kinokvinder.dk

Lark Rise to Candleford (TV Series 2008–2011)

De medvirkende i TV-serien Lark Rise to Candleford

TV-serien Lark Rise to Candleford, der blev vist fra 2008 til 2011, var en britisk dramaserie baseret på trilogien af Flora Thompson. Serien blev skabt af Bill Gallagher og fik stor succes både blandt publikum og kritikere. Her er et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige skuespillere, der medvirkede i serien.

Olivia Hallinan som Laura Timmins

Olivia Hallinan spiller rollen som Laura Timmins, seriens hovedperson. Laura er en ung pige fra den lille landsby Lark Rise, der drømmer om et bedre liv og beslutter sig for at tage til den nærliggende by Candleford for at arbejde på postkontoret. Hallinan portrætterer Laura på en autentisk og følsom måde, der får seerne til at leve med i hendes historie.

Sarah Lancashire som voksen Laura

Sarah Lancashire tager over som voksen Laura Timmins senere i serien. Lancashire er en talentfuld skuespillerinde, der formår at give Laura en moden og selvstændig udstråling. Hendes præstation som voksen Laura er bemærkelsesværdig og viser hendes alsidighed som skuespiller.

Julia Sawalha som Dorcas Lane

I rollen som Dorcas Lane, der er indehaver af postkontoret i Candleford, leverer Julia Sawalha en stærk præstation. Dorcas er en karismatisk og selvstændig kvinde, og Sawalha formår at bringe hendes karaktertræk til live på en overbevisende måde. Hun skaber en mindeværdig figur, der bidrager til seriens succes.

Fergus Drysdale som Frank Timmins

Fergus Drysdale spiller rollen som Frank Timmins, Lauras far. Han spiller en vigtig rolle i serien som familiens overhoved og bærer på mange af de typiske dyder for landsbylivet. Drysdale formår at give Frank både sympati og autenticitet, hvilket skaber en troværdig karakter.

Martha Murdoch som Ethel Timmins

Martha Murdoch spiller rollen som Ethel Timmins, Lauras mor. Ethel er en kærlig og omsorgsfuld person, der er værdsat af både sin familie og landsbyen som helhed. Murdoch bringer en varme og ægthed til rollen, der gør Ethel til en elskelig karakter.

Ovenstående skuespillere er blot nogle få eksempler på det talentfulde cast af Lark Rise to Candleford. Serien rummede mange andre dygtige skuespillere, der alle bidrog til at fortælle den rørende og medrivende historie om livet i 1800-tallets England. De forskellige karakterer, der blev bragt til live på skærmen, formåede at give seerne et indblik i både de små og store begivenheder i landsby- og bylivet på den tid.

Med sit ensemble af dygtige skuespillere og en stærk fortælling formåede Lark Rise to Candleford at fange publikums interesse og holde den gennem hele sin kørsel. Serien blev en elsket favorit blandt seere og efterlod et varigt indtryk på dem, der fulgte med i historien om Lauras rejse fra Lark Rise til Candleford.

Det er tydeligt, at skuespillerne i Lark Rise to Candleford satte deres hjerte og sjæl i at bringe karaktererne til live. Deres præstationer var med til at gøre serien til den succes, den blev, og efterlod et varigt indtryk på seerne. Derfor vil Lark Rise to Candleford altid stå som et smukt eksempel på talentfuldt skuespil og medrivende historiefortælling.

Overblik

Titel Fra Lark Rise til Candleford
Udgivelsesdato 13. januar 2008 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Från Lark Rise till Candleford
Filmoptagelsessteder Hatt Farm, Box, Corsham, Wiltshire, England, UK (Lark Rise)
Produktionsselskab British Broadcasting Corporation (BBC)

Resmué

Lark Rise to Candleford er en TV-serie baseret på Flora Thompsons selvbiografiske roman. Serien foregår i det 19. århundrede i Oxfordshire og handler om en ung pige, der flytter til den lokale markedshandel for at begynde sin læretid som postmester.

Fejl i Lark Rise to Candleford, der får seerne til at grine

Som trofaste fans af TV-serien Lark Rise to Candleford har vi alle elsket den idylliske landsbyatmosfære og de skønne karakterer. Men selv i den perfekte verden af Lark Rise kan fejl snige sig ind. Her er nogle af de fejl, som seerne har bemærket – og lad os være ærlige, de er ret morsomme!

Navne-forvirring

I sæson 1 blev karaktererne spillet af Sophie Miles og Harry Miles kaldt Tilda og Wally Arless. Men i sæson 2 og 3 ændrede de pludselig navn til Sally og Archie Arless. Er det et tilfælde af dobbeltgængere eller en hemmelig identitetsskiftende evne? Vi kan kun gætte og grine af forvirringen!

Fortryllelse af tiden

I en episode opdager vi, at tiden kan gå baglæns i Lark Rise. I den ene scene er det lyst og solrigt, men i det næste øjeblik er det pludselig mørkt som om natten. Enten har byen en tryllekunstner, der er ansvarlig for vejret, eller også har filmholdet lidt af en tidsrejsendefejl. Det er lige meget, det er stadig utroligt underholdende!

Magisk skribent

En anden sjov fejl er, når en karakter skriver et brev. I løbet af bare et par sekunder har vedkommende formået at skrive to lange sider. Enten har Lark Rise sin helt egen superhurtige skribent, eller også har vi at gøre med en sand troldmand. Måske kan vi alle lære noget af denne magiske evne og få vores egne opgaver hurtigt af vejen!

Døde karakterer på mirakuløs vis tilbage

I et særligt magisk øjeblik ser vi en karakter, der tidligere er afgået ved døden, dukke op i en senere episode som om intet var hændt. Enten har vi at gøre med en overnaturlig genopstandelse eller også er det en massiv fejl i den kontinuitet, der gør historien vildt underholdende og forvirrende på samme tid.

Den usynlige klinge

I en actionfyldt scene er der en person, der bærer en klinge, som han truer andre med. Men pludselig forsvinder klingen som dug for solen. Er der en usynlighedskappe gemt i baghånden, eller har vi at gøre med en ret klodset rekvisitafdeling? Uanset årsagen, så er det en humoristisk detalje, der får os til at grine.

Fejl kan ske for de bedste af os, selv i en velproduceret TV-serie som Lark Rise to Candleford. Men heldigvis er det disse små fejl, der får os til at smile og minder os om, at selv i den mest perfekte verden er det de imperfekte øjeblikke, der gør alt så meget sjovere.

Andre populære titler: “Avatar: The Last Airbender” Bato of the Water TribeU-571Dungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesHunting HitlerRed Nose Day ActuallyGames of DesireThe Secret Life of Walter MittyWhat Women WantGladiatorThe Lone RangerLegends of TomorrowFatal InjectionsTrautmannThe CrossingTrollLawrence of ArabiaRitualulThe Hunchback of Notre DameFriday Night LightsAvatar: The Way of WaterGood Boys – Nix für kleine JungsCheckered Ninja 2TrappedAll About SteveAs Minas de Salomão IITillCarnival RowNunca é Tarde DemaisStrange AngelMillers CrossingThe Handmaids TaleThe RookieA Teoria de TudoIron Man 2Hausen60 Days InThe RoyalsThe Hunger GamesOnly the BraveThe OfficeResident AlienDrunk Sex Orgy: New Years Sex Ball“Kommissarin Lund” Afsnit 2Jerry MaguireBohemian RhapsodyKatlaThe Usual SuspectsThe Cabin in the Woods