kinokvinder.dk

Legends of Tomorrow (TV Series 2016–2022)


Overblik

Titel DCs Legends of Tomorrow
Udgivelsesdato 21. januar 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Ægyptisk (old), Russisk, Latin, Arabisk, Japansk
Også kendt som Legends of Tomorrow
Optagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsfirmaer Berlanti Productions, Bonanza Productions, DC Entertainment

Resmué

TV-serien Legends of Tomorrow følger den tidrejsende svindler Rip Hunter, der bliver nødt til at rekruttere et broget hold af helte og skurke for at forhindre en apokalypse, der kunne påvirke ikke kun Jorden, men hele tiden.

Når helte alene ikke er nok – har verden brug for legender. Efter at have set fremtiden, en fremtid han vil gøre alt for at forhindre i at ske, får Rip Hunter til opgave at samle en forskelligartet gruppe af både helte og skurke for at konfrontere en ustoppelig trussel – en trussel hvor ikke kun planeten står på spil, men hele tiden selv. Kan dette sammensatte hold besejre en udødelig trussel, som de aldrig har oplevet før?

-ahmetkozan

Legender af Fejltagelser: TV-serien Legends of Tomorrow er ikke perfekt

Legends of Tomorrow er en populær TV-serie, der følger en gruppe helte, der rejser gennem tid og rum for at beskytte universet. Men selvom serien er fyldt med action, drama og fantastiske effekter, er der visse fejl, der ikke kan undgå at bemærkes af skarpe seere.

Vixen mister sin accent

I flere forskellige episoder har seere opdaget en sjov fejl ved Maisie Richardson-Sellers, der spiller Vixen. Selvom hun prøver at holde sin karakter med en amerikansk accent, glider hun af og til tilbage til sin naturlige engelske accent, når hun taler sine replikker. Det er som om Vixen tager sig en ufrivillig tur til Storbritannien midt i sine eventyr. Måske skulle Vixen deltage i en Accent Boot Camp for at styrke sin amerikanske udtale.

Detektiv Raymonds tvetydige hollandsk

I en episode, hvor vores helte befinder sig i Holland i det 17. århundrede, forsøger detektiv Raymond at imponere de lokale med sine sprogkundskaber. Men desværre er hans hollandsk langt fra perfekt. Han prøver at introducere sig selv som en schone detective fra Amerika, men i stedet erklærer han sig selv som en skøn detektiv fra Amerika. Det virker som om vores helt har brug for lidt mere øvelse i fremmedsprog, før han prøver at imponere andre med sin flersprogethed.

Atom krymper sig i stykker

Atom er en af ​​holdets mest avancerede helte, der har evnen til at krympe sig selv til mikroskopisk størrelse. Men i en episode ser det ud til, at de specielle effekter fejler lidt. I stedet for at krympe jævnt og glidende, begynder Atom at krympe sig i små, klodsede trin. Det ser ud som om han har fået et par for store sko på og i stedet for at føle sig superheltestørrelse, ser han ud som om han er ved at starte en skør dansekonkurrence. Måske skal Atom prøve at få et nyt par krympebukser til at forbedre hans stil og effektivitet.

Legends of Tomorrow: Fejltagelser eller bevidst komik?

Selvom disse fejl kan være morsomme at observere, skal det siges, at det kan være bevidst humor fra seriens skabere. Nogle gange er fejltagelserne så absurd underholdende, at de ser ud til at være en del af seriens charme. Måske er det en måde at minde os alle sammen om, at selv superhelte kan have deres akavede øjeblikke og uhensigtsmæssigheder.

Så næste gang du ser en fejl i Legends of Tomorrow, skal du ikke tøve med at smile og se det som en sjov påmindelse om, at selv helte har deres fejlagtige øjeblikke. Det er en del af det, der gør dem så menneskelige, selv når de er ude på missioner for at redde universet.

Andre populære titler: Stone ColdGood Luck ChuckDrengen der forsvandt“Mature” Two mature ladies with huge breasts have sex with a young guyJack and JillForrest GumpLovelessStutzAmazing GraceCasa de langa lacCyranoThe Big LebowskiChemical HeartsWe Can Be HeroesLowriders1984The Last House on the LeftRust CreekMr. HolmesThe OutsiderThe Danish GirlCash TruckJohn WickRabbit-Proof FenceWoman in GoldAlliedShamelessWayward PinesREDUncut GemsWhitesStep Up 2: The StreetsBlackpink: The MovieCarnival RowJourney 2: The Mysterious IslandThe BlacklistPoint BlankEquinoxThe Fall GuyKrummerne – Det er svært at være 11 årSupervoksenEasy RiderThe HangoverThe KardashiansThe IrregularsCriminal MindsArmageddonTatort