kinokvinder.dk

Lost Girl (TV Series 2010–2016)


Overblik

Titel Lost Girl
Udgivelsesdato 22. april 2013 (Tyskland)
Oprindelsesland Canada
Andre kendte titler Поклик крові
Filmplaceringer Hamilton, Ontario, Canada
Produktionsvirksomheder Prodigy Pictures
TV-netværk Bo Series

Resmué

Lost Girl er en tv-serie, der handler om den smukke og karismatiske Bo, en succubus med overnaturlige evner. Bo blev født ind i en menneskefamilie, men oplever vanskeligheder med at tilpasse sig hendes usædvanlige træk. Dette får hende til at begive sig ud på en rejse for at finde sandheden om sin oprindelse.

I en verden af overnaturlige væsner er Bo en af ​​de få succubi, der lever blandt mennesker. Hun ernærer sig ved at absorbere energien fra mennesker, hvilket nogle gange kan have fatale konsekvenser. Dog nægter Bo at acceptere det overnaturlige samfund og dets stive hierarki. I stedet vælger hun at kæmpe for de undertrykte og samtidig søge sandheden om sin egen mystiske oprindelse.

Under sin rejse møder Bo en række andre overnaturlige væsner kendt som Faes. Hun står over for en svær beslutning mellem at vælge den lyse eller mørke side af dette underverdenssamfund. Samtidig forsøger Bo at finde ud af mere om sin fortid og sit formål som succubus.

Bo danner et tæt venskab med Kenzi, en menneskelig kvinde, der bliver hendes trofaste følgesvend. Sammen danner de en detektivbureau, hvor de efterforsker forbrydelser og begivenheder, der potentielt kan have en overnaturlig årsag.

Lost Girl: En sjov rejse fyldt med fejl

Der er intet som at sidde klistret til skærmen og følge spændingen i en TV-serie. Men selv de mest populære og elskede serier kan have deres fejl. Lost Girl er ingen undtagelse. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget i denne fantastiske serie.

Den mystiske forsvinden af Ginas kaffe

En af de mest mystiske fejl i Lost Girl finder sted i sæson 2, da Gina, en af hovedpersonerne, bliver fanget i en farlig situation. Mens hun kæmper for sit liv, bemærker seerne noget usædvanligt – hendes kaffekop er pludselig forsvundet! Det er som om, kaffen blev slugt af det mørke fae-magik. Kan det være et tegn på, at fanget i den anden verden også betyder, at du mister din kaffe?

Bos uforklarlige skiftende hårfarve

Bo, vores elskede hovedperson, er kendt for sit sexede look og kampdygtige natur. Men seerne har bemærket en mærkelig tendens – hendes hårfarve skifter hele tiden! I den ene scene er hun blond, i den næste er hun pludselig gået over til rødt hår. Er Bo en fae med en utrolig hårskifte-evne, eller er det bare en fejl i makeup-afdelingen? Vi kan ikke lade være med at grine, når vi ser Bos konstante hårfarveskift.

Kenzi og den magiske jakke

Kenzi, vores fantastisk sjove sidekick, har et unikt udseende og stil. Men seerne har bemærket noget utroligt – hendes jakke er magisk! I en scene i sæson 3 har Kenzi sin jakke på, men i næste scene er den pludselig forsvundet. Og senere, som ved en trylleri, er jakken tilbage på Kenzis skuldre. Kan Kenzi have opdaget en ukendt fae-jakke med teleporterende kræfter? Vi kan kun undre os over denne forunderlige magiske garderobe.

Ventetiden på besøgende

I Lost Girl er den menneskelige verden og fae-verdenen tæt forbundne. Men seerne har bemærket en besynderlig ting – besøgende fra den menneskelige verden synes altid at have en uforklarlig evne til at vente ved en dør, indtil en af hovedpersonerne kommer for at åbne den. Er det bare tilfældigheder eller en hemmelig fae-konspiration for at spare på elektriciteten? En ting er sikkert, det er ret komisk at se karaktererne konstant rende frem og tilbage til døren for at åbne for deres besøgende.

Så selvom Lost Girl er en fantastisk serie fyldt med spænding og eventyr, kan vi ikke undgå at grine af nogle af de små fejl, som seerne har opdaget. Fra forsvindende kaffekopper til skiftende hårfarver og magiske jakker – det er alt sammen en del af charmen ved denne elskede serie. Lad os alle nyde Lost Girl med et smil på læberne og tage fejlene med et gran salt!

Andre populære titler: ContinuumPolle FictionE.T. – Der AußerirdischeWhere the Crawdads SingWhite House PlumbersNight SkyThe Book ThiefMaking LoveBohemian RhapsodySlitherThe StarlingEx MachinaDivergentePatriotRushThe Girl Next DoorThe WonderLock UpNerveGuns AkimboKeeping Up with the JonesesEr vi der ikke snart?The HelpHightownThe Eminence in ShadowKids in CrimeEtterglødNak & Æd“The Simpsons” Throw Grampa from the DaneLouis Tomlinson: All of Those VoicesThe Dreamer: Becoming Karen BlixenFlyvende farmorRio 2The UntouchablesNapoleon DynamiteThe HauntingKandis for livetThe ShiningOperation Fortune: Ruse de GuerreHjælp! Jeg er en fiskTeen Wolf10 lucruri nu-mi plac la tineTerapie de socIn the Valley of ElahDraft DayGhostbusters – Die GeisterjägerSuccessionMurder, She Baked: A Chocolate Chip Cookie MysteryHeirs of the NightPururea tânar