kinokvinder.dk

Liv and Maddie (TV Series 2013–2017)

Medvirkende i TV-serien Liv and Maddie

TV-serien Liv and Maddie, der blev sendt fra 2013 til 2017, er kendt for sit talentfulde cast af skuespillere. Her er en liste over de medvirkende, der gjorde serien så populær:

Dove Cameron (Liv Rooney)

Dove Cameron spillede den blonde skønhed Liv Rooney, seriens hovedperson. Hun optrådte i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Cameron er også kendt for sin rolle i Descendants-filmene.

Joey Bragg (Joey Rooney)

Joey Bragg spillede rollen som Livs tvillingebror, Joey Rooney. Han var med i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Bragg er også en populær stand-up komiker.

Tenzing Norgay Trainor (Parker Rooney)

Tenzing Norgay Trainor spillede den yngste af Rooney-tvillingerne, Parker Rooney. Han medvirkede også i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Trainor er kendt for sin rolle i filmen The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone.

Kali Rocha (Karen Rooney)

Kali Rocha spillede Liv, Maddie, Joey og Parkers mor, Karen Rooney. Hun optrådte også i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Rocha er kendt for sine roller i tv-serien Buffy the Vampire Slayer og filmen Meet the Parents.

Shelby Wulfert (Maddie 2)

Shelby Wulfert spillede, i seriens senere sæsoner, rollen som Maddie 2. Hun var med i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Wulfert har også gæsteoptrådt i TV-serien Bizaardvark.

Emmy Mattingly (Liv 2)

Emmy Mattingly spillede rollen som Liv 2, også kendt som Ocean. Hun medvirkede også i alle 80 episoder fra 2013 til 2017. Liv 2 var en karakter, Liv Rooney opfandt i sit tv-show So Random!.

Benjamin King (Pete Rooney)

Benjamin King spillede rollen som Liz, Maddie, Joey og Parkers far, Pete Rooney. Han optrådte i 65 episoder fra 2013 til 2016. King er også kendt for sin rolle i filmen Bulletproof Monk.

Jessica Marie Garcia (Willow Cruz)

Jessica Marie Garcia spillede rollen som Willow Cruz, Maddies bedste veninde. Hun optrådte i 36 episoder fra 2013 til 2017. Garcia er kendt for sine roller i tv-serierne On My Block og How to Get Away with Murder.

Ryan McCartan (Diggie)

Ryan McCartan spillede rollen som Diggie, Maddies kæreste i første sæson af serien. Han var med i 26 episoder fra 2013 til 2017. McCartan er også en talentfuld sanger og har optrådt på Broadway.

Jimmy Bellinger (Artie Smalls)

Jimmy Bellinger spillede den klodsede Artie Smalls, Parkers bedste ven. Han optrådte i 20 episoder fra 2013 til 2017. Bellinger har også medvirket i filmene The Night Before og The Outcasts.

Kurt Long (Johnny Nimbus)

Kurt Long spillede rollen som Johnny Nimbus, en kendt tv-producent og vært for et populært børne-tv-show. Han optrådte i 16 episoder fra 2013 til 2017. Long har også medvirket i tv-serien The Exes.

Lauren Lindsey Donzis (Ruby)

Lauren Lindsey Donzis spillede rollen som Ruby, en af Maddies bedste veninder. Hun optrådte i 15 episoder fra 2016 til 2017. Donzis er også kendt for sin rolle i tv-serien Liv and Maddie: Cali Style.

Jordan Fisher (Holden Dippledorf)

Jordan Fisher spillede rollen som Holden Dippledorf, en af Maddies vævere. Han optrådte i 13 episoder fra 2015 til 2017. Fisher er også en dygtig sanger og danser og har vundet den 25. sæson af Dancing with the Stars.

Victoria Moroles (Andie Bustamante)

Victoria Moroles spillede rollen som Andie Bustamante, en klassekammerat og ven af Rooney-tvillingerne. Hun optrådte i 12 episoder fra 2015 til 2017. Moroles er også kendt for sin rolle i tv-serien Teen Wolf.

Lucas Adams (Josh Willcox)

Lucas Adams spillede rollen som Josh Willcox, Maddies kæreste i seriens senere sæsoner. Han optrådte også i 12 episoder fra 2015 til 2017. Adams har også medvirket i tv-serien Days of Our Lives.

Carter Hastings (Evan)

Carter Hastings spillede rollen som Evan, en af Maddies vævere. Han optrådte i 10 episoder fra 2013 til 2017. Hastings er også kendt for sin rolle i tv-serien Prank Me.

Herbie Jackson (Reggie)

Herbie Jackson spillede rollen som Reggie, en af Maddies vævere. Han optrådte i 10 episoder fra 2014 til 2015. Jackson har også medvirket i tv-serien Cousins for Life.

Chloe Wepper (Gemma)

Chloe Wepper spillede rollen som Gemma, en klassekammerat af Rooney-tvillingerne. Hun optrådte i 10 episoder fra 2015 til 2017. Wepper er også kendt for sin rolle i filmen Palms.

TV-serien Liv and Maddie var et hit takket være det talentfulde cast af skuespillere, der formåede at bringe de elskede karakterer til live. Deres indbyrdes kemi og fantastiske præstationer gjorde serien til et favoritprogram blandt seere i alle aldre.

Med John D. Beck og Ron Hart som skabere af serien og et dedikeret og talentfuldt cast, blev Liv and Maddie en af Disney Channels mest succesfulde TV-serier. Den fortsatte med at underholde fans rundt omkring i verden og efterlod et varigt indtryk på publikum.

Overblik

Titel Liv and Maddie: Cali Style
Udgivelsesdato 19. juli 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Filmoptagelsessteder Hollywood Center Studios – 1040 N. Las Palmas Avenue, Hollywood, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsfirmaer Its a Laugh Productions, Oops Doughnuts Productions

Resmué

Liv and Maddie er en TV-serie, der følger to identiske tvillinger, Liv og Maddie. Liv er en populær TV-stjerne, hvis show netop er afsluttet, og Maddie er en fremragende elev og skolebasketballegendelse, som er ved at blive mere og mere populær – indtil Liv vender tilbage til deres gymnasium.

Liv er en populær tv-stjerne, hvis hitshow netop er afsluttet; Maddie er en fremragende elev og skolebasketballegendelse, hvis popularitet er stigende – indtil Liv, hendes identiske tvilling, vender triumferende tilbage til deres gymnasium i Wisconsin – hvor begge deres forældre arbejder – og komplicerer deres teenage-liv endnu mere.

Handlingen centrerer sig om identiske tvillinger, Liv, en populær tv-stjerne, hvis hitshow netop er afsluttet, og Maddie, en talentfuld elev og skolebasketballegendelse, hvis popularitet er stigende, indtil Liv triumphfrit vender tilbage til deres gymnasium i Wisconsin, hvor begge deres forældre arbejder.

Liv og Maddie er identiske tvillinger og indbyggede bedste venner. De bor sammen, når Liv vender tilbage fra Hollywood. Selvom de er identiske tvillinger, er deres interesser, favoritter og antipatier forskellige. Hvordan vil de løse deres problemer med hinanden, deres familie og deres venner?

Liv, en populær skuespillerinde, vender hjem til Wisconsin efter afslutningen af sit populære show Sing It Loud. Hendes tvillingesøster Maddie er en talentfuld basketballspiller, og begge deres forældre arbejder på deres gymnasium. Sammen gennemlever de teenageeventyr, sammen med deres brødre Joey og Parker.

Fejl i TV-serien Liv and Maddie – seerne har talt

Det er vist ingen hemmelighed, at ingen TV-serie er perfekt – heller ikke den elskede TV-serie Liv and Maddie, der har fanget mange seeres hjerter. Men det betyder ikke, at vi ikke kan tage en god latter af de små fejl, der er blevet opdaget af de opmærksomme seere. Her er et humoristisk indblik i nogle af disse fejl:

Karakter fejl

Vi starter med en rigtig perle! I en episode får Ruby topkarakterer på sit eksamensbevis og vil gerne have sine ører piercet som belønning. Men når hun vender tilbage fra en safari med sin bedstemor, er det tydeligt, at hendes ører allerede er piercet. Er det et mysterium, eller er det en fejl fra produktionens side? Vi kan kun spekulere!

Historisk inkonsekvens

Det er ikke kun karakterernes udseende, der kan ændre sig uden nogen åbenbar forklaring – serien Liv and Maddie har også lidt under historiske inkonsekvenser. I en episode foreslår Maddie at se filmen Titanic – selvom historien udspiller sig i en tid, hvor filmen slet ikke var blevet frigivet. Måske kan vi kalde det et uhensigtsmæssigt tidshul?

Kontinuitetsfejlen

Vi har også en kontinuitetsfejl, der fik os til at skratte af grin! I en episode får karakteren Joey et mærke i ansigtet efter en lille uheldig dumpekamp med en kage. Men i de efterfølgende scener skifter mærket position på hans ansigt flere gange, som om det har sin egen vilje. Måske skulle vi ansætte en ny kagekamp-koordinator?

Magiske forvandlinger

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi de mystiske og magiske forvandlinger, der synes at ske ud af det blå. I en episode ser vi karakteren Parker have langt hår, men pludselig, i næste scene, har han en kort klipning. Er det en hemmelig tidrejse, eller er det bare en saks, der er kommet i vejen?

Sådan er det med TV-serier – de er fulde af sjov, spænding og af og til nogle små fejl. Liv and Maddie er ingen undtagelse, men det forhindrer os ikke i at elske den alligevel. Så næste gang du ser en fejl i serien, husk at tage det med et smil og nyd de skønne øjeblikke, som denne unikke serie har givet os.

Andre populære titler: A Couple of CuckoosFast XWistingDrømmelandOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăSuzumeFast & Furious 7GirlDo RevengeCall JaneMalcolm XJupiter AscendingMagic MikeBelleThe Eternal DaughterDer blutige Pfad GottesChernobylThe InspectionModern FamilyPersuasionAlfieVerdensmændKamikazeBlack AdamFather of FourAnnaPelé: Birth of a LegendThe Little MermaidQuase FamososThe Real WorldNopeRevengeMy Friend DahmerBrødrene Mortensens julSilver Linings PlaybookZardozSouth ParkConversations with FriendsMatriarchBordelletFlyPenguin BloomOnce Were WarriorsStowawaySwimming PoolVictorias Secret Fashion ShowSpy