kinokvinder.dk

Keeping Faith (TV Series 2017–2021)

Keeping Faith: En dybdegående kig på de medvirkende i TV-serien

Keeping Faith er en prisbelønnet walisisk TV-serie, der først blev udgivet i 2017 og sluttede i 2021. Serien følger hovedpersonen Faith Howells, spillet af skuespilleren Eve Myles, og hendes kamp for at afsløre sandheden om hendes mands forsvinden.

Eve Myles som Faith Howells

Eve Myles portrætterer hovedkarakteren Faith Howells. Faith er en hengiven hustru og mor, der pludselig står over for en række udfordringer, da hendes mand forsvinder. Gennem serien følger vi Faiths rejse, hvor hun forsøger at finde ud af sandheden og jonglere med sin karriere som advokat og sine personlige forpligtelser.

Bradley Freegard som Evan Howells

Bradley Freegard spiller Evans Howells, Faiths mand, der forsvinder under mystiske omstændigheder. Selvom Evans karakter forsvinder tidligt i serien, har han en vigtig indflydelse på handlingen og Faiths rejse.

Mark Lewis Jones som Steve Baldini

Mark Lewis Jones portrætterer Steve Baldini, en af Faiths tidligere klienter og en central figur i serien. Steve er involveret i en retssag, hvor Faith forsvarer ham, og deres forhold bliver mere komplekst, da han bliver involveret i Faiths liv på flere niveauer.

Hannah Daniel som Cerys Jones

Hannah Daniel spiller Cerys Jones, Faiths bedste ven og en vigtig støtte gennem hendes rejse. Cerys er også advokat og arbejder tæt sammen med Faith. Hun er en pålidelig og trofast karakter, der altid er der for Faith.

Aneirin Hughes som Tom Howells

Aneirin Hughes portrætterer Tom Howells, Faiths svigerfar og far til Evans. Tom er en lojal og kærlighedsfuld figur, der spiller en vigtig rolle i Faiths liv og forsøger at hjælpe hende igennem den vanskelige tid.

Lacey Jones som Megan Howells

Lacey Jones spiller Megan Howells, Faiths og Evans datter. Megan er en vigtig karakter i serien, da hun forsøger at forstå og håndtere sin fars forsvinden samt de konsekvenser, det har for hele familien.

Demi Letherby som Alys Howells

Demi Letherby portrætterer Alys Howells, Faiths og Evans anden datter. Alys er en ung karakter, der også bliver påvirket af sin fars forsvinden. Hendes egen rejse og oplevelser spiller en vigtig rolle i seriens udvikling.

Eiry Thomas som DI Susan Williams

Eiry Thomas spiller rollen som DI Susan Williams, en politibetjent, der er involveret i efterforskningen af Evans forsvinden. Hendes karakter tilføjer et spændingsmoment til serien og er med til at afdække flere af historiens hemmeligheder.

Andre medvirkende

Udover de nævnte skuespillere indeholder TV-serien også en lang række andre medvirkende, der alle spiller vigtige roller i historiens udvikling. Nogle af disse inkluderer Catherine Ayers som Lisa Connors, Suzanne Packer som Delyth Lloyd (English), Alex Harries som Arthur Davies, Rhian Morgan som Marion Howells og mange flere.

Med et imponerende cast af talentfulde skuespillere formår Keeping Faith at skabe en dybdegående serie, der fanger og engagerer seerne. De medvirkende bringer karaktererne til live og giver serien en autenticitet og empati, der gør, at vi som seere føler med og lever os ind i historien. Med deres talent og dedikation har de været med til at gøre Keeping Faith til en af de mest populære TV-serier fra Wales i nyere tid.

Serien er bestående af i alt 20 episoder, der blev udgivet fra 2017 til 2021. Keeping Faith er en blanding af spænding, mysterium, og emotionelle op- og nedture, der vil holde seerne tryllebundet og på kanten af deres sæder fra start til slut.

Overblik

Titel Keeping Faith
Udgivelsesdato 4. november 2017 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk, Waliisisk
Også kendt som Un Bore Mercher
Produktionsselskaber Vox Pictures, Acorn Media Enterprises

Resmué

Keeping Faith er en TV-serie, der følger Faith, en lillebyadvokat i Wales, der bliver tvunget til at afbryde sin forlængede barselsorlov, da hendes mand og forretningspartner, Evan, forsvinder.

Som sandheden om hans handlinger kommer frem, må Faith kæmpe for at beskytte sin familie og sin mentale sundhed.

Fejl i TV-serien Keeping Faith

TV-serien Keeping Faith har været en stor succes blandt seere verden over. Men selvom den har fanget og fascineret os med sin spænding og drama, har nogle seere opdaget nogle små fejl og pudsige detaljer i løbet af episoderne. Lad os dykke ned i disse fejl og have det sjovt med dem!

Hokus Pokus Forsvundet Ble

I den niende episode af Keeping Faith kan vi se et lille, men morsomt fejltrin. I den ene scene er Faiths søn, Alys, tydeligvis iført en ble, men i næste scene er den forsvundet som ved et trylleslag! Er Alys en vaskeægte troldmand? Måske er han blevet inspireret af Harry Potter? Vi kan ikke lade være med at undre os over, hvor den ble tog hen på magisk vis.

Mirakuløs Hoppende Lommelygte

I afsnit tolv kommer Faith igen i søgelyset med en anden forunderlig fejl. I en intens scene er hun på jagt i mørket med en lommelygte. Men bemærkelsesværdigt nok begynder lommelygtens lys at hoppe rundt på væggene, som om den selv har fået ben at gå på. Måske er det en hyperaktiv lommelygte, eller er det bare en genial måde at skræmme de dårlige skuespillere væk?

Den Magiske Frisørsaks

I en af de tidlige episoder optræder en ligne klippe-scenes, hvor Faiths hår klippes i en stilfuld bob. Men det er her, vi har fundet et sjovt lille trick. I løbet af klippescenen kan vi tydeligt se, at frisøren har et par magiske saks, der ændrer længden på Faiths hår fra øjeblik til øjeblik. Faktisk ser det ud til, at håret vokser sig længere, hver gang saksene rammer det! Måske har frisøren en hemmelig trylledrik, der forvandler hår til Rapunzels lokker? Vi kan kun gætte os til det.

Bucketlist Bommert

I en scene, hvor Faith er ved at opstille sin bucketliste (ting, hun gerne vil gøre, inden hun dør), kan det skarpe øje se en lille fejl. Hun skriver Klatre op ad Eiffeltårnet på sin liste, men det er et blændende øjeblik. Hvad hun ikke bemærker er, at Eiffeltårnet er faktisk i Paris, ikke i det lille walisiske samfund, hvor hun bor! Måske skulle Faith tage et kortkursus i geografi, inden hun planlægger sine eventyr?

Det er vigtigt at bemærke, at disse fejl kun tilføjer lidt ekstra sjov og underholdning til vores seriefornøjelse. Keeping Faith er fortsat en fantastisk serie med en fængslende historie og dygtige skuespillere.

Så næste gang du ser en lille pudsighed på skærmen, så lad os alle huske på at grine og nyde LCD-magiens vidunderlige verden!

Andre populære titler: CashbackThe A-TeamTriangle of Sadness24The VaultCrisisQuest for CamelotSpider-Man: Far from HomeMatadorEscape Room: Tournament of ChampionsThe BankerThe Gray ManEntourageA Teoria de TudoO.C., CaliforniaIndiana Jones and the Last CrusadeLovelessNicht schon wieder allein zu HausNekromantikNightwatchMile 22: Misiune secretaShamelessThe DuchessNight of the Living DeadTrue BloodThe WailingGood WifeFriends with BenefitsMaze Runner: The Scorch TrialsWelcome to WrexhamRust CreekSaw XDer Vater der BrautPost MortemSilicon ValleyDumt og farligtAnt-ManAlmanya: Welcome to GermanyJurassic ParkThe Lost KingTerkel i knibeThe Cabin in the WoodsThe ShiningVan HelsingCreedDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesThe TouristI Came By