Inspector George Gently og bidrager til dens autenticitet og dybde. Deres samspil og præstationer skaber en spændende og engagerende krimiserie, der holder seerne på kanten af deres sæde.

Kilde: IMDb

Overblik

Titel Inspector George Gently
Udgivelsesdato 8. april 2007 (USA)
Oprindelseslande Storbritannien, Irland
Sprog Engelsk
Også kendt som George Gently
Filmsteder Irland
Produktionsselskaber Company Pictures, British Broadcasting Corporation (BBC), Bord Scannán na hÉireann / The Irish Film Board

Resmué

Inspector George Gently er en britisk TV-serie, der følger den erfarne kriminalinspektør George Gently og hans partner, Detective Sergeant John Bacchus. Sammen opklarer de kriminelle handlinger i 1960ernes England.

Serien giver et nostalgisk og detaljeret indblik i den pulserende og omskiftelige tid, hvor Swinging Sixties har nået North-East England. Gently og Bacchus kastes ud i en verden af mord og kaos, mens de forsøger at bringe retfærdighed til de kriminelle, der har uheldet at have den frygtløse efterforsker på deres sag.

Gently er en hæderlig og troværdig efterforsker fra Scotland Yard, der ikke er bange for at afsløre korruption inden for politirækkerne. Efter hans kones tragiske drab beslutter han sig for at trække sig tilbage fra politiet. Men da han opdager, at manden, der menes at stå bag drabet, er blevet spottet i North-East England, skifter han område og fortsætter sin søgen efter retfærdighed.

På hans side har han Bacchus, en ambitiøs og udisciplineret lokal efterforsker. De to kunne ikke være mere forskellige, men sammen udgør de et perfekt makkerpar. De balancerer mellem varme og humor, mens de arbejder tæt sammen for at løse forbrydelserne og skabe tryghed i samfundet.

Fejl i TV-serien Inspector George Gently, der får seerne til at klø sig i hovedet!

TV-serien Inspector George Gently tager os med til 1960ernes nordøstlige England og giver os et indblik i det spændende politiarbejde i denne tid. Men selvom serien er fyldt med spænding og drama, har skarpe seere formået at opdage nogle bemærkelsesværdige fejl, der får os til at heppe på fejlfanen.

Gently og Bacchus under ét enkelt Chief Constable?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seere har påpeget, er at Gently og Bacchus kun rapporterer til én Chief Constable. Men vent lige et øjeblik! I 1960erne, hvor serien er indstillet, var det nordøstlige England dækket af adskillige politistyrker. Vi taler om Durham County Constabulary, Sunderland Borough Police, Gateshead Borough Police, South Shields Borough Police, Northumberland Constabulary, Newcastle upon Tyne City Police og Tynemouth Borough Police. Så enten er vores helte blevet snigmorder-agtigt effektive til at få flere styrker til at gå under ét navn, eller også er dette en fejl, der er gået unnoticed i produktionen af serien.

Hvad angår Indien?

Et andet punkt, som seerne har grinet lidt af, er spørgsmålet om, under hvilket navn serien blev udgivet i Indien på engelsk. Det er rigtigt, der er et hul i vores viden på dette område, men seerne har trods alt tilladt deres fantasi at få frit løb her. Hvem ved? Måske blev Inspector Gently kendt som The Curious Case of the Mystifying Moustache eller The Adventures of Detective Dashing på den indiske scene? Vi får nok aldrig svar, men det er sjovt at drømme om de mulige titler.

Flere fejl i vente?

Disse fejl er kun toppen af isbjerget. Hvem ved, hvilke andre skæve henvisninger og historiske inkonsekvenser der gemmer sig i hver episode? For dem af os, der nyder et godt grin og ikke er bleg for at påpege huller i plottet, er Inspector George Gently den perfekte serie at opdage fejl i.

Så sæt dig godt til rette, zap ind på serien og vær klar til at påpege de uforglemmelige fejl, der får os til at ryste på hovedet, mens vi alligevel nyder den nostalgiske stemning.

Andre populære titler: Fame MMAPsychFast & Furious 7Tales from the LoopClickDanny PhantomAmor GarantidoAll-In Team Jumbo-VismaThe Name of the RoseGoldenEyeThe Unbearable Weight of Massive TalentNeed for SpeedMartha Marcy May MarleneKinsô no Vermeil ~Gakeppuchi majutsushi wa saikyô no yakusai to mahô sekai wo tsukisusumu~Drive My CarKyssetPovestea unui campionJomfruer fra rummetMurder, She Baked: A Chocolate Chip Cookie MysteryBertram & CoThe VoidEscape from L.A.The War Below1923The Ghost and the DarknessArthur and the Revenge of MaltazardThe Immaculate RoomBaywatchGood Will HuntingThe Little MermaidDownton AbbeyThe Brothers GrimsbyAs InseparáveisEnd of the RoadRoyalteenBoy Kills WorldI Tyrens tegnThe Stepford WivesPresos no TempoSeparationExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileMy Big Fat Greek Wedding 3LuciferGuardians of the Galaxy1883Hvidsten gruppenDeadpoolTerminator 2: Tag der Abrechnung