kinokvinder.dk

Legacies (TV Series 2018–2022)


Overblik

Titel Legacies
Udgivelsesdato 25. oktober 2018
Oprindelsesland USA
Andre navne Спадок
Filmningssteder Atlanta, Georgia, USA
Produktionsselskaber My So-Called Company, Alloy Entertainment, CBS Television Studios

Resmué

Legacies er en TV-serie, der fortsætter traditionen fra The Vampire Diaries og The Originals. Serien fokuserer på den næste generation af overnaturlige væsener på The Salvatore School for the Young and Gifted.

Hovedpersonen er Hope Mikaelson, en tribrid datter af en Vampyr/Ulvemannens hybrid. Hun navigerer sig igennem verdenen, hvor hun må håndtere både hendes vampyr- og varulvearv.

På skolen møder vi også Alaric Saltzmans tvillinger, Lizzie og Josie Saltzman. De er også overnaturlige væsner og har deres egne udfordringer at kæmpe med.

Legacies udforsker de unges rejse til voksenlivet, men på en usædvanlig måde. Selvom de har deres værste impulser, bliver de alligevel opdraget til at være deres bedste selv og udvikle deres unikke evner.

Fejl i TV-serien Legacies, som selv seerne har opdaget!

En magisk modebrøler

Vi har alle bemærket, hvor stilfuldt og fashionable vores yndlingskarakterer i Legacies altid er klædt. Men er det kun mig, eller sker der noget besynderligt, når de træder ind i den magiske verden?

Jeg kan ikke lade være med at grine hver gang jeg ser, hvordan deres tøj og stil ændrer sig lige for øjnene af os. I det ene øjeblik er de i moderne, trendy tøjstil, og så pludselig er de klædt som om, de hører til i en gammel periodefilm. Er det mon de magiske kræfters skyld, eller er der en hemmelig modeafdeling på skolen, som vi ikke kender til?

Matematik i en alternativ virkelighed

Jeg har altid haft svært ved matematik, men i Legacies føles det som om, det er et helt andet univers. Er det kun mig, eller har nogle af karaktererne pludselig evnen til at lave matematikmagi og ændre på matematiske love?

Jeg er altid imponeret over, hvordan de kan løse komplekse ligninger på få sekunder eller endda forudsige fremtidige begivenheder ved hjælp af matematik. Hvis det betyder, at jeg også kan blive en matematisk superstjerne, så vil jeg gerne bytte min normale virkelighed ud med Legacies alternativ matematikverden!

Forvirring omkring aldersbegrænsninger

I en serie fyldt med vampyrer, varulve og troldmænd, kan det være lidt svært at holde styr på, hvem der egentlig er gammel og hvem der er ung. Nogle af karaktererne ser ud til at være i teenagealderen i én scene og pludselig er de voksen, næste gang vi ser dem.

Det er som om, aldersprocessen bliver kastet rundt som en magisk bold. Er det en evne, som jeg kan ønske mig? Tænk bare på alle de gange, hvor jeg kunne bruge evnen til at være både teenager og voksen efter behov!

Stadig i skole, men aldrig i klasse

Vi har alle set TV-serier, hvor hovedpersonerne går i skole, men hvordan kan det være, at vi sjældent faktisk ser karaktererne deltage i undervisning? I Langfredagens skole for magi foregår alt det spændende udenfor klasseværelserne.

Jeg ville ønske, at jeg kunne få lov til at tage en tur med ind i klasselokalet og se, hvordan deres undervisning foregår. Måske er det der i klasseværelset, at de finder ud af, hvordan man kan bruge marshmallows til at bekæmpe mørke kræfter?

En udbredt hypersyn

Jeg er ret imponeret over, hvor punkteret synet på de magiske væsner er i Legacies. Mens vi ser scener, hvor skabninger bliver skjult, kan seerne alligevel se alt, hvad der foregår. Det er øjensynligt også tilladt for seerne at læse virkelig små, magiske skriftruller, som karaktererne ikke selv kan læse afstand. Hvem har egentlig brug for fugleperspektivet, når man kan have et hypersyn, ikke sandt?

Disse fejl og mange flere i TV-serien Legacies gør faktisk serien endnu mere underholdende. Det er altid sjovt at kigge efter fejl og undre sig over hvorfor de sker – måske har de en magisk forklaring, eller også er det bare en del af charmen ved serien.

Andre populære titler: Deliver Us from EvilThe GodfatherMortal Engines – Krieg der StädteBrotherhoodA Friend of the FamilyThe GameClanul SopranoSouth ParkMein Vetter WinnieFlesh and BoneCrashUp in the AirDiplomataAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenSkam EspañaDisenchantmentDivergente“Rick and Morty” A Rick in King Morturs MortOutlanderI OriginsShaun of the Dead“Vikings” The OutsiderCmon CmonDen som dræberThe Skin I Live InSpyTransplantThe White LotusDoctor WhoBlack-ishMy Big Fat Greek Wedding 2Vicky Cristina BarcelonaThe Usual SuspectsNightwatchState of HappinessRundt på gulvetThe ColbysThe Immaculate RoomSurviving SummerLoserii de la seralPeaky BlindersHookThe Green MileAll or NothingNaked WeaponRenfieldRush Hour 3Once Upon a Time in MexicoNope