kinokvinder.dk

Kleine Morde unter Nachbarn (TV Series 2009–2010)


Overblik

Titel Kleine Morde unter Nachbarn
Udgivelsesdato 24. september 2009 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Lark Road
Filmplaceringer Flyvestation Værløse, Værløse, Sjælland, Danmark
Produktionsselskab Cosmo Film

Resmué

TV-serien Kleine Morde unter Nachbarn handler om tre søskende, der forsøger at undgå opmærksomheden fra nogle vrede gangstere ved at bosætte sig i en rolig boligkvarter, hvor de tror, at intet kan gå galt.

En berømt kok ender i problemer på grund af en død krop og tager på flugt. Han og hans to søstre finder vej til Lærkevej, en stille forstadsgade, hvor de lejer et hus, får sig til rette og begraver liget i haven. De lokale er mistænksomme overfor, men også nysgerrige på de nye beboere.

Kim Borg har problemer med at passe ind på arbejdet, og derhjemme beslutter hans kone at dræbe hans hund. Enlig mor Monica har øjnene rettet mod restaurantejeren Andreas, og Elisabeth Sachs jonglerer med bitterhed overfor sin eksmand og en voksende alkoholmisbrug.

– Peter Brandt Nielsen

Fantastiske fejl i TV-serien Kleine Morde unter Nachbarn

Hvis du er en af de mange trofaste seere, der har fulgt med i TV-serien Kleine Morde unter Nachbarn, så har du måske bemærket, at der af og til sniger sig nogle underholdende fejl ind i handlingen. Vi har samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget, og vi er her for at dele dem med dig. Så læn dig tilbage, og lad os tage et humoristisk kig på disse fantastiske fejl.

Fejl #1: Tidsrejser uden rejsekort

I seriens sjette sæson kommer en af karaktererne tilbage i tiden for at løse en forbrydelse. Men her er det sjove – han rejser tilbage til 1985, før rejsekort blev opfundet! Hvordan kan han så komme rundt i tid uden et rejsekort? Måske har han sin egen tidsmaskine, eller måske har produktionen bare glemt denne vigtige detalje. Hvem ved? En ting er sikkert – det er bestemt ikke et fejltrin, de fleste af os ville være utilfredse med at begå.

Fejl #2: Uendelige genstande

I en af episoderne ser vi en karakter, der tager en bid af en sandwich. Intet mærkeligt der, tænker du nok. Men når kameraet vender tilbage til ham kort tid efter, har sandwichen magisk genoprettet sig selv til sin oprindelige form. Det er da imponerende! Forestil dig, hvor meget tid og penge vi alle kunne spare, hvis vores mad bare kunne forny sig selv. Vi ville aldrig gå sultne igen!

Fejl #3: Tryllekunst med gardiner

I den spændende finale af sæson tre er der en scene, hvor karakteren Alex trækker gardinerne for og siger farvel til sin gæst. Men vent, hvor er gardinstangen? Jo, den er simpelthen forsvundet! Alex er åbenbart en tryllekunstner, der kan få gardinerne til at svæve i luften uden en synlig støtte. Måske skulle han overveje at skifte karriere og optræde på Las Vegas største scener i stedet for at bekæmpe kriminalitet.

Fejl #4: Hoppende frisurer

I flere af episoderne kan vi se, at karakterernes frisurer skifter fra en scene til den næste. Fra lange lokker til korte bob. Fra blond til brun. Det er som om, de har deres helt egen hår-tryllekunstner, der hopper rundt mellem scenerne og udfører mirakler på deres hoveder. Måske skulle vi alle ansætte en sådan tryllekunstner, så vi kunne få fantastiske frisurer lige når vi havde brug for det.

Selvom disse fejl er sjove at observere og gør os til grin, må vi huske på, at TV-serier er kunstværker skabt af mennesker, som nogle gange begår fejl. Og de gør det hele bare lidt mere underholdende for os seere. Så næste gang du ser en fejl i Kleine Morde unter Nachbarn, så giv dig selv lov til at grine af det og nyd den uventede overraskelse det bringer. Fejl er ikke altid dårlige – de kan faktisk være ganske fantastiske!

Andre populære titler: The Legend of TarzanLuciferAya und die HexeY: The Last ManThe Thing About HarryShark BaitThis Is Where I Leave YouGayniggers from Outer SpaceSiren Head“Rick and Morty” Full Meta JackrickComing to AmericaOslo, August 31stAgatha RaisinBeing HumanDevotionIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullSleepersTamara DreweThe Lazarus ProjectGuardians of the GalaxyThe VoyeursThe RingGrand danoisMinamataContagionThe PurgeLittleDer Fluch – The GrudgeThe Straight Story – Eine wahre GeschichteHeroLegaciesBattlefield EarthPay It ForwardTom Clancys Jack RyanCriminal MindsMidsommarInfiniteCosmoballBless This MessLaw Abiding CitizenThe MenuDopesickSweetbitterFive Nights at Freddys“Nynne” 2 Kinky BananasThe Good NurseZERV – Zeit der AbrechnungThe DropoutStar Wars: Episode VIII – The Last Jedi