kinokvinder.dk

Krypton (TV Series 2018–2019)


Overblik

Titel Krypton
Udgivelsesdato 18. oktober 2018 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Syfy, Phantom Four Films, DC Entertainment
Sprog Engelsk
Også kendt som Криптон
Filmoptagelsessteder Belfast Harbour Studios, Belfast, Nordirland, Storbritannien

Resmué

TV-serien Krypton er historien om Supermans bedstefar og hans kamp for retfærdighed på sin hjemplanet. Handlingen udspiller sig to generationer før ødelæggelsen af den legendariske Stålsmands hjemplanet. Serien følger Supermans bedstefar, hvis El-familie er blevet udstødt og skammet, mens han kæmper for at genoprette familiens ære og redde sin elskede verden fra kaos.

Serien udspiller sig på planeten Krypton, som er hjemsted for en stolt og avanceret civilisation. I modsætning til sin berømte slægtning, er Supermans bedstefar, ved navn Seg-El, ikke en superhelt. Han er en ung mand, der forsøger at finde sin egen vej i en uretfærdig og splittet verden.

Som medlem af den fordømte House of El bliver Seg-El stillet over for stor modstand og modgang. Han kæmper ikke kun for at rense familiens navn, men også for at redde Krypton fra at blive overtaget af magtsyge og korrupte kræfter.

Med sin modige og standhaftige karakter bevæger Seg-El sig gennem intriger, politiske spil og farlige alliancer for at beskytte sin planet. Han opdager dybt begravet sandheder om Kryptons fortid og står over for ødelæggende trusler, der kan betyde enden for hele Kryptons civilisation.

Krypton er en spændende og actionfyldt serie, der udforsker Superman-universets oprindelseshistorie og giver seerne et indblik i en fjerntliggende verden fyldt med dramatik, fare og heroiske bedrifter. Serien bringer nye lag til Supermans arv og viser, hvordan mod og håb kan finde sted selv i de mest dystre afkroge af universet.

Fejl i TV-serien Krypton får seerne til at måbe

TV-serien Krypton har fortryllet seere i flere sæsoner med sin spændende fortælling om Supermans hjemplanet. Men selvom showet har formået at skabe en fantastisk verden, hvor fejl og mangler formentlig skulle være udelukket, har ivrige seere ikke kunnet lade være med at bemærke visse uhensigtsmæssigheder. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget:

Fejlen med galaktiske målebånd

I enkelte scener er det muligt at høre karaktererne Seg og Adam diskutere afstande i universet. I en episode nævnes det, at Jorden er millioner af lysår væk. Men i sidste afsnit af sæson 2 bliver vi mødt af den gode gamle Lobo, der gør opmærksom på Mælkevejen, så det virker som om, at Krypton er i denne galakse. Problem: Mælkevejen har ikke engang en diameter på 1 million lysår (ca. 105.000 lysår). Mon Seg og Adam har et lidt for optimistisk målebånd?

Sporgapet, der giver mere gådefuldhed

Seere har også bemærket en interessant sporgap i TV-serien Krypton. Hvad mon den japanske handling drejer sig om? Så er der ikke tale om fejl, men det fik ikke desto mindre nysgerrigheden til at boble hos mange seere. Kan det være en mystisk sidehistorie, som kun er forbeholdt det japanske publikum? Måske er det et velplaceret plot-twist for at sætte os andre i spænding. Potentielle beslutningstagere, tag noter!

Du har glemt noget, makker!

En fejl i episodelisten er også blevet bemærket af observante seere. Der er et hul mellem episoderne, der mangler information. Hvad mon der sker i denne periode? Går karaktererne måske bare rundt og nyder solskinnet? Er det en hemmelig tidslomme, hvor alt mysteriet egentlig udfolder sig? Vi må vente i spænding på at få vores svar, mens vi leger med teorier om tidsrejser og interdimensionelle gateways.

Selvom TV-serien Krypton ikke er helt perfekt, er det svært at benægte dens underholdningsværdi. Ligesom enhver anden serie kan den også have sine små fejl. Måske er det netop disse fejl, der gør den til et perfekt mål for de kreative og humoristiske seere, der kan finde glæde og underholdning i at spotte dem. Så lad os slække lidt på tøjlerne og nyde showet med et glimt i øjet!

Andre populære titler: Lumea roboţilorTin StarPeter Pan & WendyFoundationTrue RomanceThe OfficeThe PitViolettaThe Sommerdahl MurdersThe TwelveAvaJohn Wick: Chapter 2SnowfallSpider-Man: Across the Spider-VerseGood Boys – Nix für kleine Jungs“WatchMojo” Top 5 Shocking Animal Sex FactsAtes KuslariKoe no katachiThe Popes ExorcistLetters to JulietPrisonersX-MenDinA Dogs PurposeThe First PurgeBlade RunnerThe LighthouseStillwaterDer Mann, der niemals lebteHouseOffice SpaceLove, Rosie – Für immer vielleichtDead Man WalkingWonderland RecoilThe F**k-It ListThe Other WomanThe PredatorUSA for Africa: We Are the WorldTop GunPuss in Boots: The Last Wish9-1-1: Notruf L.A.The DoughgirlsHouse of the DragonEdward mit den ScherenhändenDaddys HomePrivate PracticeStuck in the MiddleA Friend of the FamilyThe Boys