kinokvinder.dk

iZombie (TV Series 2015–2019)

Skuespillerne i TV-serien iZombie

I TV-serien iZombie, der blev sendt fra 2015 til 2019, blev vi præsenteret for en række talentfulde skuespillere, der portrætterede forskellige karakterer. Her er en oversigt over de primære medvirkende i serien:

  • Rose McIver som Olivia Moore: McIver spillede den centrale rolle som Olivia Moore, der efter at være blevet bidt af en zombie er nødt til at spise hjerner for at overleve. Hendes karakter udviklede sig fra en medicinstuderende til en retsmedicinsk læge, der hjælper politiet med at opklare forbrydelser.
  • Malcolm Goodwin som Clive Babineaux: Goodwin spillede rollen som Clive Babineaux, der er en detektiv ved Seattle Police Department. Han bliver Olvias partner og arbejder sammen med hende for at opklare mordgåder.
  • Rahul Kohli som Ravi Chakrabarti: Kohli portrætterede Ravi Chakrabarti, en førende forsker inden for zombieteori og Olvias bedste ven. Han hjælper Olivia med at styre hendes zombiebehov og arbejder også som retsmediciner.
  • Robert Buckley som Major Lilywhite: Buckley spillede Major Lilywhite, som er Olvias ekskæreste og tidligere socialrådgiver. Han bliver senere indblandet i en større konspiration om zombier.
  • David Anders som Blaine DeBeers: Anders spillede Blaine DeBeers, en kriminel og tidligere zombie, der starter en virksomhed med at sælge hjerner til zombier. Han spiller en vigtig rolle i hele seriens forløb.
  • Aly Michalka som Peyton Charles: Michalka portrætterede Peyton Charles, Olvias bedste veninde og en dygtig advokat. Hun bliver senere involveret i zombiemiljøet og nøglen til flere vigtige plottråde.
  • Bryce Hodgson som Don E: Hodgson spillede karakteren Don E, der er en tidligere narkohandler og ven af Blaine. Han bliver senere en central figur i zombiemiljøet.
  • Jessica Harmon som Dale Bozzio: Harmon spillede Dale Bozzio, en detektiv, der bliver Clives kæreste. Hun bliver involveret i zombiemiljøet og deltager i flere opklaringer.

Udover de skuespillere, der blev nævnt ovenfor, havde serien også en række andre medvirkende, der bidrog til at forme historien og karakterernes udvikling.

Skaberne af iZombie er Diane Ruggiero-Wright og Rob Thomas. De har skabt en unik og spændende serie, der kombinerer krimigenren med elementer af overnaturlige væsener og zombier.

Samlet set formåede skuespillerne i iZombie at bringe seriens karakterer til live og skabe en engagerende og underholdende serie for publikum. Deres præstationer bidrog til at gøre iZombie til en af de mest populære tv-serier inden for sin genre.

Overblik

Titel iZombie
Udgivelsesdato 13. august 2015 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Ăn Não
Optagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Spondoolie Productions
Vertigo Productions
Warner Bros. Television

Resmué

iZombie er en TV-serie om Liv Moore, en medicinstuderende, der finder ud af, at det at være zombie har sine fordele, som hun bruger til at assistere politiet. Liv Moore bliver inviteret til en fest, der bliver forvandlet til en makaber zombiearena. Hun vågner op fra de døde og bliver en zombie. For at bevare sin menneskelighed er hun nødt til at spise menneskehjerner, så hun begynder at arbejde på retsmedicinsk institut for at få adgang til dem. Når hun spiser en hjerne, får hun den persons egenskaber og minder, som hjælper hende med at løse mordgåder sammen med detektiv Clive Babineaux som en slags psykisk detektiv.

Liv Moore er en medicinsk resident med en lovende karriere og en forlovet, men da hun kommer til en bådfest, bliver hun forvandlet til en zombie efter at være blevet kradset af en. Nu har hun fuldstændig ændret sit liv – afbrudt sin forlovelse og byttet sit job ud med et på ligkammeret. Her får hun ved at spise en mords offers hjerne visioner, der kan bruges til at løse mordgåder. Men hun kæmper, fordi hun ikke kan dele sin sande identitet med sin familie og venner.

Forskellige sjove fejl i TV-serien iZombie

Den gådefulde hårfarve og solbrune zombies

De levende døde i iZombie har måske brug for hjerner for at overleve, men de har bestemt ikke glemt skønhedspleje! For mens hovedpersonerne Liv, Blaine og Angus altid ser ud som om de kommer direkte fra et gotisk modeshow med deres blege hud og hvide hår, kan man ikke sige det samme for resten af zombieflokken.

Selv efter byen er afskåret fra resten af verden, og mangel på forsyninger er et vigtigt plotpunkt i de senere sæsoner, ser man stadig konstante forsyninger af hårfarve og solariebesøg til de øvrige zombier. Det er virkelig imponerende, hvordan de kan klare sig med sådan en stil, når resten af byen er ved at falde fra hinanden!

Hvad skete der med hukommelsen?

Nu hvor vi taler om mærkelige ting, lad os diskutere zombiernes hukommelse – eller mangel på samme. Når Liv spiser hjerner, får hun ikke kun smagen og personligheden fra den afdøde, men også adgang til deres minder og viden. Men hvorfor er det så, at hun kun bruger dette til at opklare en enkelt mordsag?

Burde det ikke være mere effektivt, hvis Liv udnyttede sin hjernespisningsevne til at hjælpe politiet med at opklare ALLE mord i byen? Forestil dig, hvor meget tid og ressourcer politiet kunne spare! Desværre virker det kun, som om hun er interesseret i mysterier, der involverer hendes venner eller hendes egne følelsesmæssige dramaer. Prioriteter, tænker jeg!

Savnet garderobeafdelingen

Liv er uden tvivl en fantastisk skuespillerinde, men hendes forklædninger kan være en smule tvivlsomme. Hvordan er det muligt, at ingen nogensinde bemærker, at hun konstant går rundt iført de samme tøj og parykker i alle hendes forskellige roller?

Måske er det en del af zombielivsstilen at være stilsikker, men jeg kan ikke undgå at undre mig over, at selv politiet ikke får nogen mistanke. Måske er de bare så distraheret af alle de mord, at de ikke lægger mærke til, at Liv altid lancerer hendes version af skuespillerens uniform.

Casual zombie-spadseretur i solskin

Hvis der er noget, vi ved om zombier, så er det, at de ELSKER hjerner og har en tendens til at undgå sollys som vampyrer. Men i iZombie ser vi igen og igen vores zombieheltinde nyde dagens lys uden at blive reduceret til en bunke aske eller blive skræmt væk af korsformede skygger.

Måske er det bare en speciel type zombie, der har et højere toleranceniveau for sollys, eftersom hun spiser hjerner og får nye personlighedstræk. Eller måske glemte seriens skabere bare de grundlæggende regler for det at være en zombie. Uanset hvad, ser det altid underligt ud at se hende tage en afslappet spadseretur midt om dagen!

Alle fejl og skøre situationer til side, kan vi ikke benægte, at iZombie stadig formår at underholde os med sin unikke blanding af kriminalitet, humor og zombier. Men næste gang du ser en mærkelig handling eller en tilsyneladende absurditet, skal du bare huske, at det er en del af charmen ved denne overdrevne verden af zombier og mysterier. Bare nyd rulleforløbet og lad os håbe, at ingen får brændt hænderne på hårgele eller ender i et fængselssolarium!

Andre populære titler: PalmettoIn the Heart of the SeaNew Girl“Langt fra Las Vegas” MufufuThe ResponderAlvin and the ChipmunksGeneration KillThe War BelowRiders of Justice1899UntouchableAmores PerrosMission: Impossible – Rogue NationBig TimberEternal Sunshine of the Spotless MindA Dogs PurposeRosemarys BabyPrince Charming – DKRemember MeAmerican MadeEvil Dead RiseLolitaChernobylBelgraviaSpidey and His Amazing FriendsKing RichardTitanic IIVis mig dit køleskabSerenaThe BabysitterThe InterviewProject XSeason of the WitchGotham KnightsWhat Dreams May ComeO Panda do Kung Fu 2The TerminalMcDonald & DoddsO Grande ShowmanYour HighnessBeau Is AfraidThe Old GuardBaltoDefending JacobGremlinsThe Last Kingdom