kinokvinder.dk

Kommissar Rex (TV Series 1994–2004)


Overblik

Titel Kommissar Rex
Udgivelsesdato 10. november 1994 (Østrig)
Oprindelsesland Østrig, Tyskland
Sprog Tysk
Også kendt som Rex – Chú Chó Thám Tử
Optagelsessteder Wien, Østrig
Produktionsselskaber Mungo-Film, Sat.1, Taurus Film

Resmué

Kommissar Rex er en populær TV-serie, der følger historien om en nyuddannet politibetjent ved navn Kommissar Richard Moser, der arbejder sammen med sin nyeste makker, en hund ved navn Rex. Moser adopterer Rex, efter at hans tidligere makker bliver dræbt under en farlig mission.

Sammen løser Moser og Rex kriminalgåder og forbrydelser i og omkring Wien. Med Rexs enestående lugtesans og intuition er han en uvurderlig ressource i opklaringsarbejdet. Moser og Rex er et fantastisk team, der formår at finde sandheden bag de mest komplicerede sager.

Serien er kendt for sin spændende plotudvikling og karakterernes dybde. Moser er en hårdtarbejdende og dedikeret betjent, der kæmper for at holde Wien sikker og retfærdig. Rex er ikke bare en politihund, men også Mosers bedste ven og partner.

Med hver episode udforsker serien forskellige typer forbrydelser, herunder mord, tyveri, kidnapning og meget mere. Moser og Rex står altid over for farlige og udfordrende situationer, hvor de bliver nødt til at tænke hurtigt og arbejde sammen for at løse mysteriet.

Kommissar Rex er en spændende serie, der kombinerer krimigåde med spændende action og stærke karakterrelationer. Den har fans over hele verden og har været en af de mest populære krimiserier i årtier. Hver episode er garanteret at få seerne til at sidde på kanten af deres sæde og ønske at se mere af Moser og Rexs eventyr.

Fejl og fadæser i Kommissar Rex

TV-serien Kommissar Rex har fortryllet seere over hele verden med sin mix af spænding, krimigåder og den firbenede detektiv, Rex. Men selvom serien er en favorit hos mange, har intet menneske – eller hund – er uden fejl. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl opdaget af seere, og nyd et godt grin på vejen!

Fodspor, der ikke passer

Vi er vant til at se Rex, den intelligente schæferhund, snuse sig frem til gerningsmandens spor og føre os på sporet af skurken. Men i en episode blev Rex beskyldt for at være en vaskeægte tryllekunstner. En seer bemærkede, at Rex fodspor skiftede fra våde til tørre og tilbage igen i løbet af én scene! Mon Rex har en magisk evne, vi ikke kender til?

Usynlige snore og pludselige genstande

I en anden episode gjorde en snarrådig seer os opmærksom på en usynlig snor, der tydeligvis blev brugt til at styre en af de flyvende rekvisitter. Pludselig fløj en lampe gennem luften, uden nogen åbenlys forklaring. Det er vist ikke kun morderen, der har kræfterne i denne serie!

Hundemad i massevis

Hvem elsker ikke en god madscene? Men en opmærksom seer bemærkede, at Rex bruger mere tid på at spise i denne serie end Kurt Wallander bruger på at opsøge mordere. I hver episode ser det ud til, at Rex har spist sit hundemåltid mindst tre gange. Måske burde han overveje at blive professionel madtester i stedet?

Mystisk tidsmaskine

I en af seriens mest forvirrende scener fangede en seer problemet med tid og rum. I én scene henter Rex sin bold fra en børnelegeplads midt om dagen, og i næste scene er det pludselig midnat! Hvad skete der lige der? Vi kan kun spekulere på, om Rex pludselig kan rejse gennem tid og rum i sin søgen efter retfærdighed.

Selvom Kommissar Rex er fyldt med fejl, kan vi ikke lade være med at elske den charmerende og pelsklædte detektiv. Serien har sin egen unikke måde at underholde os på, selv når tingene går lidt skævt. Så lad os omfavne disse fejl og nyde dem som en del af den sjove oplevelse, Kommissar Rex altid giver os!

Andre populære titler: MinionsKing KongOussekineAniaraKlovnAmerican PsychoGossip GirlWalking with DinosaursThe EnglishCasey Anthony: Where the Truth LiesBlack SnowUnder the Silver LakeAladdinEverybody Is Doing GreatRoman J. Israel, Esq. – Die Wahrheit und nichts als die WahrheitVandal americanOmniscientWithout RemorseRaging BullSpotlightThe Hunger GamesMortal Engines – Krieg der StädteMoulin Rouge!The Fighters10 Cloverfield LaneSniper. The White RavenThe InvitationThe Fault in Our StarsThe EqualizerDen sidste rejseBaywatchThe CraftNatural Born KillersWild MenHellraiserSuitsWere the MillersDie etwas anderen CopsThe CovenantFiica regeluiOuter BanksToonAnastasiaThe UndoingHannibalThe Mortal Instruments: City of BonesSüße MagnolienBeverly Hills CopMidsommerReign