kinokvinder.dk

Jericho (TV Series 2006–2008)

De medvirkende i TV-serien Jericho

Serien Jericho, der blev udsendt mellem 2006 og 2008, havde en række talentfulde skuespillere på rollelisten. Disse skuespillere sørgede for at give serien liv og dybde, og her er en oversigt over nogle af de medvirkende, der gjorde Jericho til en succes.

Skeet Ulrich som Jake Green

Skeet Ulrich spillede hovedrollen som Jake Green i Jericho. Han var blandt de mest fremtrædende skuespillere i serien og medvirkede i samtlige 30 afsnit. Ulrichs præstation som den hårdkogte og karismatiske Jake Green blev meget rost af både kritikere og seere.

Lennie James som Robert Hawkins

En anden nøgleskuespiller i serien var Lennie James, der spillede rollen som Robert Hawkins. James var med hele vejen igennem de 30 afsnit og fangede publikums opmærksomhed med sin intense og overbevisende præstation.

Ashley Scott som Emily Sullivan

Ashley Scott spillede rollen som Emily Sullivan, en af de centrale karakterer i serien. Scott formåede at give sin karakter en stærk og følelsesladet dybde, der gjorde hende til en af seriens mest mindeværdige figurer.

Kenneth Mitchell som Eric Green

Kenneth Mitchell spillede rollen som Eric Green, broderen til hovedpersonen Jake Green. Mitchells præstation som den loyale og omsorgsfulde Eric Green blev velmodtaget af seriens fans og tilføjede et ekstra lag af kompleksitet til serien.

Andre medvirkende

Udover de nævnte nøgleskuespillere omfattede rollelisten også en række andre talentfulde skuespillere. Heriblandt Brad Beyer som Stanley Richmond, April Parker Jones som Darcy Hawkins, Alicia Coppola som Mimi Clark og Pamela Reed som Gail Green. Alle disse skuespillere bidrog på deres egne unikke måder til at skabe en autentisk og engagerende fortælling i Jericho.

Skabere af serien

Stephen Chbosky, Josh Schaer og Jonathan E. Steinberg stod bag udviklingen og skabelsen af Jericho. Disse kreative hoveder bidrog til at skabe et intrigant og fængslende drama, der griber seerne fra start til slut.

Serien Jericho kunne ikke have været så succesfuld uden de dygtige skuespillere, der gav den liv. Deres præstationer gjorde det muligt for os som seere at føle og engagere os i seriens fantastiske fortælling.

Overblik

Titel Jericho
Udgivelsesdato 20. september 2006 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Єрихон
Filmsteder Big Sky Ranch – 4927 Bennett Road, Simi Valley, Californien, USA
Produktionsfirmaer Junction Entertainment, Fixed Mark Productions, CBS Paramount Network Television

Resmué

I den lille by Jericho i Kansas bliver indbyggerne bogstaveligt talt efterladt i mørke, efter de ser en svampesky over det nærliggende Denver, Colorado. Byens folk kæmper for at finde svar omkring eksplosionen og løsninger på, hvordan de kan overleve.

Jericho er et drama om, hvad der sker efter en atomeksplosion i den engang fredelige by Jericho. Efter kampen mod New Bern påbegynder Jerichos borgere genopbygningsarbejdet for at genskabe byens strøm og kommunikation med omverdenen. Mens det nye styre, den cheyenne-regjering, forsøger at etablere sin magtbastion i regionen, bliver Jerichos borgere mistænksomme over for deres nye ledere og stiller spørgsmål til, hvorfor deres samfund er så vigtigt for denne nyligt dannende regering.

Resumé skrevet af [Dit navn].

Fejl i TV-serien Jericho

Continuity

Hold da fast, der er vist nogle ting, der ikke helt stemmer overens i TV-serien Jericho! For eksempel, da Major Beck ankommer til Reconstruction, har hans uniform flaget fra de Allierede Stater af Amerika, men på forsiden af uniformen står der US Army. Hvad skete der lige der? Måske havde kostumeafdelingen brug for en ny atlas!

Fejl i geografien

Gå væk google maps, der er nogle seere, der har fat i noget! Det er nemlig ikke muligt at se Rocky Mountain Front Range fra nogen steder i det nordvestlige Kansas. Og så er der den famøse køretur i pilotafsnittet, hvor Jake Green kører igennem kilometer efter kilometer af prærielandskab, der i virkeligheden ser ud som Californiens Central Valley. Er vi blevet taget på en omgang landevejstur i stedet for at befinde os i Kansas? Måske skulle de have hyret nogle bedre konsulenter til at finde den rigtige location!

En redaktionel forvirring?

Vent lige et øjeblik! Der er også nogle huller i historien her… Hvad er egentlig den italienske plotoversigt for Jericho (2006)? Hvem ved, måske er der en hemmelig sub-plot med pasta og mandolini, som vi ikke kender til! Måske burde redaktionen give os et indblik i denne mysteriøse italienske sidehistorie?

Andre populære titler: Modern FamilyLutherWednesdayThe GooniesLegally BlondeAmistadDeadpoolThe In BetweenThe Last of UsUnstoppableMeet the RobinsonsApocalypse NowRunaway BrideBarbieVed Kongelunden…Naked AttractionHvor der er vilje, er der vejTeen WolfLillemandGeneral CommanderBordelletLondon Nahi JaungaHvor fanden er Herning?DansegarderobenVice PrincipalsChicago MedAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaRomina, VTMOutlanderThe Skin I Live InSee for MeThe Adam ProjectMiss BalaThe ArtistRoboCopAsteroid CityO Bebé de Bridget JonesThe Big YearDawsons CreekDaddys HomeEastern PromisesOlhos de LinceMig og min lillebror og BølleThe Social NetworkGoldGood Witch