kinokvinder.dk

Lab Rats (TV Series 2012–2016)

Lab Rats: Et kig på de medvirkende i TV-serien

William Brent som Chase Davenport

William Brent spiller rollen som Chase Davenport i TV-serien Lab Rats. Han medvirkede i alle 98 episoder, der blev sendt mellem 2012 og 2016. Chase Davenport er den intelligente og lidt nørdede hjernen i Lab Rats-teamet, der har specialiseret sig i at skabe og træne overmenneskelige robotter.

Spencer Boldman som Adam Davenport

Spencer Boldman portrætterer Adam Davenport, også kendt som Adam Sølvklo, i Lab Rats-serien. Han optræder også i alle 98 episoder og er en af ​​de tre overmenneskelige teenage-robotter i holdet. Adam er stærk, men har en naiv og barnlig side, hvilket ofte fører til humoristiske situationer i serien.

Kelli Berglund som Bree Davenport

Bree Davenport spilles af Kelli Berglund i Lab Rats. Hendes karakter, også kendt som Bree Sølvhånd, er den eneste kvindelige robot i teamet og deler mange af de samme evner som hendes brødre, Chase og Adam. Bree optræder også i alle 98 episoder af serien.

Tyrel Jackson Williams som Leo Dooley

Tyrel Jackson Williams indtager rollen som Leo Dooley, den menneskelige adoptivbror til Lab Rats-teamet. Han bliver ofte betragtet som den mindre talentfulde i gruppen, men er alligevel en vigtig del af holdet. Tyrel Jackson Williams medvirker også i alle 98 episoder af Lab Rats.

Hal Sparks som Donald Davenport

Donald Davenport, spillet af Hal Sparks, er den excentriske milliardær og videnskabsmand, der er ansvarlig for at skabe Lab Rats-teamet. Han er også adoptivfar til Leo og de tre robotter. Donald er en charmerende karakter, der bliver dybere og mere kompleks i løbet af serien. Hal Sparks medvirker også i alle 98 episoder.

Maile Flanagan som Principal Perry

Maile Flanagan portrætterer Principal Perry, skolens rektor og en af de få voksne karakterer i Lab Rats. Hun er både streng og retfærdig og holder øje med Leo og Lab Rats aktiviteter på skolen. Maile Flanagan optræder i 46 episoder af serien, der blev sendt mellem 2012 og 2016.

Angel Parker som Tasha Davenport

Tasha Davenport, spillet af Angel Parker, er Donalds kone og adoptivmor til Leo og de tre Lab Rats. Hun elsker dem alle dybt og forsøger at finde balance mellem deres overnaturlige evner og deres behov for en normal teenageroplevelse. Angel Parker medvirker i 38 episoder af Lab Rats-serien.

Jeremy Kent Jackson som Douglas Davenport

Jeremy Kent Jackson spiller rollen som Douglas Davenport, Donalds bror, der også er videnskabsmand. Han optræder i 34 episoder mellem 2013 og 2016. Douglas er en kompleks karakter, der både kæmper med sin fortid og for at redde verden fra sine egne skabninger.

Will Forte som Eddy

Will Forte giver stemme til Eddy, Lab Rats kunstige intelligens. Eddy fungerer som holdets mentor og vejleder og optræder i 20 episoder mellem 2012 og 2015. Eddy bringer både humor og visdom til serien.

Brandon Salgado Telis som Bob

Brandon Salgado Telis spiller rollen som Bob i Lab Rats. Bob er en af ​​Adam, Bree og Chases robotvenner. Han optræder i 14 episoder mellem 2015 og 2016 og tilføjer en ekstra dimension til holdet med sin unikke personlighed.

Madison Pettis som Janelle

Madison Pettis portrætterer Janelle, Leos bedste veninde og en vigtig støtte for Lab Rats-teamet. Hun optræder i 10 episoder mellem 2012 og 2015 og er kendt for sin kærlige og bekymrede karakter.

Graham Shiels som Victor Krane

Graham Shiels spiller rollen som Victor Krane, en af Lab Rats formidable fjender. Han optræder i 9 episoder mellem 2014 og 2016 og bringer spænding og farer til serien.

Mateus Ward som Marcus Davenport

Mateus Ward portrætterer Marcus Davenport, en genetisk modificeret klon af Adam. Han optræder i 8 episoder mellem 2012 og 2016 og skaber forvirring og konflikt i Lab Rats-teamet.

Michaela Carrozzo som Caitlin

Michaela Carrozzo spiller Caitlin, Leos tidligere kæreste, der også optræder som en af ​​Lab Rats fiender i episoden No Going Back. Hun optræder i 8 episoder mellem 2012 og 2015.

Max Charles som Spin

Max Charles giver stemme til Spin, en ung superhelt fra Mighty Med-serien, der krydser veje med Lab Rats i en crossover-episode. Han optræder i 7 episoder i 2015.

Cole Ewing som Sebastian

Cole Ewing spiller rollen som Sebastian, en anden karakter fra Mighty Med-serien, der foretager en kort optræden i Lab Rats. Han optræder i 7 episoder i 2015.

Eddie Perino som Trent

Eddie Perino spiller Trent, en tidligere Lab Rats-studerende, der bliver bølle og har konflikter med teamet. Han optræder i 6 episoder mellem 2012 og 2014.

John Eric Bentley som President

John Eric Bentley giver stemme til præsidenten i USA i Lab Rats-serien. Han optræder i 6 episoder mellem 2014 og 2015 og bringer politisk dynamik ind i handlingen.

I alt medvirker de medvirkende i TV-serien Lab Rats til at bringe karaktererne til live og skabe en engagerende og underholdende oplevelse for seerne. Deres individuelle bidrag hjælper med at uddybe seriens plot og skabe spænding og følelsesmæssig forbindelse. Sammen udgør de en stærk besætning, der har gjort Lab Rats til en populær TV-serie.

Overblik

Titel Lab Rats
Udgivelsesdato 27. februar 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Lab Rats: Bionic Island
Produktionsselskab Its a Laugh Productions

Resmué

I TV-serien Lab Rats følger vi den 14-årige Leo, der opdager, at hans stedfar er en opfinder, og at han har tre bioniske superhelte boende i en hemmelig lab under deres hjem. Leo bringer dem ud i verden, og nu har han tre ældre søskende til at passe på sig, mens han introducerer dem til omverdenen. De oplever både skoleliv og superhelteeventyr sammen.

Leo Dooley havde en helt normal tilværelse, indtil hans mor Tasha gifter sig med milliardæren og opfinderen Donald Davenport. De flytter ind hos ham, og mens Leo leder efter sit værelse, opdager han tilfældigt tre teenage-søskende med bioniske kræfter, der bor i kælderen. Serien følger de bioniske teenagere, mens de oplever eventyr i forsøget på at leve som en normal familie i den fiktive by Mission Creek i Californien.

I løbet af seriens anden, tredje og fjerde sæson bliver handlingen mørkere med introduktionen af Donalds yngre bror Douglas Davenport, der senere går over på Lab Rats side, Douglas androide søn Marcus Davenport, Victor Krane, Taylor (tidligere kendt som S-1), der sluttede sig til Lab Rats i fjerde sæson, Sebastian (tidligere kendt som S-3), Kranes bioniske soldater, Giselle, der planlægger at genopbygge Marcus, og Troy West, Giselles androide skabning. I slutningen af tredje sæson åbner Donald en bionisk akademi på en bionisk ø for at træne Kranes bioniske soldater til at være verdens nye bioniske helte.

Fejl i TV-serien Lab Rats – når selv robotter laver fejl!

Introduktion

Vi elsker alle at sidde klistret til skærmen og følge med i vores yndlingsserier. Men nogle gange, selv i en verden af futuristiske superhelte og intelligente robotter, kan der snige sig nogle fejl ind. I denne artikel vil vi dykke ned i de sjove fejl, seerne har opdaget i TV-serien Lab Rats – og vi kan godt afsløre, at det ikke kun er de menneskelige skuespillere, der laver bloopers!

Fejl #1: De forsvindende rekvisitter

En af seernes yndlingsfejl er de forsvindende rekvisitter. På magisk vis kan en karakter holde en kop kaffe i den ene scene, og i næste scene er koppen som sunket i jorden. Måske er det superkræfterne, der også virker på genstande? Vi kan kun gætte os til det!

Fejl #2: Tidsrejser på overarbejde

Lab Rats involverer mange eksperimenter og gennembrud inden for tidsrejser, og det kan give nogle mærkelige tidslinjer. Seere har opdaget, at karakterernes tøj kan ændre sig på mystisk vis mellem to billeder, som om de pludselig er hoppet frem og tilbage i tiden. Måske skulle de holde en bedre styr på deres kvante-pulserende koefficienter!

Fejl #3: Robotternes grimasser

De store stjerner i Lab Rats er uden tvivl de intelligente bioniske robotter. Men selv de bedste teknologier kan have nogle småfejl. Uheldige seere har opdaget, at robotternes ansigtsudtryk kan ændre sig brat på mystisk vis, som om de har robot-emotionel turbulens. Måske er det bare deres måde at smile på? Vi kan kun spekulere!

Fejl #4: Berømt forsvundne biroller

Vi har alle prøvet frustrationen ved at blive kastet ud af en serie, når vores yndlingskarakter forsvinder sporløst. Men i Lab Rats kan endda biroller forsvinde uden de-storekarakterens opmærksomhed. En karakter, der var med i en episode, er pludselig væk og bliver aldrig nævnt igen. Måske bruger de bare teleportationsteknologi, vi ikke kender til endnu!

Afslutning

Lab Rats er en underholdende TV-serie fuld af action og futuristiske eventyr. Men det betyder ikke, at den er immune over for sjove fejl. Fra forsvindende rekvisitter til tidsrejser på overarbejde og robotternes mystiske ansigtsudtryk, har seerne opdaget det hele! Vi kan ikke lade være med at undre os over, om de alle sammen er en del af en nøje planlagt plot-twist eller bare nogle sjove bloopers. Én ting er sikkert – selv robotter kan lave fejl, og det gør bare Lab Rats endnu mere underholdende at se!

Andre populære titler: Min pappa MarianneEmerald CityThe Hole in the GroundBad BoysThor: Love and ThunderRumor Has It…GrimcuttyMonarchThe Unbearable Weight of Massive TalentThe Hunger Games: Mockingjay – Part 2Endings, BeginningsThe WinchestersToo Big to FailRenfieldSjit HappensAventuri sub clar de lunaSinglelivThe Zookeepers WifeEverybody Loves RaymondTaxi 5Gray MatterHannibalAvatar: The Way of WaterHappinessHouseBrads StatusThe Midnight SkyShamelessGreyhoundThe Bourne LegacyThe AcolyteChernobylRunaway BrideRacer and the JailbirdThe KingdomLittle WomenDown by LawRoboCopThe Hundred-Foot JourneyItGinny & GeorgiaThe Big LebowskiPoltergeistThe Last of UsAnd Just Like That…EncantoTreasure PlanetTroldehjertets HemmelighedBlack Money Love