kinokvinder.dk

Light as a Feather (TV Series 2018–2019)

De medvirkende i TV-serien Light as a Feather

TV-serien Light as a Feather er en populær ungdoms-thriller, der blev sendt fra 2018 til 2019. Serien er baseret på romanen af samme navn skrevet af Zoe Aarsen. Her vil vi introducere de centrale skuespillere, der har medvirket i serien.

Liana Liberato (McKenna Brady)

Liana Liberato spiller hovedrollen som McKenna Brady i Light as a Feather. Hun er en talentfuld skuespiller, der har optrådt i flere film og tv-serier tidligere. Før sin rolle i Light as a Feather spillede hun blandt andet med i film som The Best of Me og If I Stay. Liberato bringer sin dygtighed til serien og formår at give liv til karakteren McKenna Brady.

Haley Ramm (Violet Simmons)

Haley Ramm portrætterer karakteren Violet Simmons i serien. Hun er en alsidig skuespiller, der har arbejdet både på film og tv. Ramm er kendt for sine roller i tv-serier som Chasing Life og Into the Dark. Hendes talent og professionalisme skinner også igennem i Light as a Feather.

Brianne Tju (Alex Portnoy)

Brianne Tju spiller karakteren Alex Portnoy i serien. Hun er en dygtig skuespiller, der har optrådt i flere populære tv-serier som Scream: The TV Series og Teen Wolf. Hendes tilstedeværelse i Light as a Feather tilføjer en ekstra dimension til historien.

Jordan Rodrigues (Trey Emory)

Jordan Rodrigues giver liv til karakteren Trey Emory i serien. Han er en erfaren skuespiller og danser, der har medvirket i film som Lady Bird og tv-serier som The Fosters. Hans talent for performance skaber en spændende dynamik i Light as a Feather.

Dylan Sprayberry (Henry Richmond)

Dylan Sprayberry spiller karakteren Henry Richmond i serien. Han er bedst kendt for sin rolle som Liam Dunbar i tv-serien Teen Wolf. Sprayberry bruger sin erfaring og evner til at give Henry Richmond en interessant karakterudvikling og tilføjer dybde til serien.

Adriyan Rae (Peri Boudreaux)

Adriyan Rae portrætterer karakteren Peri Boudreaux i Light as a Feather. Hun er en talentfuld skuespiller, der tidligere har medvirket i tv-serier som Atlanta og Vagrant Queen. Hendes tilstedeværelse i serien tilføjer en unik dynamik og spænding.

Andre medvirkende

Udover de hovedpersoner, der er nævnt ovenfor, er der også andre skuespillere, der har givet deres bidrag til serien. Her er nogle af dem:

  • Brent Rivera som Isaac Salcedo
  • Katelyn Nacon som Sammi Karras
  • Kira Kosarin som Nadia Dando
  • Ajiona Alexus som Candace Preston
  • Dorian Brown Pham som Deb Brady
  • Robyn Lively som Deb Brady
  • Peyton List som Olivia Richmond
  • Froy Gutierrez som Ridge Reyes
  • Harley Graham som Lena Regan
  • Alisa Allapach som April Portnoy
  • Chachi Gonzales som Noreen Listerman
  • Brea Bee som Sylvia Gallagher

Alle de medvirkende har leveret fremragende præstationer og har været med til at gøre Light as a Feather til en spændende og gripende tv-serie for seerne.

Selvom serien ikke længere sendes, vil skuespillernes imponerende arbejde fortsat blive husket af fansen, der har fulgt dem gennem Light as a Feather.

Overblik

Titel Light as a Feather
Udgivelsesdato 12. oktober 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Ligera como una pluma
Optaget i Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Grammnet Productions, Awesomeness TV

Resmué

TV-serien Light as a Feather handler om en gruppe teenagepiger, som bliver konfronteret med overnaturlige konsekvenser af et uskyldigt spil, kaldet Light as a Feather, Stiff as a Board.

Spillet går ud på, at man ligger på ryggen og forestiller sig, at ens krop bliver let som en fjer, så man kan blive løftet af sine venner ved hjælp af kun to fingre. Men efter at have spillet dette spil begynder pigerne at dø på præcis samme måde, som det var blevet forudsagt.

Denne uhyggelige forbindelse sætter gang i en række begivenheder, hvor pigerne må kæmpe mod både deres egne interne dæmoner og den overnaturlige kraft, der hærger dem.

Samtidig bliver venskaber og tillid udfordret, da mistanken om, hvem der er ansvarlig for denne forbandede brøkdel, begynder at stige.

Med intriger, mysterier og overnaturlige elementer udfolder Light as a Feather sig som en nervepirrende og spændende TV-serie, der holder seerne på kanten af deres sæder.

Fejl og flops i TV-serien Light as a Feather

Fejl #1: Hellige mobiltelefoner

I løbet af serien lader det til, at alle karaktererne har en superhelteevne – de kan få deres mobiltelefoner til at holde batteri hele dagen, og endda hele natten! Hvor er de genopladelige superceller henne, og hvor kan vi få nogle af dem?

Fejl #2: Evighedens festkjole

Kunne du lide den flotte kjole, som hovedpersonen bar til en afgørende fest? Tja, det gjorde hun også, for hun bar den i hver eneste episode! Hvad skete der med at vaske den, få kaffepletter på den eller bare købe en ny?

Fejl #3: Magiske tidsplaner

I et forsøg på at imponere os med deres overnaturlige evner har karaktererne i Light as a Feather evner udover det sædvanlige – de kan magisk ændre deres tidsplaner. Har du nogensinde prøvet at annullere en aftale og erstatte den med en ny på få sekunder? Næppe! Men i denne serie er det åbenbart normen. Vi er temmelig sikre på, at selv tidsmagikere ville være misundelige.

Fejl #4: Dødstrusler og alligevel levende

En af de mest forvirrende fejl er, at karaktererne gentagne gange modtager dødstrusler, der får dem til at gå ind i en panisk tilstand. Og alligevel, i næste scene, er de stadig i live, ubesværet og nyder en dejlig brunch sammen. Måske er de blevet immun over for dødstrusler – en ny superkraft?

Fejl #5: Foruroligende ustabile familier

En ting der er blevet tydelig i Light as a Feather er, at karakterernes familier er mere ustabile end et Jenga-tårn på LSD. Dadler nymfomanisk mor, alkoholiseret far, eller paranoid søster – der er ingen ende på de absurde familieforhold. Måske er det bare bedst at bo i et drengekollegium?

Disse fejl i TV-serien Light as a Feather giver os en masse stof til at grine og ryste på hovedet. Hvem vidste, at underholdning kunne være så sjovt, når det involverer fejl? Måske en dag vil vi finde ud af, om der er en logisk forklaring på disse absurde ting eller om de blot er en del af seriens charme!

Andre populære titler: Coyote UglyScream VIMy Big Fat Greek WeddingAl HaybaThe UnthinkableTitanicF9: The Fast SagaPixelsWeedsAngora by NightAnnaThe Cat in the HatThe Matrix ResurrectionsThe Pale Blue EyeAquaman and the Lost KingdomBreaking BadElsker dig for tidenIn Love All Over AgainThe WhaleTop Gun: MaverickSkinThe Magnificent SevenPerfekte stederHaloCoraline e a Porta SecretaContagionBad Lieutenant8 MileO MordomoRun Sweetheart RunThe Stig-Helmer StoryYour HonorThe FollowingBoku no Hero AcademiaThe DevilsPreacher10 Cloverfield LaneHouse of GucciLove in the FleshTokyo RevengersStand by Me: Das Geheimnis eines SommersLondon Nahi JaungaHerSt. VincentBatman ForeverSundayGuardians of the Galaxy Vol. 3BooksmartStep Up