kinokvinder.dk

Kevin Can Wait (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Kevin Can Wait

TV-serien Kevin Can Wait er en amerikansk sitcom, der blev sendt fra 2016 til 2018. Serien blev skabt af Bruce Helford, Kevin James og Rock Reuben, og den blev meget populær blandt publikum. Herunder finder du en liste over de vigtigste medvirkende i serien:

Kevin James – Kevin Gable

Kevin James spiller hovedrollen som Kevin Gable i TV-serien. Gable er en tidligere politimand, der har opgivet sin karriere for at bruge mere tid sammen med sin familie. Kevin er kendt for sin sjove og lidt klodsede personlighed, der ofte finder sig selv i absurde situationer.

Taylor Spreitler – Kendra Gable

Taylor Spreitler spiller rollen som Kendra Gable, der er datteren i familien. Kendra er en livlig og intelligent teenager, der forsøger at navigere gennem teenageårene og finde sin egen identitet samtidig med at hun håndterer sin families komiske predicaments.

Ryan Cartwright – Chale Witt

Ryan Cartwright spiller Chale Witt, Kendras kæreste og senere mand. Chale er en energisk og lidt naiv ung mand, der ofte kommer ud for grinagtige situationer. Han er en del af Gable-familien og passer godt ind i deres skøre dynamik.

Gary Valentine – Kyle Gable

Gary Valentine spiller rollen som Kyle Gable, Kevins bror. Kyle er sjov, uhøjtidelig og ikke altid den skarpeste kniv i skuffen. Han bringer meget humor ind i serien med sine tåbelige kommentarer og virkelig mislykkede forsøg på at få succes.

Leonard Earl Howze – Tyrone Goody Goodman

Leonard Earl Howze spiller rollen som Goody, Kevins bedste ven fra politistyrken. Goody er en loyal og excentrisk karakter, der altid er der for Kevin og hjælper ham i sine ofte bizarre eventyr.

James DiGiacomo – Jack Gable

James DiGiacomo spiller rollen som Jack Gable, Kevins søn. Jack er en typisk skør teenage-dreng, der har en fin sans for humor. Han er ofte involveret i de sjoveste øjeblikke i serien.

Mary-Charles Jones – Sara Gable

Mary-Charles Jones spiller rollen som Sara Gable, Kevins yngste datter. Sara er en intelligent og fornuftig ung pige, der godt kan lide at kæmpe for sine meninger. Hun bidrager ofte til serien med sin skarpe replik.

Leah Remini – Vanessa Cellucci

Leah Remini spiller rollen som Vanessa Cellucci, Kevins tidligere kollega og romantiske interesse. Vanessa er en stærk og selvsikker kvinde, der er kendt for sit skarpe sprog og sine utraditionelle metoder.

Erinn Hayes – Donna Gable

Erinn Hayes spillede rollen som Donna Gable, Kevins kone i de første sæsoner af serien. Donna er en omsorgsfuld mor og en tålmodig partner, der jonglerer med familielivet og Kevins mange skøre påfund.

Lenny Venito – Duffy

Lenny Venito spiller Duffy, en af Kevins venner og tidligere politikollegaer. Duffy er en sjov og unik karakter, der bringer endnu mere røg og spejl ind i serien.

Christopher Brian Roach – Mott

Christopher Brian Roach spiller rollen som Mott, endnu en af Kevins venner fra politikorpset. Mott er en godmodig karakter, der ofte bliver fanget i Kevins sjove eventyr.

Bas Rutten – Rootger

Bas Rutten spiller rollen som Rootger, ejer af den lokale bar, hvor karaktererne ofte mødes. Rootger er en komisk karakter med en unik accent, der altid bringer liv og latter til serien.

Joe Starr – Enzo

Joe Starr spiller Enzo, en anden af Kevins venner og tidligere politikollegaer. Enzo er en eventyrlysten og hårdhudet karakter, der ofte kommer med kreative og farverige løsninger i serien.

Jackie Sandler – Cindy

Jackie Sandler spiller rollen som Cindy, Kendras bedste veninde og senere Chales kone. Cindy er en sjov og udadvendt karakter, der bringer endnu mere liv ind i serien.

Jim Breuer – Father Philip

Jim Breuer spiller rollen som Father Philip, præsten fra Gables lokale kirke. Father Philip er en karismatisk karakter med en sjov og skæv personlighed, der bringer mange morsomme øjeblikke i serien.

Chris Weidman – Nick

Chris Weidman spiller rollen som Nick, en af Kevins venner og tidligere politikollegaer. Nick er en hårdtarbejdende karakter med en mørk og tør humor.

Saidah Arrika Ekulona – Didi

Saidah Arrika Ekulona spiller rollen som Didi, Kevin og Donnas nabo. Didi er en klog og venlig karakter, der ofte giver gode råd og støtte til familien Gable.

Michael DelGuidice – A.D.

Michael DelGuidice spiller rollen som A.D., en af Kevins venner fra politiet. A.D. er en sjov og optimistisk karakter, der bringer endnu mere humor ind i serien.

TV-serien Kevin Can Wait er fuld af sjov og skæg, og de mange skuespillere gør en fænomenal indsats med at bringe karaktererne til live. De formår at skabe en fantastisk kemi mellem sig selv og gør serien til en fornøjelig oplevelse, der bringer masser af latter.

Overblik

Titel Kevin Can Wait
Udgivelsesdato 19. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Kevin puede esperar
Filmlocations Gold Coast Studios – 700 Hicksville Road, Bethpage, Long Island, New York, USA (Studie)
Produktionsselskaber Hey Eddie, CBS Television Studios, Sony Pictures Television

Resmué

Kevin Can Wait er en TV-serie om en tidligere politibetjent, der står over for udfordringen ved at være en nyligt single far. Hans børn er taknemmelige for, at han sørger for, at de har det godt, men de mener, at det er på tide, at han kommer ud af huset. Derfor vender de sig til Vanessa (Leah Remini), hans tidligere politipartner, for hjælp.

Kevin Can Wait følger Kevin James i rollen som den pensionerede politibetjent, der begiver sig ud på en ny karrierevej som en nyligt single far. Hans børn, Sara, Jack og Kendra, er taknemmelige for, at han sørger for, at de har det godt, men de mener, at det er på tide, at han kommer ud af huset. Derfor vender de sig til Vanessa (Leah Remini), hans tidligere politipartner, for hjælp. Vanessa har forladt politiet for at starte sit eget private sikkerhedsfirma, og hun giver Kevin et tilbud, han ikke kan sige nej til – at være hendes nye forretningspartner.

Selvom jobbet ikke altid er glamourøst, og de sjældent er enige, deler Kevin og Vanessa et uafviseligt bånd fra deres mange år sammen som kolleger. Kendra og hendes forlovede, Chale, har også deres egne problemer, herunder at blive nygifte og finde ud af, hvordan de vil forsørge sig selv. Livet kaster endnu engang nogle kurvebolde efter Kevin, så hans drøm om en tidlig pension må vente lidt længere, og hans familie vil altid komme i første række.

Fejl i TV-serien Kevin Can Wait: Seernes opdagelser

En aldersmæssig gåde

I TV-serien Kevin Can Wait er både Kevin og Vanessa pensionerede betjente, efter at have arbejdet i politiet i 20 år. Men noget virker ikke helt rigtigt, når det kommer til deres alder og tidslinje.

Seerne har bemærket, at hvis Kevin og Vanessa virkelig har arbejdet i 20 år på politistationen, så må de være ældre, end de ser ud til at være i serien. Det er som om, de har misset et par årtier i aldersprocessen! Måske har de haft adgang til en magisk aldringscreme?

Hvad hedder serien i Indien?

En anden fejl, som seerne har opdaget, er en mindre navigationsmæssig brøler. De undrer sig over, hvad serien Kevin Can Wait egentlig hedder i Indien, når den bliver udgivet på engelsk. Det er da en meget vigtig oplysning, som vi alle har brug for at vide, ikke?

Kan det være Kevin Kan Ikke Vente? Eller måske Kevin Venter På Noget Godt? Mulighederne er uendelige, og ventetiden bliver snart uudholdelig!

Mangler der noget?

Seerne har også påpeget, at der mangler indhold i nogle af episoderne. Det er som om, der er gået et hul i historien, og vi er nødt til at anvende vores fantasi for at udfylde det. Er det en ny kreativ flettegren inden for fjernsyn eller bare en redigeringsfejl? Det er trods alt spændende at udforske vores mentale evner!

Andre populære titler: Racer and the JailbirdSaltJane the VirginGaslitFear and Loathing in Las VegasWinnie the Pooh: Blood and HoneyBetween UsKamikazeMean GirlsPusherStation ElevenCars 3House at the End of the StreetThe FounderSicarioFever PitchJarheadOceans TwelveFataleFamily LawThe Lost CityDestinatie finala 2CocoAll the Beauty and the BloodshedKingdom of HeavenJeanne du BarryEn soapThe Night of the HunterPapillonSullivans CrossingSchool of PornThe Maze RunnerLockwood & Co.Spider-Man: Een nieuw universumThe Nun IIJersey BoysCape FearFrankensteinThe Open HouseThe Maze RunnerLeague of Legends: More Than a GameThe Suite Life of Zack & CodyYouOne ChanceSpotlightCall Me by Your NameThe 100The CoolerYor: The Hunter from the FutureBad and Crazy