kinokvinder.dk

Judging Amy (TV Series 1999–2005)

Skuespillere i TV-serien Judging Amy

TV-serien Judging Amy blev sendt fra 1999 til 2005 og var en populær dramaserie, der følger dommeren Amy Gray og hendes oplevelser både på arbejdet og i hendes personlige liv. Serien havde en række talentfulde skuespillere, der bidrog til dens succes. Her er en liste over de medvirkende i TV-serien Judging Amy:

Amy Brenneman som Amy Gray

Amy Brenneman spillede hovedrollen som Amy Gray, en omsorgsfuld og engageret dommer. Brenneman var med i alle 138 episoder fra 1999 til 2005 og var en af de mest fremtrædende skuespillere i serien.

Tyne Daly som Maxine Gray

Tyne Daly spillede rollen som Maxine Gray, Amys mor og tidligere socialarbejder. Daly medvirkede også i alle 138 episoder og leverede en fremragende præstation som en stærk og kompliceret karakter.

Karle Warren som Lauren Cassidy

Karle Warren spillede rollen som Lauren Cassidy, Amys datter. Warren var også medlem af den originale rollebesætning og medvirkede i alle 138 episoder.

Richard T. Jones som Bruce Van Exel

Richard T. Jones spillede rollen som Bruce Van Exel, en af Amys kolleger i retssystemet. Han medvirkede også i alle 138 episoder og tilførte serien en dynamisk og spændende karakter.

Jessica Tuck som Gillian Gray

Jessica Tuck spillede rollen som Gillian Gray, Amys søster. Tuck var med i alle 138 episoder og bidrog til serien med sin talentfulde skuespil.

Marcus Giamatti som Peter Gray

Marcus Giamatti spillede rollen som Peter Gray, Amys bror. Han var også en del af rollen siden begyndelsen og medvirkede i alle 138 episoder.

Jillian Armenante som Donna Kozlowski

Jillian Armenante spillede rollen som Donna Kozlowski, en af Amys kolleger i retssalen. Armenante var med i 130 episoder og tilføjede en sjov og sympatisk karakter til serien.

Timothy Omundson som Sean Potter

Timothy Omundson spillede rollen som Sean Potter, en advokat og en af Amys romantiske interesser. Han var med i 89 episoder fra 2000 til 2005.

Dan Futterman som Vincent Gray

Dan Futterman spillede rollen som Vincent Gray, en af Amys brødre. Futterman medvirkede i 76 episoder fra 1999 til 2005.

Kevin Rahm som Kyle McCarty

Kevin Rahm spillede rollen som Kyle McCarty, en af Amys kolleger i retssystemet. Rahm var med i 66 episoder fra 2001 til 2004.

Adrian Pasdar som ADA David McClaren

Adrian Pasdar spillede rollen som ADA David McClaren, en assisterende anklager. Han var med i 31 episoder fra 2003 til 2005.

Inny Clemons som Robert Clifton

Inny Clemons spillede rollen som Robert Clifton, en retsvæsen. Clemons var med i 26 episoder fra 2000 til 2004.

Cheech Marin som Ignacio Messina

Cheech Marin spillede rollen som Ignacio Messina, en bartender og en ven af familien Gray. Han medvirkede i 20 episoder fra 2004 til 2005.

Kristin Lehman som Dr. Lily Reddicker

Kristin Lehman spillede rollen som Dr. Lily Reddicker, en psykiater og ven af Amy. Hun var med i 20 episoder fra 2002 til 2003.

Reed Diamond som Stuart Collins

Reed Diamond spillede rollen som Stuart Collins, en politimand og tidligere romantisk interesse for Amy. Diamond medvirkede i 19 episoder fra 1999 til 2003.

Sarah Danielle Madison som Heather Labonte

Sarah Danielle Madison spillede rollen som Heather Labonte, en teenager, der blev overladt til Amy. Hun var med i 17 episoder fra 2002 til 2004.

Sara Mornell som Carole Tobey

Sara Mornell spillede rollen som Carole Tobey, en socialarbejder. Mornell medvirkede i 15 episoder fra 2000 til 2001.

Richard Crenna som Jared Duff

Richard Crenna spillede rollen som Jared Duff, en kollega til Maxine. Crenna var med i 13 episoder fra 2000 til 2002.

Skuespillerne i TV-serien Judging Amy bidrog alle til at skabe en autentisk og engagerende historie og drog seerne ind i Amys verden. Deres talentfulde præstationer gjorde serien til en succes og skabte et stærkt bånd mellem karaktererne og publikum. Serien blev skabt af Amy Brenneman, Bill DElia og Barbara Hall, der sammen skabte en unik og dybdegående historie.

Overblik

Titel Judging Amy
Udgivelsesdato 19. september 1999 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternative titler Vem dömer Amy?
Optagelsessteder Stage 17, 20th Century Fox Studios – 10201 Pico Blvd., Century City, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Barbara Hall/Joseph Stern Productions, CBS Productions, Joseph Stern Productions

Resmué

Judging Amy er en TV-serie, der fokuserer på tre generationer af kvinder, der bor sammen i Hartford, Connecticut. Amy Brenneman spiller Amy Gray, der har forladt New York City bag sig og nu arbejder som familiedommer. Karle Warren spiller Lauren, Amys datter, og Tyne Daly er Maxine, Amys hårde og meningsfulde mor.

Fem fantastiske fejl i TV-serien Judging Amy, som seerne har opdaget

Vi elsker alle at synke ned i vores yndlingsserier og lade os opsluges af spændende plots og karakterernes drama. Men engang imellem er der nogle fejl, der får os til at spærre øjnene op og sige: Vent lige en smule her!. Og det gælder bestemt også for den populære TV-serie Judging Amy. Her er fem fantastiske fejl, som seerne har tappet sig på:

1. Den magiske kaffekop

I en afgørende retssag, hvor Amy skal tage stilling til en vanskelig sag, har hun en magisk kaffekop på sit dommerbord. For hver slurk bliver hun mere klog og objektiv. Det er enhver serieelskers drøm – hvis altså det ikke var for det faktum, at den magiske kaffekop forsvinder og dukker op på magisk vis i hver eneste retssal. Kan vi få en af den slags?

2. Den hoppende dør

I episode 8 af sæson 3 ser vi pludselig, hvordan døren på Amys kontor har en helvedes sprængkraft bag sig. Når den lukkes, hopper den tilbage på plads som en bouncer på en hip natklub. Måske serien skulle have tilføjet lidt action på dørkarmene, men det er desværre kun en fejl, der giver os mere underholdning end den tilsigtede slapstick-komedie.

3. Den teleporterende advokat

I episode 12 af sæson 4 ser vi, hvordan advokat Bruce dukker op i retssalen efter kun at have været nede i parkeringskælderen i det, der lignede et par minutter. Er han måske besat af en tidsmaskine, vi ikke kender til? Eller kan han teleportere sig? Enten ville det give en rigtig god forklaring til hans altid perfekte frisure. På en eller anden måde tror vi bare ikke, at det er meningen.

4. Den evigt skiftende hårfarve

Amy har virkelig et talent for at skifte hårfarve, som om det var en dansk sommer. Fra brunt til blondt til rødt og tilbage igen. Vi er imponerede over, hvordan frisøren i serien holder sig så travlt, men det er lidt forvirrende at se Amys hårforvandling scene efter scene. Måske kan hun bare ikke beslutte sig for, hvilken hårfarve der repræsenterer hendes indre retfærdighed bedst?

5. Den forbudte ketchup

Vi er ikke sikre på, om det er en del af retssalens regler, men vi har bemærket, at hver gang der bliver serveret mad på dommerbordet, er der én ting, der altid mangler: ketchup! Hvordan kan man nyde sin burger eller pommes frites uden den rige, røde sauce slathered på? Måske er det en del af den hemmelige dommer-ed, vi ikke er blevet fortalt.

Ja, vi elsker Judging Amy og dens drama og spænding, men det er altid sjovt at spotte fejl og lave lidt sjov med dem. Serier er trods alt menneskeskabte, og fejl kan ske for enhver. Så næste gang du ser en fejl i serien, så grin lidt af det og nyd underholdningen det giver. Og måske håber vi også på at få en magisk kaffekop i vores eget liv – det ville da være fantastisk!

Andre populære titler: BlitzThe HuntA Beautiful LifeThe WailingBones and AllThe Green Green Grass500 Days of SummerContrabandBaddies SouthGuardians of the GalaxyMaleficentRitaDie Olsenbande schlägt wieder zuViking WolfFleeStep UpFaudaSilver Linings PlaybookThe Last DuelAlice in BorderlandEvadare din AlcatrazFargoDog GoneThe Handmaids TaleAnother Mothers SonOrlandoCasey Anthony: Where the Truth LiesNo Fio da NavalhaOrphan: First KillAlvin and the ChipmunksA Cinderella StoryShrek24Mr. Harrigans PhoneDune: Part TwoThe White PrincessAirThe DressmakerThor: Love and ThunderPuss in Boots: The Last WishMuch Ado About NothingWizards of Waverly PlaceMonas verdenAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaKærlighed Ved Første Hik 3 – Anja efter ViktorMa dau in vant dupa cumparaturiDirty GrandpaShaun of the Dead