kinokvinder.dk

Just Shoot Me! (TV Series 1997–2003)


Overblik

Titel Just Shoot Me!
Udgivelsesdato 4. marts 1997 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Stryp mig långsamt
Optagesteder CBS Studio Center – 4024 Radford Avenue, Studio City, Los Angeles, Californien, USA (Studio)
Produktionsselskaber Universal Network Television, Brillstein-Grey Entertainment, Columbia Pictures Television

Resmué

Just Shoot Me! er en TV-serie, der handler om den hidsige journalist Maya Gallo, der endnu engang bliver fyret. Ude af stand til at finde arbejde andre steder og står over for at blive smidt ud, tvinges hun til at arbejde for Blush, sin fars mode-magasin.

Maya Gallo er en hidsig journalist, der konstant mister sit job, senest da hun fik en værtinde til at græde på live tv med nogle fejede kopier på teleprompteren. Ude af stand til at finde arbejde andre steder og står over for at blive smidt ud, er hun nødt til at arbejde for Blush, sin fars mode-magasin. Der opstår hurtigt personlighedskonflikter med den temperamentsfulde tidligere model, Nina van Horn, den utro fotograf, Elliot, og den sarkastiske sekretær, Dennis Finch.

– Jeff Cross

Fem sjove fejl i TV-serien Just Shoot Me!

1. Forvirrende klædeskift

Vi har alle bemærket de magiske garderober i Just Shoot Me!. Karaktererne kan skifte tøj på et splitsekund, men nogle gange bliver det bare lidt for forvirrende. En scene starter med, at Nina er iført en rød kjole, men i næste billede har hun pludselig en blå bluse på! Enten er der sket en fejl i redigeringen, eller også er der en superhurtig og stilfuld tøjændring, vi ikke har set før!

2. Den mystiske forsvinding

I en af episoderne ser vi Sofia stå med en kop kaffe i hånden og snakke med Finch. Pludselig er koppen væk, og det ser ud som om, hun drikker af den usynlige kaffe! Er det et magisk trick, eller er der bare blevet klippet forkert? Vi vil helt sikkert gerne lære det trick!

3. Uforklarlig teleportering

Dette er nok en af de fejl, der får os mest til at grine. I en scene befinder Elliot sig i sit kontor, og pludselig, uden nogen form for overgang, er han nu på en bar og bestiller en drink! Enten har Elliot hemmelige teleportskills, eller også har klipperne været lidt for ivrige. Vi foretrækker dog at tro på den spektakulære teleportation!

4. Skøre bagskærme

Just Shoot Me! kan lide at lege med vores øjne og teste vores opmærksomhed. I nogle af scenerne kan vi bemærke, at bagskærmene ser ud til at være lavet af pap. I stedet for at se troværdige bygninger og gader, får vi nogle flade billeder, der ser mere ud som eksamenprojekter fra en kunstskole. Måske er det et forsøg på at få os til at grine lidt mere?

5. Timehoppende kontorrekvisitter

Dette er mindre en fejl og mere en fuldstændig latterlig observation. I Just Shoot Me! ser vi altid et elegant og stilfuldt kontormiljø, men når vi kigger nærmere på rekvisitterne, får vi os en god latter. En scene viser Maya på telefonen, hvor hendes moderne smartphone pludselig skifter til en gammeldags fastnettelefon på 90erne! Måske er det en form for tidsrejse for rekvisitter?

Selvom disse fejl i Just Shoot Me! kan få os til at trække på smilebåndet, kan vi ikke benægte, at serien stadig formår at underholde os. Det er og bliver en af vores favoritkomedier, fejl og sjov inkluderet!

Andre populære titler: Happy Family 2Twin PeaksJeanne du BarryFredløsSave the Last DanceBlack BooksYour Lie in AprilLazyTownThe HostA HeroHouse of the DragonBlitzBreakfast at TiffanysSpider-Man 3Pacific RimLoveIndustryThe PlatformProject PowerRAnt-Man and the WaspHunting HitlerThe Walking Dead: World BeyondZardoz30 CoinsNår engle elskerThe SquareKing of StonksFBoy Island29Stargate: Atlantis“From Dusk Till Dawn: The Series” Dark Side of the SunZusa22 Jump StreetPacific Rim: UprisingTitanic 666PrisonersCircle of LifeJurassic World: Das gefallene KönigreichChildren of MenMasters of the AirSnabba CashFlash GordonTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesUnderworldRambo IIIBTS: Bon VoyageDownton Abbey