kinokvinder.dk

LEGO Chima (TV Series 2013–2014)

De medvirkende i TV-serien LEGO Chima

LEGO Chima er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2013 til 2014. Serien foregår i LEGO Chima-universet og følger eventyrene og kampene mellem forskellige dyre-klaner. TV-serien havde et imponerende hold af skuespillere, der gav liv til de forskellige karakterer. Lad os se nærmere på de medvirkende i LEGO Chima.

David Attar som Cragger

David Attar spillede rollen som Cragger, en af hovedpersonerne i LEGO Chima. Cragger er en ung krokodille, der er prins af Krokodilledalen. Attar gav stemme til Cragger i alle 41 episoder af serien.

Bethany Brown som Eris

Bethany Brown spillede rollen som Eris, en ørn og medlem af de kongelige vagter i ørneklanen. Eris er en stærk og modig karakter, og Brown gav stemme til hende i alle 41 episoder af serien.

Bill Courage som Lagravis

Bill Courage gav stemme til Lagravis, løvekongen og lederen af løveklanen i LEGO Chima. Lagravis er en vis og modig leder, og Courage skabte den perfekte stemme til karakteren. Han medvirkede i alle 41 episoder af serien.

Scott Shantz som Laval

Scott Shantz spillede den vigtige rolle som Laval, en ung løve og hovedpersonen i LEGO Chima. Laval er optimistisk og modig og er på en mission for at redde Chima. Shantz gav stemme til Laval i alle 41 episoder af serien.

Jeff Evans-Todd som Razar

Jeff Evans-Todd spillede Razar, en sladrehank fra kragelklanen i LEGO Chima. Razar har en sjov personlighed og er kendt for sin skarpe tunge. Evans-Todd medvirkede i alle 41 episoder af serien som Razar.

Michael Patric som Gorzan

Michael Patric gav stemme til Gorzan, en gorilla og medlem af gorillaklanen i LEGO Chima. Gorzan er en stærk og loyal karakter, og Patric skabte den rette stemme til ham. Han medvirkede i 40 episoder af serien.

Jesse Inocalla som Scorm

Jesse Inocalla spillede rollen som Scorm, en edderkop og medlem af krokodilleklanen i LEGO Chima. Scorm er en listig og snigende karakter, og Inocalla gav stemme til ham i 28 episoder af serien.

Meghan Kinsley som Crunket

Meghan Kinsley spillede Crunket, en fugl og medlem af ravneklanen i LEGO Chima. Crunket er modig og intelligent, og Kinsley skabte den rette stemme til karakteren. Hun medvirkede i 27 episoder af serien.

Cassandra Ford som Spinlyn

Cassandra Ford gav stemme til Spinlyn, en edderkop og skurk i LEGO Chima. Spinlyn er farlig og snedig og var en af de mest frygtede fjender. Ford medvirkede i 18 episoder af serien som Spinlyn.

Racquel Belmonte som Rinona

Racquel Belmonte spillede rollen som Rinona, en næsehorn og medlem af næsehornsklanen i LEGO Chima. Rinona er en modig og stærk karakter, og Belmonte gav stemme til hende i 17 episoder af serien.

Dave Pettitt som Tormak

Dave Pettitt gav stemme til Tormak, en ulv og medlem af ulveklanen i LEGO Chima. Tormak er en klog og loyal karakter, og Pettitt skabte den rette stemme til ham. Han medvirkede i 10 episoder af serien.

Christopher Molineux som Sir Fangar

Christopher Molineux spillede rollen som Sir Fangar, en isbjørn og skurk i LEGO Chima. Sir Fangar er en farlig og koldhjertet karakter, der altid er på jagt efter mere magt. Molineux medvirkede i 3 episoder af serien som Sir Fangar.

Seann Shaffer som Fluminox

Seann Shaffer spillede rollen som Fluminox, en fabeldyr og lederen af fabeldyrklanen i LEGO Chima. Fluminox er klog og magtfuld og beskytter sit folk. Shaffer medvirkede i 3 episoder af serien som Fluminox.

Paula Hoffmann som Flinx

Paula Hoffmann spillede Flinx, et næsehorn og medlem af næsehornsklanen i LEGO Chima. Flinx er loyal og stærk, og Hoffmann gav stemme til hende i 3 episoder af serien.

LEGO Chima-seriens skuespillere gjorde et fantastisk arbejde med at give liv til de forskellige karakterer. Deres stemmer gav karaktererne dybde og personlighed og gjorde det muligt for seerne at leve sig ind i historien og universet. Selvom serien sluttede i 2014, er LEGO Chima stadig populær blandt både børn og voksne, og skuespillerne har skabt mindeværdige karakterer, der vil blive husket i lang tid fremover.

Overblik

Titel Lego Chima
Udgivelsesdato 16. januar 2013 (USA)
Oprindelseslande Danmark, Indien, Thailand
Sprog Engelsk
Også kendt som Lego: Legends of Chima
Produktionsselskaber M2Entertainment, M2Film, LEGO

Resmué

TV-serien LEGO Chima er en magisk verden, der er styret af dyr, som går, taler, kører køretøjer, bruger maskiner og bor i slotte. Oprindeligt var dette land en uberørt, naturlig paradis, men det er nu blevet en slagmark, hvor venner er blevet til værste fjender.

Fantastiske fejl i LEGO Chima – når klodsene ikke passer

LEGO Chima, den actionfyldte TV-serie med de fjollede dyrekarakterer, har vundet mange fans verden over. Men selvom serien er spækket med spænding og action, er der alligevel nogle seere, der har opdaget nogle små fejl og pudsige detaljer. Lad os tage et dyk ned i LEGO-universet og se nærmere på nogle af de fantastiske fejl, som seerne har opdaget.

Forkerte klodser i klodsjunglen

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i LEGO Chima involverer selve kernen i LEGO-verdenen – klodserne! I en scene, hvor de modige dyrehelte kæmper mod de onde krokodiller i klodsjunglen, sker der pludselig noget meget mærkeligt. Klodserne, der normalt passer perfekt sammen, begynder at skifte farve og størrelse. Pludselig finder man sig selv med en orange klods i hånden, der burde have været blå. Er det magi? En genial skaberkraft eller bare en sjusket klodsudlevering? Vi ved det ikke, men det er i hvert fald en fejl, der får os til at grine.

Flyvende fejlfugle

En anden sjov fejl, der er blevet spottet af de skarpe øjne hos LEGO Chima fans, involverer de majestætiske ørne i serien. I en scene, hvor ørnene skal flyve over bjergene og ned til søen, sker der noget, der ikke helt stemmer. De flyver ikke! I stedet svæver de bare et par centimeter over jorden som nogle mystiske flyvende tæppefla-dyr. Det er nok ikke sådan, man normalt forestiller sig en ørnflyvning, men det er i hvert fald en fejl, der giver en god grund til at lave sjove flyve-lyde, når man ser LEGO Chima.

Forvirrede vandretærter

Mens vi er ved dyr, der ikke helt gør, som de burde, er der også en finurlig fejl, der involverer vandretærne i serien. I en scene, hvor de seje løver slås mod de skræmmende varaner ved floden, sker der noget mystisk. Vandretærterne, som normalt er kendt for deres præcise skridt, bliver pludselig forvirrede og begynder at gå rundt i cirkler. Det ser næsten ud, som om de har fået deres vandretærter forvekslet med deres danseben. Det er da en fejl, der får os til at måbe over LEGO-dyrenes skøre opførsel.

Små figurer forsvinder som ved et trylleslag

Endelig får vi besøg af magiske illusioner i LEGO Chima! I flere episoder er seerne blevet forvirrede over, hvordan nogle af de små LEGO-figurer helt pludselig forsvinder fra scenen. Det ene øjeblik er de der, det næste øjeblik er de væk som ved et trylleslag! Mon de er blevet transporteret til en anden dimension eller er blevet offer for en uheldig klippede-fejl? Det er måske en af de større gåder i LEGO Chima-verdenen, men det får os i hvert fald til at grine af forundring.

Så der har du det! LEGO Chima, en fantastisk TV-serie med sjov og action, har også sin del af pudsige fejl og skøre detaljer. Hvem kunne have troet, at klodser kunne blive forvirret, ørne kunne være luftakrobater, vandretærter kunne tage en drejning, og små figurer kunne blive usynlige? Så næste gang du sætter dig godt til rette foran TVet og ser LEGO Chima, så husk at holde øje med de fantastiske fejl, der er med til at gøre serien endnu sjovere. Lad os lege med fejlene og nyde LEGO Chima i fuld humoristisk kraft!

Andre populære titler: Enrique Iglesias: HeroCash TruckThe Tomorrow WarGirl Meets WorldFalling for ChristmasOceans ThirteenCSI: VegasBlacks on BlondesNekromantikRun All NightYou Should Have LeftBrødrene Mortensens julFar til fire i højt humørTell Me LiesJeanne du BarrySuccessionWavesA Court of Thorns and RosesOs Espíritos de InisherinStrictly BallroomJurassic ParkThe StraysHouseThe Quiet GirlLandsbyenFlamin HotBring It OnTrue StoryTriunghiulWomen TalkingBend It Like BeckhamThe SwanEighth GradeNarcosLadrões de EliteHappy Gilmore – Ein Champ zum Verlieben1899Project GeminiDoctor StrangeThe League of Extraordinary GentlemenDance MomsAmores PerrosMammas PojkeOlsen-banden ser rødtAngel Has FallenOs Segredos que OcultamosLimitlessBlue Beetle