kinokvinder.dk

Keeping Up with the Kardashians (TV Series 2007–2021)

Keeping Up with the Kardashians – En dybdegående introduktion

Keeping Up with the Kardashians er en amerikansk reality TV-serie, der har kørt fra 2007 til 2021. Serien fulgte livet og eventyrerne for den berømte Kardashian-Jenner-familie. Med mere end 240 episoder tilbyder serien et indblik i deres glamourøse livsstil, personlige forhold og karriereudvikling. Her er en introduktion til de mest markante medvirkende i serien:

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian har optrådt i 242 episoder af Keeping Up with the Kardashians. Hun er kendt for sit udadvendte og ærlige væsen. Khloé har også haft successfulde ventures inden for mode og skønhed.

Kim Kardashian

Kim Kardashian, Khloés storesøster, har medvirket i 241 episoder af serien. Kim har opnået enorm berømmelse og succes som et resultat af sin eksponering i reality-serien. Hun har dyrket sin egen modevirksomhed og har også været involveret i forskellige veldædighedsarbejder.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian er Khloé og Kims storesøster med 240 episoder i serien. Hun er kendt for sin bohemestil og sit fokus på moderskab. Kourtney har også eksperimenteret med nye forretningsmuligheder og har lavet sin egen livsstilsbrand.

Kris Jenner

Kris Jenner er mor til Khloé, Kim og Kourtney Kardashian. Hun har medvirket i 239 episoder, hvor hendes rolle som familiens matriark og forretningskvinde er blevet udforsket. Kris har spillet en vigtig rolle i at forvalte familiens brand og har også fungeret som deres manager.

Kendall Jenner

Kendall Jenner, datter af Kris Jenner og tidligere olympisk atlet Caitlyn Jenner, har optrådt i 219 episoder af serien. Hun er en succesfuld model og har gået på landets største catwalks. Kendalls modellignende udseende og professionelle arbejdsmoral har gjort hende til en stjerne i sin egen ret.

Kylie Jenner

Kylie Jenner, den yngste af Kardashian-Jenner-søstrene, har medvirket i 193 episoder. Hun er kendt for sin indflydelse inden for skønhedsindustrien og er grundlæggeren af ​​den succesrige virksomhed Kylie Cosmetics. Kylie har også opnået stor indflydelse på sociale medier.

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner, tidligere kendt som Bruce Jenner, er en tidligere olympisk atlet og den tidligere ægtefælle til Kris Jenner. Hun har medvirket i 160 episoder af serien, hvor hendes kønsskifte og hendes nye liv som kvinde har været i fokus.

Scott Disick

Scott Disick, tidligere kæreste til Kourtney Kardashian, har medvirket i 155 episoder. Hans dynamiske personlighed og ofte turbulente forhold til Kardashian-familien førte til mange mindeværdige øjeblikke i serien.

Rob Kardashian

Rob Kardashian, den eneste søn i Kardashian-familien, har optrådt i 97 episoder. Rob var ikke lige så aktiv i serien som sine søstre, men hans rejse med sin vægt og personlige kampe var nogle af de spændende øjeblikke, der blev fanget på kameraet.

Andre bemærkelsesværdige medvirkende

Der er også flere andre medvirkende, der har spillet en mindre, men stadig vigtig, rolle i Keeping Up with the Kardashians. Dette inkluderer Mason Dash Disick, Kourtney og Scotts søn; Stephanie Suganami, Kim Kardashians assistent; Ye, tidligere kendt som Kanye West og far til Kims børn; Malika Haqq, Khloés bedste ven; Lamar Odom, Khloés tidligere ægtemand; Penelope Scotland Disick, datter af Kourtney og Scott; Jonathan Cheban, Kims bedste ven; og North West, den ældste datter af Kim og Kanye.

Keeping Up with the Kardashians er blevet et fænomen i reality-tv-genren og har gjort Kardashian-Jenner-familien til globalt anerkendte navne. Serien har givet et fascinerende indblik i deres liv og karriere, mens den har skabt en enorm medieinteresse og fulgt deres rejse gennem højdepunkter og udfordringer. Med serien afsluttet efter 14 år og mange sæsoner, efterlader den efter sig en arv af underholdning og et indblik i, hvordan en familie kan bygge og forvalte et brand med stor succes.

Resmué

Keeping Up with the Kardashians er en TV-serie, der giver os et indblik i livet og eventyrene for den blendede Kardashian-Jenner familie. Familien inkluderer søstrene Kim, Kourtney, Khloé, Kendall og Kylie.

Selvom familiens liv altid ændrer sig på uventede måder, er Kim, Kourtney, Khloe og resten af Kardashian/Jenner-klanen fast besluttede på at huske, at familien altid kommer først. Selvom de ofte er i konflikt med hinanden og deres relationer, støtter de altid hinanden til sidst, på trods af de mange kontroverser, der opstår.

Som familiens berømmelse vokser, bliver de mere afhængige af hinanden for støtte under alle de højdepunkter og lavpunkter, der følger med at være i rampelyset.

Fejl i Keeping Up with the Kardashians: Her er de sjove bloopers!

1. Kim Kardashians skiftende hårstil

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Keeping Up with the Kardashians er Kim Kardashians magiske hårforvandlinger. I den ene scene har hun pludselig langt, bølget hår, og i næste øjeblik er det kort og glat. Hvem vidste, at tryllestave også kunne fungere i virkeligheden?

2. Khloé Kardashians forsvindende babybump

Det er ingen hemmelighed, at Khloé Kardashian har været gravid i serien. Men det er virkelig imponerende, hvordan hendes babybump nogle gange bare forsvinder som ved et trylleslag. Måske er hun inspireret af David Copperfield?

3. Kourtney Kardashians ukontrollerede latteranfald

Der er ingen tvivl om, at Kardashian-familien kan være sjove, men der er også nogle øjeblikke, hvor Kourtney Kardashians latter bare bliver uden for kontrol. En sjov bemærkning bliver til ti minutter med hysterisk latter. Måske skulle hun overveje en karriere som stand-up komiker?

4. Kris Jenners magiske aldring

Er det bare mig, eller bliver Kris Jenner yngre og yngre for hver sæson? Det er som om, at hun har fundet springvandet af evig ungdom. Måske bør resten af os også investere i det?

5. Kendall Jenners teleportationsevner

En ting er at være en supermodel, men Kendall Jenner har helt klart et trick oppe i ærmet. Hun kan bogstaveligt talt være på to forskellige steder på samme tid. Enten er hun i besiddelse af teleportationsevner, eller også er der nogen, der har haft en lidt for hurtig klippefinger.

Andre populære titler: Dude, Wheres My Car?GreenleafEnter the VoidNo Hard FeelingsRiddickAll the Bright PlacesYoung SheldonPanicThe Last of UsKommissar RexLove LifeVânătoareaThe ExpendablesHotel PortofinoFallen AngelsJeanne du BarryThe Immaculate RoomRaising DionDCI BanksAttack on TitanBlinkende lygterThe Hangover Part IIIShamelessDay ShiftMa dau in vant dupa cumparaturiLockwood & Co.The FlashThe WhaleWomen TalkingEmbattledSome Like It HotNumarul 23Green Street HooligansStrikeThe IdolOverdriveYellowjacketsSuitsThe Great WallThe MotherFargoThe DropFörsvunna människorSummerlandBetter Call SaulDas Weiße Haus am Rhein3 IdiotsJournal 64Sprængfarlig bombeThe Fighter