kinokvinder.dk

Kaguya-sama: Love is War (TV Series 2019–2023)


Overblik

Titel Kaguya-sama: Love is War Ultra Romantic
Udgivelsesdato 12. januar 2019 (USA)
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk
Også kendt som Kaguya-sama: Love is War Ultra Romantic
Produktionsselskaber A-1 Pictures, Aniplex, East Japan Marketing & Communications Inc.

Resmué

Kaguya-sama: Love is War er en TV-serie, der foregår på Shuchiin Academy, en elite-skole for Japans mest succesrige og velstående familier samt landets mest talentfulde unge forskere. Serien følger de to stolte og privilegerede topstuderende, Miyuki Shirogane og Kaguya Shinomiya, der begge har gjort det til deres mission at få den anden til at erklære sin kærlighed først.

Miyuki Shirogane er skolens Studenterrådspræsident og betragtes som en geni, da han har de højeste karakterer i landet. Han arbejder tæt sammen med den smukke og velhavende vicepræsident, Kaguya Shinomiya. På trods af at de ikke er i et romantisk forhold, bliver de ofte betragtet som det perfekte par af deres medstuderende. Men sandheden er, at de efter at have tilbragt så meget tid sammen, har udviklet følelser for hinanden. Desværre er ingen af dem villig til at indrømme det, da det ville være et tegn på svaghed.

Med deres stolthed som elite-studerende på spil begiver Miyuki og Kaguya sig ud på en mission for at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at få den anden til at erklære sin kærlighed. Gennem deres daglige narrestreger begynder kampen om kærligheden.

Kaguya-sama: Love is War handler om Kaguya Shinomiya og Miyuki Shiroganes kærlighedshistorie. De to er genier og de bedste studerende på Shuchiin Academy. De bliver begge medlemmer af studenterrådet og udvikler følelser for hinanden. Men ingen af dem er villige til at indrømme det. Konceptet i serien er, at den, der erklærer sin kærlighed først, taber krigen. Så kampen om kærligheden mellem Kaguya og Miyuki begynder.

Fejl i TV-serien Kaguya-sama: Love is War

TV-serien Kaguya-sama: Love is War har været en stor succes blandt seerne, men selv de bedste serier er ikke uden fejl. Og seerne har bestemt ikke været blege for at påpege dem! Her er nogle af de mest latterlige og underholdende fejl, der er blevet opdaget i denne elskede romantiske komedieserie.

Fejl #1: Uden for sæson

Et af de sjoveste øjeblikke opstår i en episode, hvor Karuizawa og Miyuki beslutter at tage på en romantisk strandferie i midten af vinteren. Men vent lige et øjeblik! Seerne bemærkede straks, at det var øjeblikkeligt snarere end sommer, når man ser karakterens ånde blive til vinterdamp. Undskyld, men dette er uden for sæson!

Fejl #2: Forvandlingens kunst

I en anden mindeværdig scene ser vi Kaguya forvandle sig fra hendes skoleuniform til en smuk gallakjole på et splitsekund. Imponerende, ikke sandt? Men vent, er det bare mig, eller har hun ingen sko på i det øjeblik? Vi ved godt, at forvandlinger er cool, men hun kan da ikke bare fortrylle skoene væk, eller kan hun?

Fejl #3: Magisk madlavning

I en episode forsøger Kaguya at imponere Miyuki med sin madlavningsevner. Men lad os være ærlige, det er ikke lige gelé, hun forsøger at lave. Er det bare mig, eller er det en solid klump gelé i én scene, som pludselig bliver til flot formede geléfigurer i den næste? Er det trolddom eller bare en fejl fra animatørernes side? Vi vil gerne have nogle svar!

Fejl #4: Selvkørende cykler?

I en episode bliver Chika set cykle til skole på en ganske almindelig cykel. Men vent lige, hvor er pedalerne? Har hun fundet en opdateret model, der kører på tankekraft? Seerne spekulerer febrilsk på, hvordan hun får cyklen til at bevæge sig uden at skulle bruge pedalerne. Måske skulle vi alle have en cykel som den!

Fejl #5: Flyvende bænke

I et af de mere mystiske øjeblikke i serien ser vi en bænk, der pludselig begynder at flyve højt op i luften. Er det et tegn på en fortryllelse eller bare en dårlig animation? Hvem ved! Men det er bestemt ikke det, man forventer at se i en romantisk komedie. Måske skulle karaktererne fra Kaguya-sama: Love is War deltage i en remake af Harry Potter?

Uanset om det er en fejl i animationsprocessen eller bare en sjov tilfældighed, så er disse fejl med til at gøre Kaguya-sama: Love is War endnu mere underholdende. Så næste gang du ser serien, så hold øje med disse bizarre øjeblikke og grine med, når noget ikke helt går som planlagt!

Andre populære titler: AlohaThe RehearsalØrkenens sønner – Et skud i tågenHigh HeatGreaseBandidasHugoMeg 2: The TrenchWolf PackThe InbetweenersUploadArlington RoadCaptain FantasticPartners in CrimeThe Equalizer 2Aventuri sub clar de lunaPitch Perfect 2MockingbirdRootsFUBARBlinkende lygterThe GalleryCheaper by the DozenScream QueensThe House That Jack BuiltBilly Lynns Long Halftime WalkSex EducationDopesickThe Ottoman Lieutenant7. Kogustaki MucizeThe GreyNCIS: New OrleansThor: Love and ThunderAlles steht KopfSpider-Man: Een nieuw universumThe Tragedy of MacbethYoung SheldonGangs of LondonAwakeHow to Train Your Dragon 2Napoleon DynamiteLord of War – Händler des TodesWild N OutAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenInvasionThe Disaster ArtistThe BlacklistThe Running Man