kinokvinder.dk

Life in Pieces (TV Series 2015–2019)

En oversigt over de medvirkende i TV-serien Life in Pieces

I TV-serien Life in Pieces, der blev sendt fra 2015 til 2019, følger vi den humoristiske og kaotiske hverdag for den brogede familie Short i Californien. Serien er kendt for sin innovative fortællestruktur, hvor hver episode er inddelt i fire separate historier, der udforsker forskellige aspekter af familielivet.

Colin Hanks som Greg Short

Colin Hanks spiller rollen som Greg Short, der er far til to børn og gift med Jen. Greg er en kærlig og omsorgsfuld far, der navigerer mellem arbejde og familieliv.

Betsy Brandt som Heather Short

Betsy Brandt spiller rollen som Heather Short, der er Gregs storesøster. Hun er en hårdtarbejdende forretningskvinde, der forsøger at jonglere sin karriere og familieliv.

Thomas Sadoski som Matt Short

Thomas Sadoski spiller rollen som Matt Short, der er Gregs ældre bror. Matt er lidt af en hippie og lever et mere alternativt livsstil end resten af familien.

Zoe Lister-Jones som Jen Short

Zoe Lister-Jones spiller rollen som Jen Short, der er gift med Greg. Jen er en kærlig mor og forsøger altid at finde den rette balance mellem arbejde og familieliv.

Dan Bakkedahl som Tim Hughes

Dan Bakkedahl spiller rollen som Tim Hughes, der er Heathers mand og svoger til Short-familien. Tim er en sjov og lidt excentrisk karakter, der altid sørger for underholdning.

Angelique Cabral som Colleen

Angelique Cabral spiller rollen som Colleen, der er Tims kone og dermed medlem af Short-familien. Colleen er en livsglad og energisk person, der altid spreder glæde omkring sig.

Niall Cunningham som Tyler Hughes

Niall Cunningham spiller rollen som Tyler Hughes, der er søn af Heather og Tim. Tyler er en typisk teenager, der forsøger at finde sin plads i verden.

Holly J. Barrett som Samantha Hughes

Holly J. Barrett spiller rollen som Samantha Hughes, der er datter af Heather og Tim. Samantha er en intelligent og fantasifuld pige med et stort hjerte.

Giselle Eisenberg som Sophia Hughes

Giselle Eisenberg spiller rollen som Sophia Hughes, der er den yngste datter af Heather og Tim. Sophia er en nuttet og charmerende lille pige, der altid får folk til at smile.

James Brolin som John

James Brolin spiller rollen som John Short, der er familieoverhovedet i Short-familien og far til Greg, Heather, og Matt. John er en klog og sofistikeret mand, der altid er der for sin familie.

Dianne Wiest som Joan

Dianne Wiest spiller rollen som Joan Short, der er Johns kone og mor til Greg, Heather og Matt. Joan er en varm og kærlig person, der altid er der for sin familie.

Hunter King som Clementine Hughes

Hunter King spiller rollen som Clementine Hughes, der er Tylers kæreste og senere kone. Clementine er en sød og venlig pige, der bliver en fast del af Short-familien.

Ana Sophia Heger som Lark

Ana Sophia Heger spiller rollen som Lark, der er Greg og Jens datter. Lark er en skøn og sjov lille pige, der bringer glæde til familien.

Randy Schell som Fortæller

Randy Schell fungerer som fortæller i serien, der giver en sjov og indsigtsfuld kommentar til familiens begivenheder og relationer.

Ashley Wolff som Jenna

Ashley Wolff spiller rollen som Jenna, der er Matts kæreste. Jenna bringer en frisk og interessant dynamik til serien.

Vivaan Bisoi som Lucas

Vivaan Bisoi spiller rollen som Lucas, der er Greg og Jens søn. Lucas er en charmerende og intelligent dreng, der altid udstråler glæde.

Fortune Feimster som Dougie

Fortune Feimster spiller rollen som Dougie, der er Heathers sjove og skøre veninde. Dougie tilføjer et strejf af absurd komik til serien.

Martin Starr som Oscar

Martin Starr spiller rollen som Oscar, der er Gregs bedste ven og en stadig tilstedeværelse i familiens liv. Oscar bringer sit eget unikke perspektiv og humor til serien.

Life in Pieces er skabt af Justin Adler og har et talentfuldt cast, der formidler seriens humor og hjerte med stor dygtighed. Denne enestående TV-serie giver et sjovt og ærligt indblik i familiers kaotiske, men også kærlige hverdag.

Overblik

Titel Life in Pieces
Udgivelsesdato 21. september 2015
Oprindelsesland USA
Alternative titler 4 familias en 1
Optagesteder Los Angeles, California, USA (Fox)
Produktionsselskaber Kapital Entertainment, 40 or 50 Years Productions, 20th Century Fox Television

Resmué

Life in Pieces er en familiekomedie, der fortæller historierne om forskellige familiemedlemmer. Serien kredser omkring den sjove, kaotiske og hjertevarme hverdag i en stor familie.

Hver episode er opdelt i separate historier, hvor hvert medlem af familien har sin egen unikke oplevelse eller udfordring. Vi bliver præsenteret for en bred vifte af humoristiske og tankevækkende situationer, som alle kan relatere til i en eller anden grad.

Den ældste generation, bestående af bedsteforældrene John og Joan, navigerer igennem livet som pensionister med både glæder og udfordringer. Deres kærlighed og livserfaring er grundlaget for familiens sammenhold og fungerer som en vigtig kontrast til de yngre generationers liv.

Den midterste generation, repræsenteret ved deres børn Heather, Matt og Greg, og deres ægtefæller, står over for forskellige udfordringer såsom karriere, ægteskab og forældreskab. Vi følger dem, mens de forsøger at finde balance mellem deres familiære ansvar og personlige ønsker.

Den yngste generation, bestående af Matt og Gregs teenagesøskende, er midt mellem barndom og voksenliv. Deres historier fokuserer på de pinlige og forvirrende øjeblikke, der er en del af teenageårene, og hvordan de navigerer igennem kærlighed, venskaber og identitet.

Life in Pieces er en hjertevarm og underholdende serie, der formår at fange essensen af den moderne families mangfoldighed og samtidig bringe masser af latter og perspektiv til seerne. Serien serverer en blanding af skæve og realistiske historier, der på hver deres måde fanger publikums opmærksomhed og får os til at føle os en del af denne vidunderlige familie.

Fejl i TV-serien Life in Pieces

Når man følger med i en TV-serie, kan det være sjovt at fange fejl og uregelmæssigheder, som seerne enten groft overser eller hjerteligt griner af. I den populære TV-serie Life in Pieces er der også blevet opdaget et par små fejl af skarpe øjne hos seerne. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl og drage lidt humoristisk underholdning fra dem.

Håret, der forsvandt… eller gjorde det?

Alle kan nok huske den karakteristiske running joke i serien om Tim, der blev skaldet allerede i gymnasietiden. Men se nøje efter i nogle af flashback-scenerne, og du vil opdage, at Tim faktisk har hår! Det er som om, han har fundet det samme mirakel, som Adam fik skældt ud af sin mor for at skabe i sin high school-tale – pludselig har han fået en pæn hårpragt oven på det blanke hoved. Måske skulle vi alle tage en lærestreg herfra og droppe skaldetheden som en joke?

Life in Pieces goes Bollywood?

En af seerne stillede det interessante spørgsmål: Hvad hedder Life in Pieces egentlig på hindi? Svaret er, at TV-serien aldrig officielt er blevet udgivet i Indien på hindi, så der er ikke noget egentligt svar på dette mysterium. Men med tanke på seriens globale succes kunne man jo overveje at give den et eksotisk touch og lade den blive til Zindagi Ke Tukde – hvem ville ikke elske at se vores favoritfamilie udfolde sig i Bollywood-dansenumre og farverige sarier?

Suggest an edit or add missing content

Et spørgsmål der ofte opstår er, hvordan man kan bidrage til TV-serier som Life in Pieces. Måske har du allerede spottet nogle fejl, som endnu ikke er blevet nævnt her? Fortvivl ikke! Du kan faktisk foreslå en redigering eller tilføje manglende indhold. Det er din chance for at blive en del af seriens historie og rette op på de småfejl, som selv de bedste kan overse.

Top Gap

Lad os lige spørge: Ved du, hvad Life in Pieces blev kaldt i Indien på hindi? Hvis du har svaret på dette spørgsmål, så er du en af de få, der er på forkant med informationen. Resten af os er vist nødt til at vente på skæbnen og håbe, at en stemme fra Bollywood en dag giver serien nyt liv med et indisk twist. Indtil da kan vi kun drømme om, hvordan vores elskede karakterer ville passe ind i den farverige og dansende verden af hindifilm.

Der er altid plads til fejl og uhensigtsmæssigheder i vores yndlingsserier. Disse fejl bryder dog ingen ben, og det er ofte dem, der giver os det ekstra grin i hverdagen. Så næste gang du ser Life in Pieces og ser en fejl, kan du blot læne dig tilbage og nyde den sjove side af det hele. Serien er en fornøjelse at se, fejl og alt. Lad os omfavne dem og le sammen med dem, for det er netop det, der gør os menneskelige.

Andre populære titler: Spy x FamilySantoThe A-TeamVoice from the StoneRaceWill & GraceTakenMother and SonLittle AmericaMamma Mia!X2Indiana Jones și cadranul destinuluiThe FlintstonesAmanda to the RescueMascaFlash GordonKilling ItThe BoatMorbiusDinChernobylThe Wizard of OzThe Lion GuardBlinkende lygterAnchorman: The Legend of Ron BurgundyBlack-ishThe Ben Stiller ShowPieces of a WomanThe Texas Chain Saw MassacreInspector MorseDarklandBig Black Tits Big White Dicks #2EliteGanânciaKrønikenThe Vampire DiariesBraveThe Long Kiss GoodnightPrimal FearLove AlarmDerekClanul SopranoOne Punch Man: WanpanmanProofBooksmartTerrifierA Day to Die