kinokvinder.dk

Jocurile succesului (TV Series 2015–2019)


Overblik

Titel Jocurile succesului
Udgivelsesdato 12. september 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternative titler Game Shakers
Optagelsessteder Westside Crisis – 245 11th St, San Francisco, California, USA (Game Shakers Building)
Produktionsselskaber Nickelodeon Productions, Schneiders Bakery

Resmué

Jocurile succesului er en sitcom i live-action om to 12-årige piger, der starter et multi-million-dollar gaming firma og tager rap superstjernen Double G med som forretningspartner. Som en del af en multi-platform oplevelse vil spillene, der ses i episoderne, blive udgivet som apps og online via Nickelodeon.

Serien handler om to piger, Kenzie Bell og Babe Carano, der starter med et skoleprojekt. De skaber et spil sammen, som fører til, at de bliver multi-millionærer. Men så bliver de mødt af Double G og underskriver en kontrakt med ham, hvor han får 50 procent af profitten, som pigerne skaber. Derefter ansætter de Double Gs søn, Triple G, som tidligere ansatte de Hudson Gimble, hvilket resulterer i endnu mere penge. Serien kører stadig i 2019 og havde sin første udgivelse i 2015 (den 12. september) og hver episode varer omkring 30 minutter. Nogle mennesker har anmeldt serien og har alle sagt, at det er en iCarly ripoff. Serien har en rating på 4.4/10 og blev også nomineret til 6 priser. Der er en kritikeranmeldelse, der gav serien to stjerner ud af fem og sagde, at den burde være for 7+.

Handlingen i serien drejer sig om to syvendeklasser, Babe og Kenzie, der bor i Brooklyn, New York. De skaber et videospil kaldet Sky Whale til deres skoleprojekt i naturfag. Når spillet viser sig at være ekstremt succesfuldt, danner de et spilfirma kaldet Game Shakers og hyrer deres ven Hudson. Senere indgår de et partnerskab med hiphop-musikeren Double G, der bliver deres investor som en kompromis for deres ulovlige brug af hans sang Drop Dat What i deres spil. Double Gs søn, Triple G, bliver derefter en videospilkonsulent for selskabet og bliver den fjerde Game Shaker.

En gruppe teenagere slår sig sammen med en musiker for at skabe og opbygge et firma, hvor de skaber og designer videospil til alle. Med alle de spil, de skaber og designer, bliver de ekstremt populære. Samtidig skal de også håndtere virkeligheden i deres liv.

Fejlene i TV-serien Jocurile succesului, som seerne har opdaget!

Gravity eksisterer ikke i seriens verden!

Vi har alle stiftet bekendtskab med tyngdekraften. Men det ser ud til, at den er blevet glemt i den magiske verden af Jocurile succesului! Seerne har bemærket, at karaktererne kan flyve, hoppe usandsynligt højt og endda gå på luft! Er der en usynlig tryllestav på arbejde her, eller er det bare en kæmpe fejltagelse fra produktionens side? Vi kan kun gætte…

Tidskonsistensen er meeeget elastisk!

I seriens univers er tidens gang en smule udfordret. Seerne har bemærket, at sekunder kan blive til timer, og timer kan passere som et splitsekund! En karakter kan for eksempel på magisk vis nå fra et sted til et andet på et øjeblik, uden nogen forklaring. Mon de har fået fat i en tidsmaskine, eller er det bare en dårlig redigering?

Hvad med tyngdekraften igen?

Tyngdekraften ser ud til at være en rigtig problematisk ting i Jocurile succesului. Hvis der ikke er nok med karakterernes evne til at ignorere den, så ser det ud til, at genstande også er ramt af denne mangel på fysisk lov. Seerne har bemærket, at ting bare kan svæve rundt på egen hånd, uden nogen logisk forklaring. Måske er det den samme usynlige tryllestav fra før, der går amok?

Skuespillernes hår er altid på plads!

Hvad er hemmeligheden bag de perfekte frisurer i Jocurile succesului? Seerne har lagt mærke til, at uanset hvad der sker i serien – actionscener, skøre situationer eller intense kampe – så ser skuespillernes hår altid fejlfrit ud. Ikke en eneste lok er ude af sted! Det er næsten magisk! Måske har de en hær af frisører stående bag kameraet?

Lydeffekterne kommer i utide!

Vi har alle hørt om timing i underholdningens verden, men det virker som om, at nogen har glemt at fortælle det til lydholdet i Jocurile succesului. Seerne har bemærket, at lydeffekterne nogle gange kommer ud af det blå, uden nogen reel grund til at de er der. En karakter kan for eksempel lave et enkelt hop og få en øredøvende eksplosion lyd til at følge med! Det er som om, lydsiden har sin helt egen forestilling i serien.

Den glemte kontinuitet!

En af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget, er manglen på kontinuitet. I en episode kan en karakter have et ar på venstre kind, og i den næste episode er det ar bare forsvundet! Det virker som om, at produktionen ikke har helt styr på detaljerne. Måske er der en parallel univers-dimension i serien, hvor ar kan forsvinde og dukke op igen på et splitsekund?

Så er der nok at grine af i Jocurile succesului! Fejlene og de usandsynlige begivenheder gør serien til et sandt underholdningsmareridt for seerne. Men hey, det er hvad der gør det så charmerende, ikke? Løftede bryn og forvirrede udtryk er bare en del af oplevelsen, når man ser denne utrolige serie!

Andre populære titler: HysteriaSønnen fra AmerikaAvatar: The Way of WaterViața e frumoasăStillwaterSnowfallHalloween KillsPerry MasonThe French DispatchScorpionLegendSummercampEmployee of the MonthSound of MetalThe InternHey Arnold!The GentlemenMurder MysteryThe Playboy MurdersCandymanThe GodfatherOne ChanceJunoWhite Lotus“Survivor 2017 Turkey” 1.BölümBillionsThe GooniesWhose Line Is It Anyway?The Danish GirlIndiana Jones și cadranul destinuluiCapcanaFatal AttractionTriangle of SadnessGuardians of the Galaxy Vol. 3ColombianaThe Marked HeartLove AgainChefSkazanaThe RevenantThe BossThe First Time – Dein erstes Mal vergisst Du nie!The MotherJul på KronborgThe Legend of TarzanBefore SunsetThe Sisterhood of the Traveling Pants 2Sport sângerosLaw & Order: Special Victims Unit