kinokvinder.dk

Klassen (TV Series 2016–2023)


Overblik

Titel Klassen
Udgivelsesdato 22. august 2016
Oprindelsesland Danmark
Optagelsessteder Dyveke Skolen, København, Danmark (sæson 1)
Produktionsselskab STV Production

Resmué

I TV-serien Klassen følger vi en gruppe elever på deres daglige eventyr i skolen. Vi bliver præsenteret for en række karakterer, deres venskaber, fjendskaber og de udfordringer, de står overfor.

I løbet af serien bliver vi introduceret for en række intriger og konflikter, både mellem eleverne og mellem elever og lærere. Der er rivalisering, romantik og masser af dramatik.

Eleverne oplever også forskellige uheld og misforståelser, der sætter deres venskaber og relationer på prøve. Vi følger med, mens de navigerer gennem disse udfordringer og forsøger at finde en vej gennem skoledagen.

Serien giver os et indblik i livet som teenager, med alt hvad det indebærer af identitetskrise, forelskelser, eksamensstress og eksperimenter med at finde en plads i verden. Vi følger eleverne i deres glæder og sorger, og vi får mulighed for at spejle os selv i deres oplevelser.

Fantastiske fejl i TV-serien Klassen

Kender du følelsen af at sidde klistret til skærmen, mens du følger med i din yndlingsserie, og pludselig får du øje på en kæmpe fejl? Ja, lige den følelse har mange seere af TV-serien Klassen oplevet. Selvom vi elsker at fordybe os i historien og forelske os i karaktererne, er der altså nogle fejl, der bare ikke kan undgå at give os en god portion grin. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, som seerne har opdaget i denne bemærkelsesværdige serie.

Fejlen der fik karaktererne til at forsvinde

Vi starter med en klassiker, som enhver opmærksom seer nok har bemærket. I en scene, hvor eleverne diskuterer deres lektier på skolens gang, kan man tydeligt se, at to af karaktererne pludselig forsvinder midt i samtalen. Og nej, de går ikke ud af billedet eller noget i den stil. De forsvinder simpelthen! Måske har de skiftet til usynlighedsuniformer, eller også er der blot tale om et lidt klodset klippestyrt. Hvem ved?

Naturens ulykker og et uheldigt hårklip

I en anden episode får vi lov til at opleve en storm, der river træer op af jorden og efterlader katastrofale spor på skolens område. Men hvad er det så, vi får at se, når kameraet zoomer ind på en af karaktererne? Hårklipperen er selvfølgelig taget i brug! Det er virkelig imponerende, hvordan man undgår at blive påvirket af sådan en naturkatastrofe, når man har hårklipning som førsteprioritet. Det er næsten som om, at ingen ting kan komme i vejen for en god frisure!

Når matematikken ikke helt hænger sammen

Vi kunne selvfølgelig ikke undgå at nævne nogle fejl i matematikken. I en intens eksamensscene får en karakter pludselig muligheden for at bruge en formel, der slet ikke stemmer overens med det emne, som eksamen handler om. Måske har karakteren en helt ny genial teori, som vi andre ikke har fået øje på? Eller måske er det bare et ganske simpelt tilfælde af forfatterens matematikalske kreativitet. Uanset hvad, så bliver det i hvert fald svært at gå til eksamen med den lektie.

Den mystiske skifteskole

Til sidst skal vi selvfølgelig nævne den mystiske skifteskole, der pludselig dukker op ud af ingenting. I et afsnit får vi pludselig historien om en anden skole, der har nogle mystiske mørke hemmeligheder. Men hæng nu lige på! Hvordan kan det lige være, at vi aldrig har hørt om den skole før? Og hvorfor er der ingen af karaktererne, der har set skyggen af denne hemmelighedsfulde institution? Måske er det fordi, de har brugt usynlighedsuniformerne fra tidligere nævnte fejl.

Disse er blot nogle af de fantastiske fejl, som seerne har haft fornøjelsen af at opdage i TV-serien Klassen. Det er altid sjovt at se, hvordan ting kan gå galt, når man laver TV-serier, og det er netop dét, der gør det så underholdende for os som seere. Vi kan ikke undgå at grine, når karaktererne pludselig forsvinder eller prioriterer hårklipning højere end naturens kræfter. Så lad os nyde fejlene og tage det med et glimt i øjet.

Andre populære titler: AftersunAfter YouWhite House PlumbersHavenAfter YangOutcastKaltes LandMinionsIn BrugesLa limita extremaAfter YangKnight RiderStuart LittleThe Disastrous Life of Saiki K.Look Whos BackVanished: Tage der AngstScream VIFrasierDrunk HistoryThe InternJack ReacherFive Nights at FreddysSicarioBabewatchThe Gray ManTerror in ResonanceLegends of TomorrowBeckTaleSpinPerfekte stederHouse of GucciYoung HeartsAlaska: The Last FrontierSurvivorsKrummernes JulPortocala mecanicăThe BatmanPâfekuto burûThe Tomorrow WarMamma Mia!Love & Other DrugsEr jeg da helt gak… mor?The X-FilesDenmarkInglourious BasterdsAmerican ReunionRecord of YouthHotel Rwanda