kinokvinder.dk

Leverage (TV Series 2008–2012)

De medvirkende i TV-serien Leverage

TV-serien Leverage, der blev sendt fra 2008 til 2012, var en spændende og actionfyldt serie om en gruppe kriminelle mestre i at bedrage de korrupte rigmænd og virksomheder. Serien var fyldt med twist og vendepunkter og fangede mange seeres opmærksomhed.

Hovedrollen

Hovedrollen i serien blev spillet af den talentfulde skuespiller Timothy Hutton, som portrætterede karakteren Nathan Ford. Ford var tidligere forsikringsagent, men efter at have mistet sin søn, beslutter han sig for at bruge sine evner til at hjælpe andre uskyldige mennesker, der er blevet bedraget af de rige og magtfulde.

De øvrige medvirkende

  • Gina Bellman – Gina Bellman spillede rollen som Sophie Devereaux, en tidligere svindler og professionel skuespillerinde, der er ekspert i forførelse og manipulation.
  • Christian Kane – Christian Kane portrætterede karakteren Eliot Spencer, en tidligere snigmorder og ekspert i kampsport og kampsport.
  • Beth Riesgraf – Beth Riesgraf spillede rollen som Parker, en dygtig tyv og ekspert i at bryde ind i sikrede områder.
  • Aldis Hodge – Aldis Hodge portrætterede karakteren Alec Hardison, en teknologisk ekspert og hacker.
  • Mark Sheppard – Mark Sheppard spillede karakteren Jim Sterling, en professionel snigmorder og tidligere kollega til Eliot Spencer.
  • Jeri Ryan – Jeri Ryan spillede rollen som Tara Cole, en privatdetektiv og tidligere kæreste til Nathan Ford.
  • Gerald Downey – Gerald Downey portrætterede karakteren FBI-agent McSweeten, der ofte er involveret i Leverage-holdets sager.
  • Robert Blanche – Robert Blanche spillede rollen som kriminalkommissær Bonanno, en loyal allieret til Leverage-holdet.
  • Elisabetta Canalis – Elisabetta Canalis spillede karakteren The Italian, en erfaren svindler og enkeltsag, der hjælper holdet i enkelte episoder.
  • Leon Rippy – Leon Rippy portrætterede Jack Latimer, en korrupt forretningsmand og tilbagevendende skurk i serien.
  • Kari Matchett – Kari Matchett spillede rollen som Maggie Collins, en tidligere kollega til Nathan Ford og medlem af Leverage-holdet.
  • Matt Barnett – Matt Barnett portrætterede karakteren Zachary, en teknologisk ekspert og tidligere medlem af Leverage-holdet.
  • Wil Wheaton – Wil Wheaton spillede rollen som Colin Mason, en beregnende og intelligent forretningsmand og skurk.
  • Rick Overton – Rick Overton portrætterede karakteren Taggert, en tidligere sikkerhedsekspert og en rival til Leverage-holdet.
  • Val Landrum – Val Landrum spillede rollen som kriminalbetjent Grayson, en allieret til Leverage-holdet i deres kampe mod korruption.
  • Lisa Schurga – Lisa Schurga portrætterede karakteren Peggy, en tidligere bedrager og enkeltsag, der hjælper holdet i enkelte episoder.
  • Danny Bruno – Danny Bruno spillede rollen som Agent Bob, en FBI-agent, der samarbejder med Leverage-holdet på udvalgte opgaver.

Med en stærk besætning af talentfulde skuespillere var TV-serien Leverage en stor succes og udviklede sig til en favorit blandt fans af action og krimidrama. Skuespillerne formåede at skabe autentiske og engagerende karakterer, der gjorde serien spændende og gripende. Deres evne til at bringe karaktererne til live og formidle deres følelser og motivationer gjorde det muligt for seerne at forbinde sig med historien og blive investeret i seriens udvikling og plot.

TV-serien Leverage har efterladt et varigt indtryk på seerne og vil fortsat være en populær serie blandt elskere af spænding, bedrag og retfærdighed.

Overblik

Titel Leverage
Udgivelsesdato 14. juni 2009 (Canada)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Băng Cướp Siêu Đẳng
Filmsteder Portland, Oregon, USA (sæsoner 2-5)
Produktionsselskab Electric Entertainment

Resmué

Leverage er en TV-serie om en gruppe højteknologiske kriminelle, der forsøger at stjæle fra velhavende forbrydere og korrupte forretningsfolk. Nathan Ford, en tidligere forsikringsdetektiv, leder holdet bestående af tidligere topkriminelle. De beskæftiger sig med utraditionelle sager, hvor folk ikke har en chance for at få deres ret gennem almindelige kanaler og lovlige procedurer. Dette involverer ofte at narre eller svindle kriminelle.

Nathans hold ændrer sig til tider, og hans professionelle såvel som personlige fortid ser ud til at indhente ham gentagne gange.

En tidligere IYS forsikringsjusterer bliver bedt om at lede holdet for en mission af en angiveligt krænket forretningsmand. Udover denne IYS-mesterhjerne er der en frygtløs gymnasttjuv med intimitetsproblemer, en socialt intelligent geni, der kan tilpasse, kontrollere og bygge ethvert system med en digital puls, og en stille, men dødbringende tidligere militær beslaglæggelsesekspert. Efter at missionen er fuldført, og de fire med nød og næppe undgår døden, tilknytter de en svindler. Deres mål er en systematisk krig mod medkriminelle, bedragere og svindlere over hele verden, der skjuler illegale aktiviteter bag deres ry, selskabsdokumenter og advokater.

En sort-operations specialist (overmand), en bedrager (svindler), en katteindbrudstyv (tyv) og en hacker slår sig sammen med en tidligere forsikringsagent (snedker) for at bruge udførlige fælder til at få de rige og magtfulde til at betale for deres forbrydelser og give erstatning.

Fejlene i TV-serien Leverage der får seerne til at trække på smilebåndet

Som seere af den populære TV-serie Leverage har vi alle lagt mærke til de små fejl, der indimellem sniger sig ind i handlingen. Mens vi kan sidde og ryste på hovedet af disse fejl, kan vi ikke nægte, at de giver os en sjov og underholdende oplevelse. Lad os tage et kig på de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget:

Taser eller bedøvelsespistol?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Leverage er brugen af tasere eller bedøvelsespistoler. I virkeligheden får en taser offeret til at blive lammet, men i serien ender ofrene altid med at falde bevidstløse om. Enten er vores helte utroligt effektive til at bruge bedøvelsespistoler, eller også har de gang i noget meget mere avanceret end det, der findes i virkelighedens verden.

Indtægter opstået ud af det blå

Leverage-holdet er kendt for at være udstyret med enhver form for udstyr og teknologi, de har brug for til deres opgaver. Men du har sikkert lagt mærke til, at pengene til alt dette udstyr tilsyneladende dukker op ud af det blå. Hvem betaler egentlig for alt dette? Måske har de en magisk pengekilde, som vi ikke kender til. Nå, det er vel en del af seriens mysterium.

Et sprog, der pludselig skifter

For det meste er skuespillerne i Leverage virkelig gode til at skjule deres naturlige accent og spille karaktererne med accenten fra det sted, hvor historien foregår. Men indimellem glipper det, og vi får et glimt af deres oprindelige sprog. Pludselig hører vi en britisk accent på en karakter, der burde være amerikansk, eller en amerikansk accent på en karakter, der burde være fransk. Det er som om, de er ramt af en midlertidig accentforvirring. Det kan få os til at grine, men hey, det er svært at være perfekt hele tiden.

Koordinering der halter

Når holdet påbegynder deres spektakulære planer, er de altid nødt til at være godt koordinerede for at få det til at lykkes. Desværre lader det til, at de indimellem glemmer at tale om deres næste træk. De burde nok prøve at bruge walkie-talkies i stedet for telepati, fordi det ser ud til, at de kan kommunikere med hinanden uden at sige et ord. Måske har de en hemmelig medlemskab i det okkulte, hvor telepati er en del af pakken?

Forkert håndtering af pistoler

Blandt al actionen i Leverage er der naturligvis også en god portion skyderi. Men hvis man ser nøje efter, vil man opdage, at skuespillerne undertiden glemmer, hvorfor de har en pistol i hånden. Nogle gange glemmer de at affyre den, selvom det ville være den oplagte løsning, og andre gange skyder de på ting, der tydeligvis ikke udgør en trussel. Det må være det, man kalder for action uden konsekvenser.

Så næste gang du ser Leverage og lægger mærke til en af disse morsomme fejl, skal du ikke tage det for alvorligt. Nyd i stedet den underholdende og sjove oplevelse, det er at være et skarpt øje på disse fejl.

Andre populære titler: Avatar 3A Star Is BornFatal InjectionsWhy Women KillGaslitOn the RoadDie Schöne und das BiestSuicide SquadCash TruckOuter RangeJurnalulWorld War ZLittle Miss SunshineGiftedPrehistoric PlanetFinal ScoreNo Man of GodElsker dig for tidenAlaska: The Last FrontierBlinkende lygterJoe TechLos BandolerosAhsokaJumperCinderellaPiger i trøjenCommunityThe Vampire DiariesGuardians of TimeThe OutsiderEd, Edd n EddyWelcome to WrexhamLast Man StandingGone GirlTruth About MenBlinkende lygterPrey for the DevilDer Prinz von Bel-AirAngel Has FallenRomaSing StreetJack FrostBrotherhoodThe DuchessAfterUn dragon pe nume ElliottO Piano