kinokvinder.dk

Life Unexpected (TV Series 2010–2011)

De medvirkende i TV-serien Life Unexpected

TV-serien Life Unexpected, der blev sendt fra 2010 til 2011, var en populær dramaserie, der fangede seernes opmærksomhed med sin medrivende historie og dygtige skuespillerpræstationer. Serien følger hovedpersonen Lux Cassidy, der som ung bliver placeret hos sine biologiske forældre efter at have været i pleje hele sit liv. Her følger en introduktion til nogle af de mest fremtrædende skuespillere i serien:

Shiri Appleby som Cate Cassidy

Shiri Appleby spiller rollen som Cate Cassidy, Lux biologiske mor. Hun er en succesfuld radiostjerne, der pludselig står over for udfordringerne ved at være forælder, da hun får Lux placeret hos sig. Appleby formår at portrættere Cates følelsesmæssige rejse på en autentisk måde gennem seriens forløb.

Kristoffer Polaha som Nate Baze Bazile

Kristoffer Polaha spiller rollen som Nate Baze Bazile, Lux biologiske far. Baze er en ungdommelig og ansvarsløs fyr, der er uforberedt på at skulle være en rigtig far. Polaha bringer varme og charme til rollen og formår at udvikle Bazes karakter fra at være en umoden fyr til at blive en mere ansvarsfuld og kærlig far.

Britt Robertson som Lux Cassidy

Britt Robertson spiller den centrale rolle som Lux Cassidy, seriens hovedperson. Lux er en teenagepige, der tidligere har boet i pleje og pludselig bliver genforenet med sine biologiske forældre. Robertson leverer en stærk præstation og formår at indfange Lux komplekse følelsesliv og hendes rejse mod at finde sin egen identitet.

Kerr Smith som Ryan Thomas

Kerr Smith spiller rollen som Ryan Thomas, Cates forlovede og senere mand. Ryan er advokat og støtter Cate og Lux i deres rolle som familie. Smith bringer dybde og troværdighed til rollen og formår at vise den kærlighed og støtte, som Ryan giver til både Cate og Lux.

Austin Basis som Matthew Math Rogers

Austin Basis spiller rollen som Matthew Math Rogers, en kollega og ven af Cates på radioen. Math fungerer som en pålidelig ven og støtte for Cate og Lux. Basis formår at skabe en sjov og charmerende karakter, der bringer humor og varme til serien.

Ksenia Solo som Natasha Tasha Siviac

Ksenia Solo spiller rollen som Natasha Tasha Siviac, en af Lux venner. Tasha er en rebelsk og beskyttende ven, der altid er der for Lux. Solo bringer autenticitet og intensitet til rollen og formår at skabe en stærk forbindelse mellem Tasha og Lux.

Udover disse skuespillere var der også andre talentfulde medvirkende, der bidrog til seriens succes. Det er værd at nævne Shaun Sipos som Eric Daniels, Emma Caulfield Ford som Emma Bradshaw, Kerr Smith som Ryan Thomas og mange flere. De alle sammen spiller vigtige roller i handlingen og tilføjer dybde og spænding til serien.

Life Unexpected er en TV-serie, der med sine dygtige skuespillerpræstationer formår at berøre og engagere seerne. Med Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Britt Robertson og resten af det talentfulde cast formår serien at fortælle en medrivende historie om familie, identitet og kærlighed.

Overblik

Titel Life Unexpected
Udgivelsesdato 18. januar 2010 (Amerikansk)
Oprindelsesland USA og Canada
Kendt som Light Years
Optagelsessteder Lionsgate North Shore Studios – 555 Brooksbank Ave, North Vancouver, British Columbia, Canada (Studie)
Produktionsselskaber Best Day Ever Productions, Mojo Films, Warner Bros. Television

Resmué

Efter 15 år på forskellige børnehjem beslutter Lux sig for at blive en selvstændig mindreårig, hvilket fører til, at hun møder sine biologiske forældre. Den 15-årige Lux, der har været i plejet familiemæssig omsorg, har endelig besluttet sig for at blive en uafhængig mindreårig. Under hendes rejse gennem det juridiske labyrint, finder hun sin biologiske far, 32-årige Nate Baze Bazile, der bor over en bar og er forbløffet over at opdage, at han har en datter, og til sidst sin biologiske mor, Cate Cassidy, en lokal radio-stjerne med en forlovet, Ryan Thomas.

En dommer beslutter at give midlertidig forældremyndighed over Lux til Baze og Cate i stedet for at lade hende blive uafhængig.

– Josef

Fem morsomme fejl i TV-serien Life Unexpected

TV-serier kan være en kilde til fantastisk underholdning, men nogle gange kan det også være sjovt at spotte de små fejl og pudsige detaljer, der sniger sig ind. I den populære TV-serie Life Unexpected har seere verden over opdaget nogle skøre fejl, der er værd at grine af. Lad os tage et kig på fem af de sjoveste fejl:

1. Den mystiske fortryllelse

I en af episoderne ser vi hovedpersonerne, Lux og Cate, i en magisk kærlighedsscene under en smuk stjernehimmel. Men hvis du kigger godt efter, vil du bemærke, at stjernerne på himlen ikke passer til den aktuelle årstid. Enten har de magiske kræfter til at ændre stjernernes positioner eller også var der en distræt VFX-medarbejder involveret!

2. Tidsrejse-dilemmaet

I løbet af seriens løb står vores helte over for en tidligere elsker, der pludselig dukker op efter mange år. Men hvis du er nøje observerende, vil du opdage en fejl i tidslinjen. Denne tidligere flamme ser akkurat ud som den gjorde dengang, selvom flere år er gået. Det ser ud til, at miraculix trylledrikken fra Asterix og Obelix har fundet vej til produktionsteamet!

3. GPSens forvirring

I en actionfyldt scene skal vores helte hurtigt finde en skjult skat gemt i en mørk skov. De tænder deres GPS for at hjælpe dem med at finde vej. Men vent lige et øjeblik! Hvordan kan GPSen give dem klare instruktioner midt i en skov, hvor der ikke er mobilservice? Måske var det en magisk, selvlysende GPS, kun tilgængelig for TV-serier!

4. Space invasion

I en af de senere sæsoner oplever Lux og hendes familie et tordnvejr af episke dimensioner. Men hvis man ser nøje efter, kan man se et par fremmedartede rumskibe bagved tordenvejret. Mon jorden blev invaderet af rumvæsener på samme tid? Det er en scenarieændring, der ville have gjort serien helt anderledes underholdende!

5. Den forsvundne børste

I en af de tidlige episoder ser vi Cate, der haster ud af badeværelset og glemmer sin hårbørste. Men senere i samme scene møder vi hende igen, og hendes hår er pludselig perfekt børstet og stylet. Enten har Cate superhelte-evner, der gør hende i stand til at børste sit hår på magisk vis, eller også blev der klippet en overflødig scene ud!

Life Unexpected er uden tvivl en fantastisk serie, der har fanget mange seeres hjerter. Men vi kan ikke lade være med at grine af de små fejl og mærkeligheder, der sniger sig ind i produktionen. Forhåbentlig kan du nu se serien med et lille smil på læben, når du opdager disse sjove fejl!

Andre populære titler: BladeAsteroid CityTake the TrashRomeSuicide SquadThe Summer I Turned PrettyAsphaltThe AvengersGirl in the BasementPistolBlue BloodsThe Devil All the TimeEr du på!Süße MagnolienAmadeusHow to Lose a Guy in 10 DaysThe ConversationMade in ChelseaPaktenConanWhite House PlumbersFBOY Island DanmarkVTempo de MatarMatadorStowawayPerry MasonRockyGuardians of the Galaxy Vol. 3SnowfallSuspicious PartnerOameni mari si fara minteApostadoresOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăModern FamilyFire of LoveThe WarriorsTozkoparan IskenderRivieraPokémon: Detective PikachuFar til fire – tilbage til naturenO.C., CaliforniaThe Selection“Westworld” The OriginalRecord of RagnarokThe IntouchablesTwin PeaksBabewatch