kinokvinder.dk

Johnny Bravo (TV Series 1997–2004)

Skuespillere i TV-serien Johnny Bravo

TV-serien Johnny Bravo var en populær animeret komedieserie, der blev sendt fra 1997 til 2004. Serien blev skabt af Van Partible, Jed Spingarn og Butch Hartman, og den handlede om den selvfede, muskelbundtede hovedperson Johnny Bravo, der forsøgte at erobre kvinder, men ofte endte med at havne i absurde og morsomme situationer.

Jeff Bennett som Johnny Bravo

Jeff Bennett var den talentfulde skuespiller, der gav stemme til hovedpersonen Johnny Bravo i hele 67 episoder af serien. Han formåede at fange Johnny Bravos pompøse, selvglade og charmerende personlighed, hvilket gjorde karakteren ikonisk og elsket af mange seere.

Brenda Vaccaro som Bunny Bravo

Bunny Bravo, også kendt som Johnnys mor, blev stemt af Brenda Vaccaro. Hun optrådte i 56 episoder af serien og fungerede som en stabil og kærlig modvægt til Johnnys excentriske personlighed. Brenda Vaccaro formidlede perfekt Bunny Bravos varme og beskyttende karakter.

Mae Whitman som Little Suzy

Little Suzy var den intelligente og nysgerrige nabo til Johnny Bravo, og hun blev stemt af Mae Whitman i 48 episoder af serien. Whitmans præstation som Little Suzy gav karakteren en sjov og sød dynamik med Johnny Bravo, og hun tilføjede en ekstra humoristisk dimension til serien.

Tom Kenny som Carl Chryniszzswics

Carl, Johnny Bravos bedste ven, blev stemt af Tom Kenny i 46 episodes. Tom Kenny er bedst kendt for sin rolle som SpongeBob SquarePants, men i Johnny Bravo viste han sin alsidighed som skuespiller ved at give Carl en unik stemme og humoristisk timing.

Larry Drake som Pops

Mange vil måske huske Larry Drake bedst for hans rolle som Benny i TV-serien LA Law, men i Johnny Bravo gav han stemme til Pops, en kortvarigt medvirkende karakter i serien. Han optrådte i 26 episoder og bidrog til seriens komik med sin karakteristiske stemme og excentriske personlighed.

Dee Bradley Baker som Announcer

Dee Bradley Baker gav stemme til Announcer, der optrådte i 25 episoder af serien. Announcerens stemme var med til at skabe seriens unikke atmosfære og humor og var en afgørende del af seriens identitet.

Grey Griffin som Girl

Grey Griffin, også kendt som Grey DeLisle, bidrog med sin varierede stemme til flere karakterer i Johnny Bravo. En af de mest bemærkelsesværdige var Girl, der optrådte i 24 episoder. Griffs præstationer gav karakteren en sjov og til tider skør personlighed.

Udover disse fremragende skuespillere omfatter castet af Johnny Bravo også Frank Welker som Old Prospector, Jennifer Hale som Woman, Candi Milo som Effie, Maurice LaMarche som Narrator, Rob Paulsen som Judge, Roger Rose som Butch, Mark Hamill som Sea Captain, Kath Soucie som Queen, Tom Kane som Pantene Claw, Pat Musick som Granny og Kevin Michael Richardson som Announcer.

Det var disse talentfulde skuespillere, der gav liv til de forskellige karakterer i TV-serien Johnny Bravo og medvirkede til at skabe en unik og mindeværdig serie, der stadig elskes af mange fans den dag i dag.

Overblik

Titel Johnny Bravo
Udgivelsesdato 7. juli 1997
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Hanna-Barbera Productions
Cartoon Network Studios
Frederator Studios
Filmsteder Burbank, Californien, USA (Cartoon Network Studios)
Sprog Engelsk
Også kendt som Cxhn Ni Bra Wo

Resmué

Johnny Bravo er en animeret TV-serie om de skøre oplevelser med en blondine-egoman, der er fuldstændig forvirret om sin egen mandighed. Johnny Bravo (spillet af Jeff Bennett) er en blondine-egoman, der elsker smukke kvinder. Med parodier på Schoolhouse Rock! (1973), The Twilight Zone (1959) og andre tv-shows og film, lærer Johnny Bravo, sammen med sin mor Bunny (spillet af Brenda Vaccaro) og hans søde nabo Suzy (spillet af Mae Whitman), mere om livet – på den hårde måde.

Johnny Bravo er en dum blondine, der er selvoptaget og har et perfekt stylet blondt poodlehår, altid solbriller, en veltrænet krop og en Elvis-lignende accent. Bravo bruger det meste af sit liv på at fejle miserabelt med kvinder og havner i problemer (normalt på grund af hans tilgang til kvinder) mere end noget andet, bortset fra måske fitnesscentret. Han bliver ofte hjulpet ud af problemer af sin omsorgsfulde pensionerede mor, Bunny, og nabopigen Suzy, der er et vidunderbarn, som han finder mildt irriterende og betragter som en seriøs hindring for sit image. Når det kommer til kvinder, ved han simpelthen ikke, hvornår han skal stoppe og bliver øjeblikkeligt forbudt forelsket i enhver attraktiv kvinde, han ser, og jagter dem ufortrødent, på trods af gentagne afvisninger og ender ofte med at blive ramt af en stiv lussing eller tre fra sine forelskelser. I virkeligheden er de eneste tre ting, han elsker i livet (i denne rækkefølge), kvinder, sig selv og sin mor, hvor rækkefølgen af de første to er genstand for en vis debat.

Johnny Bravo er en nostalgisk TV-serie, der bringer masser af underholdning og latter. Med Johnnys kluntede forsøg på at charmere kvinder og hans naivitet over for de konsekvenser, han står over for, er der altid masser af morsomme øjeblikke. Serien er også kendt for sine parodier på ikoniske tv-shows og film, der tilføjer et ekstra lag af sjov og genkendelse for seerne.

De sjove fejl i TV-serien Johnny Bravo

Johnny Bravo er en kultklassiker, der har underholdt os med sin charme og overlegen selvtillid. Men selv vores elskede karismatiske helt er ikke fejlfri. Fans af serien har opdaget nogle bemærkelsesværdige fejl, der får os til at grine lidt ekstra. Lad os tage et kig på nogle af disse muntre fejl:

Johnnys skiftende muskulatur

Vi har næppe set nogen så stolt af deres muskelmasse som Johnny Bravo. Men bemærkelsesværdigt nok har vi også set ham ændre sig fra Mr. Universe til en forholdsvis normal fyr fra en scene til den næste. Det er næsten som om, han har en superheltagtig evne til at kontrollere sine muskler. Hvis kun det var sådan virkeligheden fungerede!

Teleportation og pladsbehov

Johnny er kendt for at eksperimentere med fantastisk tøj og spektakulære frisurer. Men vi kan ikke lade være med at undre os over, hvordan han får plads til alle de forskellige outfits og hårgelé i sin lille skuffe. Det er som om, han har teleportationsevner i forbindelse med sit klædeskab. Er der mon en skjult tidsmaskine et sted? Det ville være praktisk at have en i garderobeskabet!

Magiske forsvindinger

En ting er sikkert – Johnny Bravo er den ultimative flirt. Han får ofte damerne til at smelte som is på en varm sommerdag. Men det mest spektakulære ved hans flirteteknik er, hvordan han får kvinderne til at forsvinde uden spor. Vi ser dem blinke væk som magi, når Johnny bliver afvist. Måske har han en skjult evne til at manipulere med tid og rum, eller også er damerne bare blændet af hans tilstedeværelse!

Skiftende outfits i spejlet

Mens Johnny elsker sig selv og sit spejlbillede, er der nogle underlige ting, der sker med hans outfits. Han kan være klædt i sit berømte sorte T-shirt i et billede og derefter pludselig skifte til en hvid skjorte i næste billede. Det er næsten som om, hans spejlrefleksion vil klæde ham på forskelligt for at holde tingene interessante. Måske skal vi alle have et magisk spejl i vores hjem!

Trods disse sjove fejl er Johnny Bravo en elsket og underholdende serie, der får os til at grine. Hvem kan modstå hans suave attitude og karakteristiske hår? Det er netop disse små fejl, der gør serien endnu mere mindeværdig og får os til at sætte pris på charmen og kreativiteten bag den. Så lad os fortsætte med at nyde Johnny Bravo og hans fejl, der får os til at smile!

Andre populære titler: New AmsterdamThe Secrets She KeepsTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesCape FearTammyTaurusThe Killing of a Sacred DeerThe InspectionTerkel i knibe4 BlocksKnight of CupsJack Reacher: Never Go BackThe Kings SpeechThe InsiderDoom PatrolAfter ForeverCasa bântuitãNever Been KissedTidelandsShazam! Fury of the GodsQueen of the SouthJohn Wick: Chapter 2Den du frygterSand CastleHawaii Five-OElysiumBastille DayZoomStriking OutTransformers 5: The Last KnightOutland – Atmosfera ZeroDer 13.DoogalGrüne Tomaten“The Mandalorian” Chapter 22: Guns for HireThe Boat That RockedThe Real WorldThe WatcherFlorida ManUnfaithfulTop BoyStowawayFast XThe Fate of the FuriousThe WhaleClarksons FarmThe Plot Against AmericaSprinter Galore