kinokvinder.dk

Kim Possible (TV Series 2002–2007)

Skuespillere i TV-serien Kim Possible

TV-serien Kim Possible, der blev sendt fra 2002 til 2007, havde en imponerende liste af talentfulde skuespillere, der gav liv til de elskede karakterer. Her er en oversigt over de medvirkende:

Christy Carlson Romano

Christy Carlson Romano spillede hovedrollen som Kim Possible, den smarte og modige high school-studerende, der også er skurkebekæmpende superhelt. Romano var en perfekt pasform til rollen og formåede at formidle Kims styrke og sårbarhed på en fantastisk måde. Hun medvirkede i alle 86 afsnit af serien.

Will Friedle

Will Friedle spillede rollen som Ron Stoppable, Kims loyale bedste ven og partner i kampen mod ondskab. Friedle havde en fantastisk komisk timing og formåede at gøre Ron til en utroligt populær karakter blandt fansene. Han medvirkede også i alle 86 afsnit af serien.

Nancy Cartwright

Nancy Cartwright gav stemme til Rufus, Rons nuttede og eventyrlystne naked mole-rat. Cartwrights evne til at udtrykke Rufus personlighed uden brug af ord var imponerende og bidrog til karakterens popularitet. Hun medvirkede ligeledes i alle 86 afsnit af serien.

Tahj Mowry

Tahj Mowry spillede rollen som Wade Load, Kims tekniske geni af en ven, der altid var klar til at hjælpe med sine computerfærdigheder. Mowry formåede at bringe en varm og sympatisk side til karakteren og skabte et godt samarbejde med Romano. Han medvirkede ligeledes i alle 86 afsnit af serien.

John DiMaggio

John DiMaggio gav stemme til Dr. Drakken, en af Kims mest formidable fjender. DiMaggio formåede at bringe både humor og ondskab til karakteren og gjorde Drakken til en mindeværdig skurk. Han medvirkede i 53 afsnit af serien.

Gary Cole

Gary Cole spillede rollen som Dr. James Timothy Possible, Kims far og en ungdommelig videnskabsmand. Cole formåede at give karakteren både autoritet og varme og skabte et godt forhold til Romano. Han medvirkede i 45 afsnit af serien.

Nicole Sullivan

Nicole Sullivan gav stemme til Shego, Drakkens skurkehjælper og en stærk modstander for Kim. Sullivan formåede at bringe både sjov og snert til karakteren og gjorde hende til en af seriens mest populære skikkelser. Hun medvirkede i 45 afsnit af serien.

Jean Smart

Jean Smart spillede rollen som Dr. Ann Possible, Kims mor og en dygtig neurokirurg. Smart formåede at bringe både styrke og blødhed til rollen og skabte et troværdigt forhold til resten af rollebesætningen. Hun medvirkede i 43 afsnit af serien.

Kirsten Storms

Kirsten Storms spillede rollen som Bonnie Rockwaller, Kims rival og tidligere bedste veninde. Storms formåede at give Bonnie både sårbarhed og skurkeagtighed, hvilket gjorde karakteren til mere end bare en stereotypisk skurk. Hun medvirkede i 41 afsnit af serien.

Patrick Warburton

Patrick Warburton spillede rollen som Mr. Steve Barkin, Kims skolelærer og en streng og retfærdig autoritet. Warburton formåede at gøre karakteren både skræmmende og sjov og skabte en masse mindeværdige øjeblikke. Han medvirkede i 35 afsnit af serien.

Shaun Fleming

Shaun Fleming gav stemme til Jim Possible, Kims lillebror og en nysgerrig og eventyrlysten dreng. Flemings formåede at udtrykke Jims barnlige undren og bidrog til karakterens mange komiske øjeblikke. Han medvirkede i 33 afsnit af serien.

Raven-Symoné

Raven-Symoné gav stemme til Monique, Kims veninde og modeekspert. Symonés evne til at bringe humor og charme til karakteren gjorde hende til en favorit blandt fansene. Hun medvirkede i 27 afsnit af serien.

Tara Strong

Tara Strong gav stemme til karakteren Tara, en klassekammerat og medlem af Kims cheerleadinghold. Strongs talent for at bringe både sødme og snert til karakteren gjorde hende til en højt værdsat del af rollebesætningen. Hun medvirkede i 25 afsnit af serien.

Rob Paulsen

Rob Paulsen gav stemme til Francois, en fransk maler og en lejlighedsvis allieret for Kim. Paulsens evne til at give karakteren både munterhed og excentricitet bidrog til seriens variation og vittighed. Han medvirkede i 19 afsnit af serien.

Brian George

Brian George gav stemme til Duff Killigan, en golfspiller og skurk med en passion for ødelæggelse. Georges evne til at bringe Duffs humor og galenskab til live gjorde ham til en mindeværdig skikkelse i serien. Han medvirkede i 14 afsnit af serien.

Grey Griffin

Grey Griffin gav stemme til Hana, en kampsportsekspert og en af Drakkens håndlangere. Griffins evne til at give Hana både styrke og charme gjorde hende til en spændende del af seriens skurkegalleri. Hun medvirkede i 13 afsnit af serien.

Jeff Bennett

Jeff Bennett gav stemme til Henchman, Drakkens trofaste håndlangere. Bennett formåede at give håndlangerkarakteren en unik personlighed og bidrog til seriens humoristiske øjeblikke. Han medvirkede i 12 afsnit af serien.

Nestor Carbonell

Nestor Carbonell gav stemme til Señor Senior Jr., en rig og dovendyr modeelskende skurk. Carbonells evne til at bringe både glamour og komik til karakteren gjorde ham til en af seriens mest underholdende skurke. Han medvirkede i 12 afsnit af serien.

Kim Possible seriens success skyldtes i høj grad de talentfulde skuespillere, der gav liv til karaktererne. Deres indlevelse og dygtighed skabte en serie, der stadig elskes og værdsættes af både gamle og nye fans i dag.

Overblik

Titel Kim Possible
Udgivelsesdato 7. juni 2002 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Kim Khả Thi
Filmsteder Paris, Frankrig
Produktionsselskaber Disney Television Animation
Disney Enterprises

Resmué

Kim Possible er en high school cheerleader, der på overfladen ser ud som en helt almindelig pige. Men i hendes fritid redder hun verden fra super skurke. Sammen med sin bedste ven Ron Stoppable, hans kæledyr Rufus og den dygtige webmaster Wade, udfører hun hemmelige missioner og kan klare alt. Når hun ikke bekæmper de onde, skal Kim stadig håndtere de typiske udfordringer i skolen, familien og det sociale liv.

Kim Possible og hendes skæve bedste ven og hjælper Ron Stoppable gør en stor indsats for at balancere deres to liv som high school elever og internationale kriminalitetsbekæmpere. Samtidig lever de livet med deres venner og familier og bekæmper skurkene Dr. Drakken, Monkey Fist, Professor Dementor, Duff Killigan, DNAmy og Senors, blandt andre.

Kim Possible er en pige, der kan klare alt: stoppe en lavine eller en ond superskurk. Hun går i high school med sin ven og hjælper Ron Stoppable (og hans kæledyr mole rot Rufus) om dagen, og om natten tager hun kampen op mod de fjender, der truer verden. Hun får hjælp af den geniale computer nørd Wade og et netværk af taknemmelige mennesker, som hun har hjulpet i fortiden, der giver hende gratis transport rundt omkring på planeten, hvor hun har brug for det.

Kim Possible er ikke bare en almindelig pige. Hun er en cheerleader og hun redder verden, selv på skoledage. Sammen med sin sidekick, bedste ven og nu også kæreste og hans nøgne mole rot Rufus, gennemlever hun et normalt teenage liv, samtidig med at hun redder verden. Hvad kan hun ellers gøre?

Funny Fejl i TV-serien Kim Possible

Kim Possible, den populære TV-serie om en teenagepige, der bekæmper forbrydere samtidig med at hun håndterer skolearbejde og teenageproblemer. Men selvom serien er fyldt med spænding og action, har nogle opmærksomme seere opdaget nogle sjove fejl, der får os til at grine.

Den fortryllende forsvinden

I en episode ser vi Kim Possible stå i en labyrint omringet af skumle skurke. Pludselig forvandler hun sig selv og blinker væk på magisk vis. Men i det næste klip, da hun kommer tilbage, har hun pludselig glemt at hun havde en hat på. Var det en hemmelig trylleformular, der også fjernede hatten? Eller var det bare en klippefejl? Vi ved det ikke, men det er sjovt at forestille sig, at hattemagi er en del af Kims repetoire.

Tidsrejsen, der gik galt

I en anden episode ser vi Ron Stoppable få fat i en tidsmaskine, der transporterer ham tilbage til middelalderen. Han må kæmpe mod farlige riddere, men pludselig, midt i slaget, genstarter scenen og han står pludselig ved siden af Kim igen. Var det en tidsrejse-glitch, der sendte ham tilbage og frem igen? Eller var det bare en sjov montage, der skulle få os til at grine? Uanset hvad, er det altid sjovt at se Ron rejse igennem tid og rum.

Farvernes forvirring

Nogle seere har også lagt mærke til en sjov detalje i Kim Possibles garderobe. I starten af serien går hun ofte i en sort turtleneck og grønne bukser. Men pludselig sker der noget magisk – i de næste scener har hun pludselig fået en lilla turtleneck og blå bukser. Er Kim Possible en tryllekunstner, der kan skifte tøj på et øjeblik? Eller var det bare en fejl fra kostumedesignernes side? Hvad end det er, så er vi imponerede over Kims evne til at skifte stil så hurtigt.

Kim Possible er en fantastisk TV-serie, der har fans verden over. Selvom nogle fejl er sneget sig ind i produktionen, skal vi lade dem passere og bare nyde seriens underholdning. For fejl eller ej, Kim Possible forbliver en heltinde, der inspirerer os til at tro på vores egne evner og kæmpe mod uretfærdighed. Og hvem kan ikke lide lidt humoristiske fejl i en ellers spændende serie?

Andre populære titler: The Last Kingdom: Seven Kings Must DieBlue BeetleDoc MartinAmsterdamKleine Morde unter NachbarnFar til Fire Gir Aldrig OpThe GuestThe Adam ProjectJoeThe DoughgirlsJumanji: Welcome to the JungleHereafterSømænd og svigermødreSex BoxInside JobWould You RatherJurnalulJohn WickGuardians of the GalaxyThe Room[Rec]Bend It Like BeckhamWire RoomThe MummyOutlanderThe Jungle Book“The Why Files” What Really Happened to Andrew Dawson?The HuntIzbăvireFree SoloSeinfeldALFThe Wicker ManSnatchGhost of TsushimaThe Shawshank RedemptionInocențiiMonster Loving ManiacsSombras nos Meus OlhosFrom Dusk Till DawnTell Me a StoryUncoupledKramer vs. KramerThe Wheel of TimeBad BoysShrekThe Sommerdahl MurdersIndiana Jones și cadranul destinuluiAvatar