kinokvinder.dk

Lethal Weapon (TV Series 2016–2019)

Skuespillerne i TV-serien Lethal Weapon

Lethal Weapon er en amerikansk krimidramaserie, der blev sendt fra 2016 til 2019. Serien er baseret på den populære filmserie med samme navn og følger to politibetjente i Los Angeles Police Department, som danner et usædvanligt partnerskab for at bekæmpe kriminalitet og løse forbrydelser.

Damon Wayans – Roger Murtaugh

Damon Wayans spiller hovedrollen som Roger Murtaugh, en erfaren kriminalbetjent og familiefar. Murtaugh er kendt for sin rolige og eftertænksomme tilgang til politiarbejde, og han forsøger altid at undgå unødig vold.

Keesha Sharp – Trish Murtaugh

Keesha Sharp portrætterer Trish Murtaugh, Rogers kone, der arbejder som advokat. Trish er en stærk og intelligent kvinde, der støtter sin mands arbejde som politibetjent.

Kevin Rahm – Brooks Avery

Kevin Rahm spiller Brooks Avery, politichefens søn og den øverste leder af LAPDs enhed for organiseret kriminalitet. Avery er en hård og dedikeret politibetjent.

Michelle Mitchenor – Sonya Bailey

Michelle Mitchenor portrætterer Sonya Bailey, en ambitiøs og dygtig kriminalbetjent. Bailey er kendt for sin evne til at håndtere farlige situationer på en effektiv måde.

Johnathan Fernandez – Bernard Scorsese

Johnathan Fernandez spiller Bernard Scorsese, en ung og intelligent politiofficer, der fungerer som teknisk ekspert. Scorsese bruger sin viden om teknologi til at hjælpe med at opklare forbrydelser.

Clayne Crawford – Martin Riggs

Clayne Crawford spillede oprindeligt Martin Riggs, en tidligere Navy SEAL og dygtig skytte, der flytter til Los Angeles efter tabet af sin kone og barn. Riggs er impulsiv og konfronterende, men han er også en fremragende betjent.

Jordana Brewster – Maureen Cahill

Jordana Brewster portrætterer Maureen Cahill, en psykolog, der arbejder med LAPD for at hjælpe betjente med at håndtere traumer og stress. Cahill spiller en afgørende rolle i Riggs helingsproces.

Chandler Kinney – Riana Murtaugh

Chandler Kinney spiller Riana Murtaugh, Roger og Trishs teenage-datter. Riana er smart og selvsikker, og hun har et nært forhold til sin far.

Dante Brown – Roger Murtaugh Jr.

Dante Brown portrætterer Roger Murtaugh Jr., også kendt som RJ, Roger og Trishs søn. RJ er en følsom ung mand, der forsøger at finde sin plads i verden og samtidig bevare familiens sikkerhed.

Seann William Scott – Wesley Cole

Seann William Scott kom med i serien som Wesley Cole i den tredje sæson. Cole er en tidligere CIA-agent og krigsveteran, der slutter sig til LAPD. Han bringer en ny dynamik til partnerskabet mellem Murtaugh og Cole.

Andrew Creer – Zach Bowman

Andrew Creer spiller Zach Bowman, en ung politiofficer, der arbejder sammen med Murtaugh og Cole. Bowman er dedikeret og har en imponerende viden om gaderne i Los Angeles.

Rex Linn – Nathan Riggs

Rex Linn kommer med som Nathan Riggs i den anden sæson af serien. Nathan er Martins far og en tidligere kriminalbetjent med en kompleks fortid.

Kristen Gutoskie – Molly Hendricks

Kristen Gutoskie spiller Molly Hendricks, en ambitiøs journalist, der senere bliver Martins kæreste. Hendricks er nysgerrig og har en stærk retsfølelse.

Maggie Lawson – Natalie Flynn

Maggie Lawson portrætterer Natalie Flynn, en politibetjent, der arbejder tæt sammen med Riggs og Murtaugh. Natalie er en dygtig betjent og en værdsat kollega.

Shay Rudolph – Maya Flynn

Shay Rudolph spiller Maya Flynn, Natalie Flynns datter. Maya er en intelligent og ressourcefuld ung pige.

Floriana Lima – Miranda Riggs

Floriana Lima portrætterer Miranda Riggs, Martins afdøde kone. Gennem flashbacks og minder spiller Miranda en vigtig rolle i fortællingen om Martins karakter.

Richard Cabral – Alejandro Cruz

Richard Cabral spiller Alejandro Cruz, en tidligere narkobaron, der senere arbejder sammen med Riggs og Murtaugh for at bekæmpe kriminalitet i Los Angeles.

Chase Mangum – Young Martin Riggs

Chase Mangum spiller Martin Riggs som teenager. Hans karakter giver indsigt i Riggs vanskelige opvækst og dannelsen af den person, han bliver som voksen.

Skuespillerne i Lethal Weapon har hver især bidraget til at skabe en spændende og underholdende TV-serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed. Deres evner som skuespillere og deres indlevelse i rollerne har været med til at gøre serien til en succes.

Ophavsmanden bag Lethal Weapon er Matthew Miller, der har sørget for at samle et stærkt cast og udvikle en historie, der har holdt seerne intenst tiltrukket gennem flere sæsoner.

Overblik

Titel Lethal Weapon
Udgivelsesdato 21. september 2016
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Arabisk, Kinesisk, Koreansk, Tjetjensk, Slovakisk
Også kendt som Arma mortal
Optagelsessteder 4720 Yarmouth Avenue, Encino, Los Angeles, Californien, USA (Murtaughs hus)
Produktionsselskaber Good Session, Lin Pictures, Warner Bros. Television

Resmué

TV-serien Lethal Weapon handler om en lettere ubalanceret betjent ved navn Martin Riggs, der bliver parret sammen med den erfarne og rutinerede kriminalbetjent Roger Murtaugh. Riggs har svært ved at opretholde en lav stressniveau i sit liv, efter hans gravide kone blev dræbt i en bilulykke. Han sørger stadig over tabet og har en tendens til at tage chancer og bryde reglerne.

Murtaugh, derimod, er en forsigtig og pragmatisk efterforsker, der ønsker at undgå enhver form for unødvendig risiko. Han forsøger at opretholde balance i sit liv og passe på sin familie.

Sammen danner Riggs og Murtaugh et umage makkerpar, der kæmper med deres forskelle og forsøger at finde en arbejdsdynamik, der fungerer for dem begge. Selvom de har forskellige tilgange til politiarbejdet, supplerer de alligevel hinanden og bliver dygtigere som et team.

De to kriminalbetjente bliver indblandet i en række farlige og komplekse forbrydelser, hvor de kæmper mod kriminelle og ønsker at opretholde lov og orden i Los Angeles. Samtidig navigerer de også gennem deres personlige udfordringer og forsøger at finde mening og formål i deres eget liv.

Forskellige fejl i TV-serien Lethal Weapon, som seerne har opdaget

Faktuelle fejl i Los Angeles

Her på redaktionen elsker vi TV-serien Lethal Weapon, men det betyder ikke, at vi ikke kan lægge mærke til nogle sjove fejl, som seerne har opdaget. Lad os starte med en af de mere faktuelle fejl, der drejer sig om Los Angeles.

Når vi ser politi- og redningskøretøjer med blinkende lys, mangler de faktisk en fast rød lampe foran. I Californien, ifølge køretøjsloven, skal alle politi- og redningskøretøjer have mindst en fast rød lampe, der lyser fremad.

Har Lethal Weapon modtaget en certificering i Japan?

Nu er det tid til at løfte sløret for en mystisk fejl i Lethal Weapon. Hvordan kan det være, at serien ikke har fået en officiel certificering i Japan? Hvad er der gået galt? Kamikaze-agenter? Monsterangreb? Eller har de bare ikke set nok blod og action for at kunne blive godkendt af de japanske myndigheder? Det er en gåde, som vi måske aldrig får svar på.

Mangler der noget i episoderne?

Vi har også bemærket, at der kan mangle nogle detaljer i enkelte episoder. Er det bare os, eller har du også lagt mærke til det? Der er tidspunkter, hvor det virker som om, at noget essentielt er blevet klippet væk. Måske gik det galt under redigeringen, eller også tænkte de, at vi nok ikke ville lægge mærke til det. Vi er både nysgerrige og underholdt!

Kort sagt, Lethal Weapon er en fantastisk serie, men heller ikke den er ufejlbarlig. Det er sjovt at opdage disse små fejl, og det gør det kun sjovere at være en ivrig seer. Hvad er der mon næste gang, vi kan få øje på? Husk at fortælle os, hvis du opdager noget!

Andre populære titler: Triangle of SadnessResurrectionGreaseThe Thin Red LineGood GirlsWacoZum Glück geküsstStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesJupiter AscendingBlack AdamAkiraLegally BlondeJudge DreddIrreversibleMalcolm in the MiddleSissyFlags of Our FathersWest Side StoryInkassoDiary of a Wimpy Kid: Rodrick RulesBonusfamiljenThe Hunger GamesOn My BlockSmiling FriendsJeanne du BarryThe Lost DaughterJul med ErnstHomefrontMultă baftă, Leo Grande!IdiocracyShahmaranThe BlacklistTouch Your HeartBlack CrabFUBARTessThe SinnerThe Last of UsThe Incredible HulkGirlTrolls Band TogetherRenfieldFifty Shades of GreyJournal 64The Comeback TrailSchmigadoon!The TriangleThe Tinder SwindlerBabel