kinokvinder.dk

Langt fra Las Vegas (TV Series 2001–2003)


Overblik

Titel Langt fra Las Vegas
Udgivelsesdato 27. februar 2001 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Produktionsselskaber Metronome Productions

Resmué

I TV-serien Langt fra Las Vegas møder vi en række unikke og elskelige karakterer, der tager os med ind i en verden af penge, sex og karriere.

Den uforudsigelige komiker Casper, den ynkelige sportskommentator Kenny og den excentriske chef Buckingham er blot nogle af de personer, der er involveret i det politisk ukorrekte TV-produktionsshow JumpStart.

Fejl i TV-serien Langt fra Las Vegas – Hvor er Las Vegas?

En af de mest sete og elskede danske TV-serier, Langt fra Las Vegas, har ikke undgået at pådrage sig en række bemærkelsesværdige fejl, som eagle-eye seere ikke har tøvet med at påpege. Mens serien er kendt for sin skøre humor og fantastiske skuespil, er det øjeblikke som disse, der får os til at undre os over, om de virkelig var langt nok fra Las Vegas. Lad os tage et kig på nogle af de sjove fejl, der er blevet opdaget.

Fejl #1: Mysteriet om den svævende kaffekop

I en af episoderne kan man se, at Mads og Casper sidder i køkkenet og hygger sig med en kop kaffe. Men pludselig, som om tyngdekraften er blevet suspenderet i Lalandia, svæver koppen frit i luften! Det er tydeligt, at kaffe så stærk som den, der serveres i Langt fra Las Vegas, kan få alt til at ske, selv at bryde fysikkens love. Måske skulle vi alle skifte til den lokale cafe?

Fejl #2: Tidsrejsen tilbage i fortiden

I en anden episode ser vi, hvordan de elskede karakterer sidder og ser nyheder i deres stue. Men vent, er det ikke den samme nyhed, vi så for 10 år siden? Enten har produktionsteamet fået fat i en tidsmaskine, eller de er bare meget ligeglade med nutidens begivenheder. Hvem ved, måske var det altid meningen, at serien skulle være en tidsrejse-odysse?

Fejl #3: De højhellige kopivarer

Et af de mest skægge aspekter ved Langt fra Las Vegas er de mange produktnavne og reklameslogans, der bliver talt om i serien. Men hvis du kigger nærmere på disse produkter, vil du opdage, at de er mystisk ens med kendte brands. Er det et tilfælde, eller forsøger produktionen at lave lidt hemmelig reklame for firmaerne? Måske skulle vi alle sikre os, at vores kopivarer lever op til de højeste standarder!

Fejl #4: Uovervindelige vægge

I en af de mere absurde øjeblikke ser vi, hvordan karaktererne forsøger at flygte fra et rum ved at løbe ind mod væggen. Men i stedet for at møde en solid åbning, går de igennem muren og forsvinder som helte fra Marvels filmunivers! Det ser ud til, at Langt fra Las Vegas har sin egen form for kryptonit. Husk nu, hvis du nogensinde bliver fanget i et rum, skal du bare løbe ind i væggen og håbe på det bedste.

Så der har du det – et uofficielt Langt fra Las Vegas fejlarkiv! Genialiteten i serien er ikke helt uberørt af disse små skønhedsfejl, men vi kan ikke undgå at elske den alligevel. Når alt kommer til alt, er det disse fejl, der gør os i stand til at grine og give os et øjeblik til at drømme om at være langt – virkelig langt – fra Las Vegas.

Andre populære titler: Deadpool 2The Age of AdalineThe Grand Budapest Hotel9 SongsXDag & natLex & KlattenMcCloudDunePerson of InterestThe BoondocksThe Woman KingJohn Wick: Capítulo 4Santa Claus Is Comin to TowniCarlyStar Trek: EnterpriseNo Fio da NavalhaKabhi Khushi Kabhie Gham…Atlantis: Milos Return“Tinka og kongespillet” Onkel FileasSicario: Day of the SoldadoThe WhaleElectric DreamsJackie BrownSinister 2Avengers: Infinity WarFristetKing Arthur: Legend of the SwordThe MotherWantedElifLouieSuperEvil Dead RisePrison BreakGame of ThronesFargoSpioni ca noiBlade Runner 2049JackieFlyvende farmorBelle de JourSilent HillThe Little MermaidThe WhaleDonnie DarkoYour Place or MineLuciferFantastic Mr. FoxCars 3