kinokvinder.dk

Jackass (TV Series 2000–2007)

De medvirkende i TV-serien Jackass

Jackass var en populær amerikansk TV-serie, der blev sendt mellem 2000 og 2002. Serien var kendt for at være ekstremt dumdristig og viser mennesker deltage i farlige, vanvittige og ofte smertefulde stunts og skøre aktiviteter.

Kernecasten

  • Johnny Knoxville: Johnny Knoxville var en af hovedhjernebagmændene bag Jackass-serien og en af de mest populære medvirkende. Han var med i 25 episoder og var kendt for at udføre nogle af de mest skøre og farlige stunts.
  • Bam Margera: Bam Margera var en anden vigtig personlighed i serien. Han medvirkede også i 25 episoder og var kendt for sin skøre og dristige adfærd.
  • Chris Pontius: Chris Pontius var kendt for sin vovehalsede og humoristiske tilgang til stunts. Han medvirkede også i alle 25 episoder.
  • Dave England: Dave England var en af de originale medvirkende og kendt for sin ekstreme og chokerende adfærd. Han var også med i alle 25 episoder.
  • Ehren McGhehey: Ehren McGhehey medvirkede i 24 episoder og var kendt for sin evne til at tage imod smerte og udføre vanvittige stunts.
  • Brandon DiCamillo: Brandon DiCamillo var en af de mest populære medvirkende og var med i 24 episoder. Han var kendt for sin skøre og humoristiske tilgang til stunts.

Andre medvirkende

  • Steve-O: Steve-O medvirkede i 23 episoder og var kendt for sin vilde opførsel og sin evne til at tage imod smerte.
  • Ryan Dunn: Ryan Dunn var kendt for sine vilde og farlige stunts. Han medvirkede i 23 episoder.
  • Jason Wee Man Acuña: Jason Acuña, også kendt som Wee Man, medvirkede i 21 episoder og var kendt for sin lille statur og mod på farlige stunts.
  • Jeff Tremaine: Jeff Tremaine var en af skaberne af serien og medvirkede også som en karakter. Han var med i alle 21 episoder.
  • Preston Lacy: Preston Lacy var kendt for sin store krop og sin vilje til at udføre farlige stunts. Han medvirkede i 19 episoder.

Der var også andre medvirkende, der var involveret på forskellige tidspunkter i serien. Disse inkluderer Rick Kosick, Sean Cliver, Trip Taylor, Phil Margera, Dimitry Elyashkevich, Chris Raab og April Margera.

Jackass var et stort fænomen i 2000erne og blev kendt for sin ekstreme og ofte farlige adfærd. Seriens popularitet førte til flere efterfølgende film og TV-shows.

Udover de medvirkende var Spike Jonze, Johnny Knoxville og Jeff Tremaine også en del af skaberholdet bag serien. Deres bidrag var med til at gøre Jackass til en utrolig populær og kontroversiel serie.

Jackass-serien har efterladt et varigt indtryk på popkulturen og vil altid være kendt for at have pushet grænserne for hvad der er muligt i underholdningsverdenen.

Overblik

Titel Jackass
Udgivelsesdato 1. oktober 2000 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Диваки
Filmlokationer Vilnius, Vilnius County, Litauen
Produktionsselskaber Dickhouse Productions MTV Networks Polyphony Digital

Resmué

Jackass er en TV-serie, der følger en gruppe mennesker, der udfører skøre og farlige stunts for at underholde os. Serien er en balancegang mellem virkelighed og vanvid og præsenterer os for en gruppe stuntsmænd og ekstreme sportsentusiaster, der har en høj smertetærskel.

Hver episode består af optagelser af deres absurde og farlige stunts, som f.eks. at stå i en bærbare toilet, mens det bliver vendt på hovedet, at wrestle med en bjørn iført en bjørnekostume og at lave en simuleret kidnapning af Brad Pitt.

Jackass er en serie, der skubber grænserne for, hvad der er muligt og forsvarligt at gøre, og den udforsker menneskets hang til at søge spænding og underholdning gennem ekstreme handlinger. Serien er fyldt med sjov, absurde stunts og overraskende øjeblikke, der vil få dig til at måbe eller grine højt.

Med en blanding af vanvid og mod, tør gruppen af stuntsmænd at udføre de mest vanvittige og farlige stunts uden tøven. Serien er en advarsel om, hvor galt det kan gå, når man udfordrer grænserne for egen sikkerhed og forsøger at skabe den ultimative underholdning.

Jackass er en unik serie, der fanger seerens opmærksomhed med sin vilde og provokerende stil. Den er ikke for sarte sjæle, men for dem, der kan lide adrenalinsus og ekstrem underholdning.

Fejl og finter i Jackass: Seernes opdagelser

TV-serien Jackass har givet os mange uforglemmelige øjeblikke fyldt med vanvittige stunts og halsbrækkende situationer. Men selvom det er en underholdende og grænseoverskridende serie, har seerne formået at opdage nogle fejl, der tilføjer en ekstra dimension af humor. Vi har samlet nogle af de sjoveste og mest mærkværdige fejl, som selv de modigste Jackass-fans kan grine af.

Glidebanen, der glider væk

I en af episoderne gik Jackass-gjengen til en forlystelsespark for at udfordre deres frygt for højder og fart. I en specifik scene skulle vores helte glide ned ad en gigantisk vandrutschebane, men seere opdagede en lumsk fejl. Lige som Chris Pontius og Steve-O skulle tage turen, glider hele rutsjebanen afsted og efterlader dem forvirrede og i chok. Hvad der skulle have været en adrenalinfyldt oplevelse endte i en uheldig løbetur ned ad bakken. Godt klaret, Jackass!

Glemte hjul i barenstol

I en anden episode besluttede Jackass-gjengen at omdanne en almindelig kontorstol til en barenstol – holdbare rejsestilarter. Imidlertid gik nogle seere op i stolen detalje. Hvis du kiggede nøje efter, ville du bemærke, at hjulene stadig var fastgjort til kontorstolen, da de tog af sted. Det er altid rart at have mulighed for at tilpasse din egen barenstol med indbygget mobilitet, hvis du pludselig skal drøne gaderne i stil!

Kameraøjet der afslører magien

Jackass er kendt for sine autentiske og actionfyldte øjeblikke, men i en scene blev illusionen af og til brudt. Mens Bam Margera og Johnny Knoxville forsøgte at udføre et vovet nummer, kunne man tydeligt se kamerafolkets refleksioner i et nærliggende spejl. Det er klart, at selv de mest professionelle filmhold har brug for lidt ekstra gymnastik for at undgå selv at blive en del af actionen.

Boom! Synkronisering mislykkedes

I en episode, hvor Jackass-gjengen forsøgte at sende en ureglementeret månede-kasse op i luften ved hjælp af fyrværkeri, gik noget galt. Når man ser nøje efter, kan man se, at lyden af den eksplosive begivenhed kommer et splitsekund efter selve eksplosionen. Selvom det er frustrerende at opleve en synkroniseringsfejl, er der intet bedre end at lade lyden indhente actionen og give os en ekstra overraskelse.

Jackass er en serie, der lever for grænseoverskridende stunts og galskab. Fejl sker, og heldigvis formår seerne at finde dem og gøre dem til en del af den sjove oplevelse. Selvom vi elsker at se Jackass-gjengen teste grænserne for det mulige, viser disse fejl, at selv de mest frygtløse kan begå små fejltrin undervejs. Så næste gang du ser Jackass og bemærker en fejl, kan du bare trøste dig selv med, at selv de sejeste af de seje også er menneskelige.

Andre populære titler: LolaPlanet Earth IIThe Flight AttendantMan on the MoonSe7enArrowThe AngelItaliensk for begyndereThe CryLokiThe Handmaids TaleMartha“The X Files” HomeTotal RecallJourney to the Center of the EarthMay DecemberSpiralDreddBrooklyn Nine-NineThe FlashMr. BrooksShazam! Fury of the GodsHarem Camp!A Score to Settle28 Days HauntedSchindlers ListeParanoidJackass 4.5JurnalulThe Sommerdahl MurdersBlindspotBecoming ElizabethThe Hunger GamesOshi no Ko: Mein StarThe FalloutFallNopeTed LassoPeaky BlindersGuardians of the Galaxy Vol. 3Altered CarbonNever Look AwayPerfectJoyBlack-ishKramer vs. KramerSuperman & LoisThe Bad Seed ReturnsSave Our Squad