kinokvinder.dk

Kommissar Van der Valk (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel Kommissar Van der Valk
Udgivelsesdato 1. juni 2020 (Tyskland)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Van der Valk
Filmoptagelsessteder London, England, Storbritannien
Produktionsselskaber Company Pictures, NL Film & TV

Resmué

TV-serien Kommissar Van der Valk handler om en hollandsk detektiv, der løser kriminalsager i Amsterdam ved at bruge sin indsigt i menneskelig adfærd og sin naturlige gade-smarts. Serien er en genfortolkning af den britiske detektivserie VAN DER VALK, der blev sendt mellem 1972 og 1992 og fangede de britiske seeres interesse som den første virkeligt internationale detektivserie.

I den nye version af Kommissar Van der Valk udspiller handlingen sig i Amsterdam i 2018 og fremefter. Byen er en central del af seriens kulisse, med dens kanaler og atmosfæriske gader. Hovedpersonen er en melankolsk, blond helt, hvilket er med til at skabe stemningen i serien.

Serien er kendt for sin ikoniske titelmelodi, der toppede hitlisterne i Storbritannien. Den skildrer kriminalsager, der ikke skyr væk fra emner som sex, drugs og gangstere. Kommissar Van der Valk byder på en række spændende kriminalgåder, som formår at fange seerne.

Funny Fejl i TV-serien Kommissar Van der Valk

I den populære TV-serie Kommissar Van der Valk er der masser af spænding, drama og mysterier at blive underholdt af. Men som ethvert godt tv-program har også denne serie sine fejl, og det har seerne bestemt ikke været for bløde til at påpege. Lad os dykke ned i nogle af de sjoveste fejl, der er blevet opdaget af seerne!

Den magiske taske

I en af episoderne skulle Van der Valk undersøge en mistænkelig taske, der blev fundet ved siden af et mordoffer. Men i en pludselig tryllemanøvre forsvandt tasken fra den ene scene til den anden, blot for at dukke op igen i næste scene. Måske skulle Van der Valk også prøve kræfter som illusionist?

Slåfejl i dialogen

Vi elsker dialoger, der flyder smidigt, men nogle gange glipper det alligevel. I en af de afgørende scener skulle Van der Valk afsløre morderen og hævne de uskyldige. Desværre snublede skuespilleren over ordene og sagde Du er anholdt for mordet på… øh… den fyr derovre! Det var måske lige i overkanten af den præcise efterforskning, vi forventer fra vores elskede kommisær.

Manglende kontinuitet

I løbet af serien opdagede seerne også flere tilfælde af manglende kontinuitet. En scene viste Van der Valk med en kaffekop i hånden, men pludselig i næste scene var koppen forvandlet til en tekrus. Måske var kaffekoppen kun for de indviede, og det var te, der skulle til for at løse mysteriet?

Teknikken svigter

Sådan er det med tv-serier, at teknikken nogle gange har sine egne viljer. I Kommissar Van der Valk episode 6 skulle en helt afgørende telefonopringning finde sted, men lige i det øjeblik svigtede telefonsystemet, og Van der Valk stod bare og trykkede på en død knap, mens morderen stak af. Måske skulle han holde sig til det gode gamle brevduesystem istedet?

Så kan selv den mest spændende TV-serie have sine sjove fejl og skæve øjeblikke. Men det er det, der gør det underholdende – vi kan sidde derhjemme og grine af de små misser og alligevel være tryllebundet af historien. Så næste gang du ser Kommissar Van der Valk, skal du ikke være bange for at spotte og more dig over de små fejl. Det gør jo bare oplevelsen endnu sjovere!

Andre populære titler: The Night ClerkSlender Man13 Horas: Os Soldados Secretos de BenghaziCrazy, Stupid, Love.Paranormal ActivityMagnum P.I.Spirit: Stallion of the CimarronAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenThe RoomZero Chill“Klovn” Irma-pigenPacatoasaOverlordAlletiders julFerma animalelorAlliedPreyThe Golden State Killer: Its Not OverFirst DaughterYoga HosersLate BloomersComic Relief: BodyguardHow to Sell Drugs OnlineCortina de fierMortal Engines – Krieg der StädteThe FlyCluelessOperation CobraFamily ReunionEuphoriaLokiThe StraysOrphanWolfwalkersCape FearHouse of HammerIce Age…And Justice for AllWall StreetBig Trouble in Little ChinaEvil Dead RiseThe TitanThree Steps Above HeavenThe Last Kingdom: Seven Kings Must DieJackass 4.5SzadzThe Magnificent SevenMarthaThe End?Hardcore Henry