kinokvinder.dk

Limitless (TV Series 2015–2016)

De medvirkende i TV-serien Limitless

TV-serien Limitless, som er baseret på filmen af samme navn fra 2011, har en imponerende cast af talentfulde skuespillere. Serien blev sendt mellem 2015 og 2016 og fik stor succes blandt seerne. Lad os tage et nærmere kig på de medvirkende i denne dybtgående og spændende serie.

Jake McDorman (Brian Finch)

Jake McDorman spiller hovedrollen som Brian Finch i Limitless. Brian er en ung mand, der får adgang til de utrolige evner i stoffet NZT-48, der gør ham overmenneskeligt intelligent. Jake McDorman formår at portrættere Brian på en overbevisende måde og bringe karakterens kompleksitet og følelsesmæssige rejse til live på skærmen.

Jennifer Carpenter (Rebecca Harris)

Jennifer Carpenter spiller rollen som Rebecca Harris, en agent i FBI, der bliver partner med Brian. Hendes karakter bringer en stærk viljestyrke og dygtighed til serien. Carpenter leverer en fantastisk præstation som Rebecca og formår at skabe en interessant dynamik mellem hendes karakter og Brian.

Hill Harper (Spellman Boyle)

Hill Harper spiller rollen som Spellman Boyle, en anden FBI-agent, der arbejder tæt sammen med Rebecca og Brian. Han tilføjer en ekstra lag af spænding og intriger til serien med sin karismatiske og uforudsigelige karakter.

Mary Elizabeth Mastrantonio (Nasreen Pouran)

Mary Elizabeth Mastrantonio portrætterer karakteren Nasreen Pouran, en politichef, der har et komplekst forhold til Brian. Hendes præstation som Nasreen er både stærk og følelsesladet og tilføjer en ekstra dimension til seriens plot.

Tom Degnan (Agent Ike)

Tom Degnan spiller rollen som Agent Ike, en FBI-agent og kollega til Rebecca og Brian. Han tilføjer både humor og spænding til serien med sin unikke personlighed og talent for efterforskning.

Colin Salmon (Jarrod Sands)

Colin Salmon portrætterer Jarrod Sands, en magtfuld og mysteriøs skikkelse i serien. Han bringer en aura af spænding og intriger, og Salmon spiller rollen med en imponerende autoritet og tilstedeværelse.

Michael James Shaw (Agent Mike)

Michael James Shaw spiller rollen som Agent Mike, en FBI-agent og medlem af teamet. Shaw bringer en imponerende intensitet og dedikation til sin karakter og formår at skabe en interessant dynamik mellem Agent Mike og de andre karakterer.

Ron Rifkin (Dennis Finch)

Ron Rifkin portrætterer Dennis Finch, Brians far, der spiller en vigtig rolle i serien. Rifkin formår at skabe en indlevende præstation som den følelsesmæssigt komplekse karakter og bringer en ekstra lag af drama til Limitless.

Michael Devine (James Tech Padgett)

Michael Devine spiller rollen som James Tech Padgett, en af Brians venner og en talentfuld hacker. Devine formår at bringe en ungdommelig og spændende energi til karakteren og tilføjer en vigtig dynamik til seriens plot.

Megan Guinan (Rachel Finch)

Megan Guinan spiller rollen som Rachel Finch, Brians søster. Hendes karakter tilføjer en følelsesladet og rørende dimension til serien, og Guinan formår at portrættere Rachel med både styrke og sårbarhed.

Blair Brown (Marie Finch)

Blair Brown spiller rollen som Marie Finch, Brians mor. Hendes karakter bringer en unik blanding af styrke og følelsesmæssig kompleksitet til serien, og Brown formår at levere en troværdig præstation som en kærlig, men også ufordømmende mor.

Musto Pelinkovicci (Stavros)

Musto Pelinkovicci spiller rollen som Stavros, en kriminel boss, der spiller en vigtig rolle i seriens plot. Hans karakter tilføjer en ekstra lag af spænding og fare, og Pelinkovicci formår at levere en overbevisende præstation som den frygtindgydende Stavros.

Patch Darragh (Cameron Finch)

Patch Darragh spiller rollen som Cameron Finch, Brians bror. Han bringer en unik dynamik til serien med sin karakter og tilføjer en følelse af familieforbindelse og kompleksitet til Brians historie.

Bradley Cooper (Senator Eddie Morra)

I rollen som Senator Eddie Morra, hovedpersonen fra filmen Limitless, gør Bradley Cooper et par gæsteoptrædener i serien. Coopers tilstedeværelse tilføjer et ekstra strejf af spænding og sammenhæng til universet.

Georgina Haig (Piper Baird)

Georgina Haig spiller rollen som Piper Baird, en anden karakter fra filmen Limitless, der også gør et par gæsteadgange i serien. Hendes karakter bringer en ekstra lag af mysterium og intriger til seriens plot.

Desmond Harrington (FBI Agent Casey Rooks)

Desmond Harrington spiller rollen som FBI Agent Casey Rooks, der har en vigtig rolle i seriens plot. Harrington formår at skabe en indlevende præstation som den komplekse og mystiske karakter og tilføjer en ekstra dimension til historien.

Jeffrey Omura (Danny)

Jeffrey Omura portrætterer karakteren Danny, en af Brians venner. Omura formår at give liv til karakteren og tilføjer en ungdommelig energi og humor til serien.

Henry Gagliardi (10-årig Brian)

Henry Gagliardi spiller den 10-årige version af Brian Finch. Han formår at bringe en autentisk og rørende præstation som den unge Brian og skaber en dybtgående forståelse for karakterens baggrund og historie.

Serien blev skabt af Craig Sweeny, der havde ansvaret for at samle dette talentfulde cast. Med deres imponerende præstationer formåede de at levere en dybtgående og spændende serie, der blev elsket af seerne.

For fans af spændende handling, intelligent drama og imponerende skuespil er Limitless helt sikkert et must-see.

Overblik

Titel Limitless
Udgivelsesdato 22. september 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Області темряви
Filmoptagelsessteder Bushwick, Brooklyn, New York City, New York, USA
Produktionsselskaber K/O Paper Products, Action This Day!, Relativity Television

Resmué

TV-serien Limitless handler om en gennemsnitlig 28-årig mand, der pludselig får evnen til at bruge hele sin hjernes kapacitet og bliver hyret som konsulent af F.B.I.

Sjove fejl i TV-serien Limitless

Ups! Hvad skete der der?

TV-serien Limitless fik seere over hele verden til at sidde klistret til skærmen, men nogle af os kunne alligevel ikke lade være med at grine af de små fejl, der sneg sig ind i produktionen. Her er et par af de mest bemærkelsesværdige:

Jeg kan kun spise én frokost ad gangen!

I en af episoderne ser vi hovedpersonen, Brian Finch, nyde en overdådig frokost på en restaurant. Det er dog næsten som om, at han har fået adgang til NZT endnu engang – hans tallerken er fuld af mad i ét øjeblik, og i det næste er den helt tom! Mon han har en superhurtig evne til at sluge mad?

Nummerplader med superkræfter

I en anden scene ser vi en bil køre forbi med en nummerplade, der tydeligvis er fra New York. Men vent lige et øjeblik! Hvordan kan det være, at pladen samtidig har det brasilianske flag i hjørnet? Har de fundet en ny teknologi til nummerplader, der kan skifte landeflag? Det skulle man måske have været på NZT for at forstå.

Katte og mus leg med datoerne

Grøn skærm oversvømmelse

Et afsnit i en parallelverden

Andre populære titler: Little WomenUma Escolha Por AmorThe Little MermaidCellularThat 90s ShowExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileHouse of WaxAlmanya: Welcome to GermanyCastleFBOY Island DanmarkOshi no Ko: Mein StarFour Weddings and a FuneralArgentina, 1985BlowCreed IIIMoMoneyballDen som dræberPaycheckAliUnstoppableTransformers: Ascensiunea bestiilorMurinaThe DiscoveryI Still BelieveThis Is UsDownton Abbey: A New EraPassengersJurassic ParkMrs. DavisTom en Jerry: de filmNU er det NUVoll daneben, voll im LebenMidsommerSnabba CashScary Movie 43 Dias Para MatarIn & OutThe Butterfly EffectThe Man Who Fell to EarthHofreFredagsbioFar til fires vilde ferieThe Last RiderDelivery ManJoylandThe Guns of Navarone