kinokvinder.dk

Judge John Deed (TV Series 2001–2007)

De medvirkende i TV-serien Judge John Deed

TV-serien Judge John Deed er en britisk retssalsdrama, der blev sendt fra 2001 til 2007. Serien følger den kontroversielle dommer John Deed, spillet af Martin Shaw, der forsøger at gøre retfærdighed i et kompliceret retssystem. Udover Martin Shaw er der en række andre talentfulde skuespillere, der har medvirket i serien og bidraget til dens kvalitet og succes.

Martin Shaw som Judge John Deed

Martin Shaw portrætterede hovedpersonen i serien, Judge John Deed, i alle 29 episoder fra 2001 til 2007. Hans karakter er en uafhængig dommer, der ikke er bange for at udfordre de etablerede systemer og tager et progressivt syn på retssager, hvilket skaber en del konflikter. Martin Shaws præstation som Judge John Deed blev rost for sin dybde og kompleksitet.

Jenny Seagrove som Jo Mills QC

Jenny Seagrove spillede rollen som Jo Mills QC, en anklager, der ofte stod over for Judge John Deed i retssalen. Hun opnåede anerkendelse for sin fremragende præstation som en stærk og intelligent advokat, der var i stand til at matche Judge John Deed i komplicerede retssager.

Barbara Thorn som Rita Coop Cooper

Barbara Thorn medvirkede som Rita Coop Cooper, en dedikeret retssalsbetjent. Hendes karakter var kendt for sin loyalitet over for Judge John Deed og hendes bidrag til den retfærdighed, der blev udført i retssalen.

Simon Chandler som Sir Ian Rochester

Simon Chander spillede rollen som Sir Ian Rochester, en højtstående dommer og kollega til Judge John Deed. Han blev rost for sin præcise og autentiske præstation som en respekteret jurist.

Michael Eaves som Brian Harrison

Michael Eaves spillede rollen som Brian Harrison, en pålidelig og dygtig assessor, der arbejdede tæt sammen med Judge John Deed. Han bidrog til seriens autenticitet og kompleksitet.

Louisa Clein som Charlie Deed

Louisa Clein spillede rollen som Charlie Deed, Judge John Deeds datter. Hendes karakter tilføjede en personlig dimension til serien og skabte nogle rørende øjeblikke mellem far og datter.

Donald Sinden som Sir Joseph Channing

Donald Sinden portrætterede Sir Joseph Channing, en indflydelsesrig og respekteret jurist og medlem af højesteret. Hans karakter var ofte involveret i retssager, der var centrale for plottet i TV-serien.

Caroline Langrishe som Georgina Channing

Caroline Langrishe spillede rollen som Georgina Channing, Sir Joseph Channings kone. Hun var også en dygtig jurist og en central figur i seriens historie.

Simon Ward som Sir Monty Everard

Simon Ward optrådte som Sir Monty Everard, en tidligere mentor for Judge John Deed og en respekteret dommer. Han bidrog til at uddybe Judge John Deeds karakter og fortid.

Fraser James som Laurence James

Fraser James spillede rollen som Laurence James, en begavet og konfliktfyldt advokat, der ofte arbejdede imod Judge John Deed i retssager. Hans præstation blev rost for sin kompleksitet og nuancer.

T.R. Bowen som Sir Michael Nivan

T.R. Bowen portrætterede Sir Michael Nivan, en højtstående dommer og kollega til Judge John Deed. Hans karakter var kendt for sin retfærdighedssans og juridiske ekspertise.

James Barron som Mr. Johnson

James Barron spillede rollen som Mr. Johnson, en af Judge John Deeds kolleger på domstolen. Han bidrog til seriens realisme og skabte nogle humoristiske øjeblikke.

David Norman som Stephen Ashurst

David Norman medvirkede som Stephen Ashurst, en politimand, der ofte skulle vidne i retssager håndteret af Judge John Deed. Han tilføjede autenticitet til serien med sin troværdige præstation.

Aneirin Hughes som Neil Haughton

Aneirin Hughes spillede Neil Haughton, en af Judge John Deeds retssagseksperter og rådgivere. Han blev rost for sin troværdige og passionerede tilgang til sin karakter.

Thomas Hall som Michael Hulsey

Thomas Hall spillede Michael Hulsey, en ung og talentfuld advokat, der arbejdede sammen med Judge John Deed i retssager. Hans karakter tilføjede et frisk pust til serien med sin energi og ambitioner.

Jeremy Child som Sir Alan Peasmarsh

Jeremy Child medvirkede som Sir Alan Peasmarsh, en højtstående dommer og kollega til Judge John Deed. Hans karakter var kendt for sin sarkastiske humor og skarpe juridiske sind.

Daniel Hill som Simon Norwalk

Daniel Hill spillede rollen som Simon Norwalk, en af Judge John Deeds kolleger på domstolen. Han bidrog til serien med sin autentiske præstation som en dedikeret jurist.

Joan Blackham som Lady Everard

Joan Blackham medvirkede som Lady Everard, Sir Monty Everards kone. Hendes karakter tilføjede nogle interessante sociale dynamikker til serien.

Alle de medvirkende i TV-serien Judge John Deed bidrog til dens kvalitet og succes. De skabte autentiske og komplekse figurer, der tilføjede dybde til historierne og retssagerne, der blev portrætteret. Deres talent og præstationer gjorde serien til en must-see for retssalsdrama-entusiaster.

Overblik

Titel Judge John Deed
Udgivelsesdato 9. januar 2001 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Судья Джон Дид
Filmoptagelsessteder Aylesbury Crown Court, Market Square, Aylesbury, Buckinghamshire, England, Storbritannien (eksteriør af retten og dommerens bolig)
Produktionsvirksomheder British Broadcasting Corporation (BBC), One Eyed Dog

Resmué

Judge John Deed er en TV-serie, der handler om Sir John Deed, en dommer ved Højesteretten, der forsøger at opnå reel retfærdighed i de sager, der kommer for ham.

Trods den røde robe og paryk er Judge John Deed ikke en almindelig dommer ved højesteretten. Han er godt udseende, i god form og i 50erne, og han har en frivolsk charme, der skjuler hans skarpe intellekt. Hans lidenskab for retfærdighed og hans maverick-tilgang sætter ham på kant med Lord Chancellors department.

Denne dommers individuelle tilgang strider alt for ofte imod konventionerne til hans eget bedste, da han målrettet undgår de traditionelle normer, som systemet forsøger at pålægge ham.

Fem sjove fejl i TV-serien Judge John Deed

Sidder du også klistret til skærmen, når du følger med i TV-serien Judge John Deed? Den spændende retssalsdrama har fanget seernes opmærksomhed og har fået dem til at hugge tænderne dybt ned i handlingen. Men som med enhver serie er der altid nogle små fejl, der er blevet bemærket af de nidkære seere. Lad os tage et kig på nogle af de mest sjove og underholdende fejl, som seerne har opdaget.

1. Efterladte kopkaffe

I en af de tidlige episoder ser vi dommer John Deed tage en slurk af sin kop kaffe. Men i næste scene, hvor han skal rejse sig og gå, glemmer han fuldstændigt sin kop på bordet. Måske skulle han have taget en ekstra slurk, før han forlod retssalen. Hvem ved, måske er det hans hemmelighed for at bevare roen i de hektiske retssager?

2. Den magiske paryk

I en senere sæson af serien får John Deed en ny attraktiv kvindelig kollega. Men seerne opdagede hurtigt, at denne nye karakter havde en meget mystisk evne. Hendes hårfarve ændrede sig fra scene til scene, som om hun havde en magisk paryk i lommen. En skærpelse af makeup-afdelingen kunne måske have været på sin plads her!

3. Usynlig rekvisit

I en af de mere dramatiske scener i serien skal John Deed tage en pistol frem for at intimidere nogle skumle typer. Men seere med øjne som ørne opdagede, at pistolen faktisk var helt usynlig! Man kan kun forestille sig, at det var det gamle tryllenummer, som John forsøgte at imponere publikummet med.

4. Den pludselige tidsrejse

I en episode ser vi John Deed have en intens samtale med en af sine kolleger. Pludselig ændrer scenen sig dramatisk, og vi opdager, at de sidder i en helt anden del af retssalen. Var det et forsøg på en skjult tidsrejse eller måske en redigeringsfejl? Det er stadig et mysterium, som seerne diskuterer ivrigt.

5. Klingende kontinuitetsfejl

En af de mest forvirrende fejl, der er blevet bemærket, er en kontinuitetsfejl med en prominent karakter. I én scene ser vi karakteren iført en lysblå skjorte, og i den næste scene, der foregår samme dag, er skjorten pludselig rød! Det er nok bedst, hvis karakteren holder sig til en farve og undgår forvirring hos seerne.

Well, det er bare et udpluk af de mange sjove fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Judge John Deed. Men lad ikke fejlene skræmme dig væk fra den spændende retssalsdrama. Nogle gange er det netop disse fejl, der tilføjer et ekstra lag af underholdning og giver os noget at snakke om ved kaffemaskinen dagen efter.

Andre populære titler: WednesdayDodgeball: A True Underdog StoryThe HolidayTake the LeadUncut GemsGuardians of the Galaxy Vol. 3John QKSI: In Real LifeSlemme slemme pigerStripteaseGuardians of the Galaxy Vol. 3Long Way Round1917: Speranță și moarteAlohaRivieraThe VisitThe BorgiasIn with the DevilThe Curious Case of Benjamin ButtonThe Sound of MusicThe PatriotPrisonersReasonable DoubtMagnum P.I.Krummernes JulWillowMamaMad MaxKiller WivesThe Magnificent SevenGigliBad and CrazyEmpireScorpionBoardwalk EmpireFire with FireFalling DownShe SaidRådebankEmbattledG.I. Joe – Die AbrechnungEncantoThe Magnificent SevenFrequencyPeaky BlindersPeacemakerHarry & MeghanWarriorAva