kinokvinder.dk

Knight Rider (TV Series 2008–2009)

De medvirkende i TV-serien Knight Rider

TV-serien Knight Rider, der blev sendt fra 2008 til 2009, var en action- og eventyrserie, som blev skabt af Dave Andron. Serien følger hovedpersonen Mike Traceur og hans intelligente bil KITT, mens de kæmper mod forbrydere og løser mysterier. Serien havde en talentfuld besætning, der gav liv til karaktererne og gjorde serien både spændende og underholdende.

Justin Bruening som Mike Traceur

Justin Bruening spiller hovedrollen som Mike Traceur, der er søn af den oprindelige hovedperson fra den originale Knight Rider-serie. Mike er en dristig og modig karakter, der tager over som fører af KITT. Bruening formår at give karakteren en perfekt balance mellem charme og handlekraft.

Deanna Russo som Sarah Graiman

Sarah Graiman er Mike Traceurs tidligere kæreste og datter af Charles Graiman, der er skaberen af KITTs kunstige intelligens. Deanna Russo leverer en dygtig præstation som Sarah, der er en intelligent og stærk kvinde, der spiller en vigtig rolle i bekæmpelsen af forbrydelserne i serien.

Paul Campbell som Billy Morgan

Billy Morgan er en tekniker og medarbejder hos Knight Industries. Paul Campbell bringer humor og varme til rollen som Billy, der ofte er med til at løse tekniske problemer og hjælpe Mike og KITT i deres missioner.

Smith Cho som Zoe Chae

Zoe Chae er en anden tekniker og medarbejder hos Knight Industries. Smith Cho skaber en dynamisk karakter med en stærk personlighed, der er med til at drive handlingen fremad med sine tekniske evner og evne til at håndtere farlige situationer.

Bruce Davison som Charles Graiman

Charles Graiman er skaberen af KITT og en central karakter i serien. Bruce Davison giver liv til karakteren med sin dygtige skuespil og formår at fremstille Graiman som både genial og sårbar.

Sydney Tamiia Poitier som Carrie Rivai

Carrie Rivai er en agent fra den hemmelige organisation DNI, der samarbejder med Mike og KITT. Sydney Tamiia Poitier giver karakteren en stærk og kompleks personlighed, der både er professionel og følelsesladet.

Yancey Arias som Alex Torres

Alex Torres er en FBI-agent og en allieret for Mike og KITT. Yancey Arias giver karakteren en karismatisk og modig tilstedeværelse i serien.

Andre medvirkende

Der er også flere andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens succes. Joey Naber, Vanessa Williams, Rick Hoffman, Peter Weireter, Benjamin Benítez, Dawn Olivieri, Bellamy Young, Jeffrey Pierce, Anya Monzikova, Aisha Kabia og Kimberly Wallis har alle mindre roller i serien, men tilføjer værdi til karaktergalleriet.

Sammen danner de medvirkende i TV-serien Knight Rider et stærkt ensemble, der bringer karaktererne til live og gør serien til en fantastisk oplevelse for seerne. Deres talent og præstationer gør, at vi kan leve os ind i historien og føle os tæt knyttet til karaktererne og deres eventyr.

TV-serien Knight Rider er en nostalgisk favorit for mange, og takket være de medvirkendes indsatser fortsætter den med at underholde og begejstre seere verden over.

Overblik

Titel Knight Rider
Udgivelsesdato 17. februar 2008 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Kara Şimşek
Produktionsselskaber Dutch Oven, Universal Media Studios (UMS)

Resmué

I TV-serien Knight Rider følger vi en tidligere Army Ranger, en FBI-agent og en ung kvinde, der sammen leder efter de skyldige i en forbrydelse. De er på jagt efter en kriminalitetsbekæmpende bil ved navn KITT (Knight Industries Three Thousand).

KITT er en kunstigt intelligent bil, der kan hacke ethvert system, skyde våben som en jetjager og bruge nanoteknologi til at transformere sig til andre køretøjer. Serien er en fortsættelse af den oprindelige TV-serie fra 1982, der også hedder Knight Rider.

De sjove og skøre fejl i Knight Rider

Knight Rider er en ikonisk TV-serie, der har underholdt seere verden over med dens actionfyldte historier og den intelligente bil KITT. Men selvom serien er elsket af mange, har nogle seere opdaget nogle ret morsomme fejl, som vi simpelthen ikke kan lade være med at grine af. Lad os tage et kig på nogle af dem:

Uensartede kørsel

En af de mest mærkværdige fejl i Knight Rider er, når Michael kører KITT, og det ser ud til, at rattet og vejen overhovedet ikke er synkroniserede! Det er virkelig imponerende, hvordan Michael kan navigere rundt i byen, når KITTs ratt bevæger sig i en helt anden retning end vejen. Måske har KITT bare et lidt rebellisk sind, der vil folde sig ud og køre sin egen vej.

Syngende bil

En af de mest underholdende fejl i Knight Rider er, når KITT begynder at synge selv. Ja, du hørte rigtigt! Man skulle tro, at KITT kun er i stand til at tale, men nogle gange fanges den i et syngende humør og begynder at synge de seneste hits. Måske er det en slags skjult talent, som KITT blot vil dele med verden.

Gående bil?

Som om KITTs syngende side ikke var nok, har visse seere også bemærket, at KITT har en trang til at gå på promenade. I nogle scener kan man klart se, at KITT bevæger sig fremad, selvom ingen nogensinde trykker på speederen. Måske er det KITTs måde at vise, at den har lyst til at gå en tur og nyde omgivelserne, hvem ved?

Disse underlige fejl i Knight Rider gør det endnu mere underholdende at se serien. Selvom de måske ikke var tilsigtede, tilføjer de en ekstra dimension af humor og charme. Når alt kommer til alt, er det de små ting, der gør os grine og holder os hooked til skærmen.

Andre populære titler: You PeopleGirlTriangle of SadnessAmerican RustSaharaChicago FireMs Fishers Modern Murder MysteriesAvem un zoo!Shazam! Fury of the GodsOutlanderToy Story 4The Hitmans ApprenticeArmageddonE.T. – Der AußerirdischeA Cure for WellnessPrison SchoolFishermans FriendsBlack Knight“Sjit Happens” StalkerenHerBerserkThe Good DoctorDeadwoodThe Terminal ListThe War BelowScream QueensS.W.A.T. – Die SpezialeinheitParasiteHarry Potter 20th Anniversary: Return to HogwartsTwilightStation ElevenAvatarSieben Minuten nach Mitternacht“WatchMojo” Top 5 Shocking Animal Sex FactsTabooRoad HouseHow I Met Your MotherRules of EngagementSe upp för JönssonliganThe Big YearYouØrkenens sønner – Gå aldrig tilbage til en fuser!The Big LebowskiTwinsCatherine Called BirdyThe UntouchablesChaplinLaw & OrderTreseGrown Ups 2