kinokvinder.dk

Last Resort (TV Series 2012–2013)

De medvirkende i TV-serien Last Resort

Last Resort er en spændende TV-serie, der blev sendt fra 2012 til 2013. Serien er skrevet af Karl Gajdusek og Shawn Ryan, og den har et stort og talentfuldt ensemble cast. Lad os se nærmere på nogle af de medvirkende i serien.

Andre Braugher som Captain Marcus Chaplin

Andre Braugher spiller rollen som Captain Marcus Chaplin, der er kaptajnen på den amerikanske atomubåd USS Colorado. Han er en erfaren og respekteret officer, der finder sig selv i en konflikt med amerikanske myndigheder, da han nægter at adlyde ordre om at affyre atomvåben mod Pakistan.

Scott Speedman som XO Sam Kendal

Scott Speedman spiller rollen som XO Sam Kendal, der er den andenkommanderende på USS Colorado. Han er loyalt over for Captain Chaplin, men begynder at stille spørgsmål ved hans beslutninger, da de kommer i konflikt med amerikanske myndigheder.

Daisy Betts som Lieutenant Grace Shepard

Daisy Betts spiller rollen som Lieutenant Grace Shepard, der er en dygtig officer om bord på USS Colorado. Hun kæmper for at opretholde retfærdighed og orden på ubåden, samtidig med at hun navigerer i en farlig situation.

Camille De Pazzis som Sophie Girard

Camille De Pazzis spiller rollen som Sophie Girard, en fransk diplomat og agent, der bliver involveret i konflikten omkring USS Colorado. Hun har et romantisk forhold til Sam Kendal, men hendes loyalitet og motivstioner vækker mistanke.

Dichen Lachman som Tani Tumrenjack

Dichen Lachman spiller rollen som Tani Tumrenjack, en tidligere soldat fra Serbien, der bliver medlem af besætningen på USS Colorado. Hun har en mørk fortid, der har formet hende til en hård og kampklar kvinde.

Daniel Lissing som James King

Daniel Lissing spiller rollen som James King, en SEAL soldat, der også er en del af USS Colorados besætning. Han er en dygtig kriger og en lojal ven for Captain Chaplin.

Der er mange andre talentfulde skuespillere, der medvirker i serien, som f.eks. Sahr Ngaujah som Julian Serrat, Autumn Reeser som Kylie Sinclair og Robert Patrick som Master Chief Joseph Prosser.

Last Resort er en spændende TV-serie, der udforsker temaer som magtkamp, retfærdighed og loyalitet i en krisesituation. Med sit talentfulde cast og intense plot er serien en fornøjelse at følge med i.

Kilder: IMDb

Overblik

Titel Last Resort
Udgivelsesdato 27. september 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Noi Chon Cuoi Cung
Optagelsessteder Honolulu, Oahu, Hawaii, USA
Produktionsvirksomheder Big Sun Productions, MiddKid Productions, Sony Pictures Television

Resmué

I TV-serien Last Resort bliver en amerikansk ubåd udsat for en ordre om at affyre en atombombe. På grund af omstændighederne ved ordren nægter kaptajnen at affyre. Efter at være undsluppet et angreb fra en anden amerikansk ubåd søger besætningen og Navy SEALs tilflugt på en lille ø.

500 fod under havets overflade får den amerikanske ballistiske missilubåd Colorado deres ordrer. Over en radiokanal, der kun er beregnet til brug, hvis deres land er blevet udslettet, får de besked om at affyre atomvåben mod Pakistan. Kaptajn Marcus Chaplin kræver bekræftelse af ordrerne, men bliver uden ceremoni afskediget af Det Hvide Hus.

XO Sam Kendal befinder sig pludselig i spidsen for ubåden og står over for den samme svære beslutning. Da han også nægter at affyre uden bekræftelse af ordrerne, bliver Colorado målrettet, beskudt og ramt. Ubåden og besætningen er nu lammet på havets bund og erklæret forrædere i deres eget land.

Nu, uden nogen steder at vende sig, tager Chaplin og Kendal ubåden på flugt og fører mændene og kvinderne fra Colorado til en eksotisk ø. Her vil de finde ly, romantik og en chance for et nyt liv, samtidig med at de forsøger at rense deres navne og komme hjem.

Fejl og fadæser i TV-serien Last Resort

TV-serier kan være fantastiske at fordybe sig i – der er drama, spænding og masser af underholdning. Men nogle gange er der også småfejl, som seerne opdager og ikke kan lade være med at grine af. I den populære TV-serie Last Resort har seerne ikke været bleg for at påpege nogle af disse sjove fejl.

Faktuelle fejl

Først og fremmest er der nogle faktuelle fejl, som seerne har fået øje på. I serien bliver det påstået, at USS Colorado er en SSN hurtigtangrebsubmarine og ikke har Trident-nukleare våben ombord. Men hold nu fast – det er jo kun SSBN-ubåde, der bruger nukleare våben! Hvem ville have troet det? Måske skulle man lige have haft styr på det, før man begyndte at optage serien.

Karakterfejl

Mens vi er ved fejl, så er der også en sjov karakterfejl i TV-serien. Karaktererne omtaler jævnligt undervandsbåden som et skib. Men her er der altså tale om en klassisk fejltagelse! Overfladebåde kaldes skibe, og undervandsbåde kaldes både. Det er altså ikke kun semantik – det er den rigtige terminologi. Det ser ud til, at forfatterne skulle have lavet lidt mere research, før de skrev manuskriptet.

Det er faktisk sjovt, at se hvor mange små detaljer, der kan gå galt i en TV-serie. Men det er netop det, der gør det så underholdende at se. Vi kan sidde derhjemme, grine lidt af fejlene og nyde historien alligevel.

Det er bare vigtigt at huske, at det er ren underholdning, og vi ikke behøver tage det alt for seriøst. Så næste gang du ser en fejl i en TV-serie, så husk at smile og tag det med et gran salt – det er trods alt bare TV.

Andre populære titler: HomelandClanul SopranoSleepy HollowNCISGuardians of the GalaxyGuardians of the GalaxyKun en pigeBladeThe Proud FamilyMemory – Sein letzter AuftragOtajmatBruce AlmightyFear the Walking DeadSiloThe Many Saints of NewarkZero Dark ThirtyRed SparrowHappy!The InfiltratorThe Black PhoneOur FatherQuigley der AustralierGone with the WindViața e frumoasăSalsaMaigretBen-HurHouse of the DragonLast ChristmasKlown ForeverUnder the Tuscan SunZeit der SehnsuchtAlita: Battle AngelSchool SpiritsA Chestnut Family ChristmasSand CastleNo EscapeAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenWhite CollarJurassic World DominionUnder the Tuscan SunAuditionScary MovieThe ExpendablesKnutbyMission: Impossible – FalloutTidesSuzumeHollyoaks