kinokvinder.dk

Love Alarm (TV Series 2019–2021)


Overblik

Titel Love Alarm
Udgivelsesdato 22. august 2019 (USA)
Oprindelsesland Sydkorea
Sprog Koreansk
Også kendt som Cảnh Báo Tình Yêu

Resmué

I en verden, hvor en app advarer folk, hvis nogen i nærheden kan lide dem, oplever Kim Jojo ung kærlighed samtidig med at hun håndterer personlige udfordringer.

Fejl i TV-serien Love Alarm der får os til at ringe på alarmklokken!

Lad os snakke om disse fejl i Love Alarm:

Har du nogensinde set en TV-serie og bagefter tænkt, Vent, det giver ingen mening!? Vel, du er ikke alene. Selv i den populære serier Love Alarm er der blevet opdaget fejl af de observante seere, der har ladet os rynke på panden og undre os over, om der overhovedet var nogen, der havde ringet på alarmklokken!

Fejl #1: Alarmen ringer, men ingen svarer!

I en af scenerne ser vi hovedkarakteren ringe på alarmen for at vise sin interesse i en anden person. Men vent, hvad sker der? Alarmen ringer, men der sker ingenting! Intet svar, ingen gengældt interesse. Er det bare mig, eller er det ikke meningen med Love Alarm at hjælpe med at finde kærligheden? Måske skulle de overveje at tilføje en Ingen svar -mulighed, for at undgå at sårene bliver dybere end nogensinde før!

Fejl #2: Kærlighedstab på grund af tekniske problemer!

Vi elsker teknologi og alt det, det kan gøre for os. Men nogle gange kan teknologien svigte os, og det sker også i Love Alarm. I en hjerteskærende scene ser vi en karakter miste kærligheden på grund af en teknisk fejl i alarmen. Kan du forestille dig at have dit hjerte brækket, fordi en app ikke fungerer ordentligt? Det er en tragikomisk fejl, som får os til at grine (og måske græde en lille smule) over, hvor afhængige vi er af teknologi til at finde den ægte kærlighed.

Fejl #3: Alarmen vil ikke stoppe!

Vi har alle set film eller TV-serier, hvor en alarm ringer konstant, og det bliver virkelig irriterende. Tænk nu, hvis du ikke kunne slukke for alarmen, når den først er startet. Det er nøjagtigt, hvad der sker i en af scenene i Love Alarm. Alarmen ringer og ringer, og karakteren kan intet gøre for at stoppe den. Det er som et mareridt for alle, der nogensinde har haft en irriterende alarm, der nægter at stoppe om morgenen. Måske skal de overveje en mute -funktion til næste version af appen!

Fejl #4: Kærlighed er kun et swipe væk!

I den moderne verden har datingapps revolutioneret vores tilgang til at finde kærligheden. Men i Love Alarm er det næsten for nemt. Hovedpersonen swiper gennem en endeløs strøm af billeder og får øjeblikkelig adgang til folks følelser. Det er som at have en menukort fuld af muligheder, hvor man kan bestille den perfekte partner efter smag og behag. Det virker næsten for godt til at være sandt, ikke? Måske skulle vi lave en version af Love Alarm, der viser alle de pinlige øjeblikke og dårlige vaner ved potentielle partnere, bare for at holde det ægte!

Fejl #5: Kærlighed mellem vennegrupper bliver sat på pause!

Der er ingenting bedre end at dele sine oplevelser med gode venner. Men i Love Alarm ser vi en fejl, der får os til at tænke: Skal venskab vente, når kærlighed kommer ind i billedet? I serien ser vi, hvordan kærlighedsdrama mellem karaktererne sætter deres venskab på standby. Det virker lidt uretfærdigt, ikke? Måske skulle de introducere en venne-tilstand på alarmen, så man kan nyde både kærlighed og venskab, uden at det går ud over hinanden!

Fejl #6: En alarm forvirrer kærligheden!

I Love Alarm er alarmen utvivlsomt hovedpersonen. Men vent – er det ikke meningen, at kærligheden skal være i fokus? I stedet bliver vi bombarderet med scener, hvor alarmen tager al opmærksomheden. Det er som at se en romantisk komedie, hvor hovedpersonen er en paraply! Måske skulle de overveje at give kærligheden mere plads og lade alarmen være i baggrunden.

Så der har du det: nogle af de fejl, vi har opdaget i TV-serien Love Alarm. Selvom det er sjovt at snakke om disse fejl, skal vi ikke glemme, at det er underholdning, og fejl kan være en del af charmen. Lad os bare håbe, at Love Alarm teamet har fået ringet på alarmklokken og rettet disse fejl til en eventuel næste sæson. Indtil da kan vi nyde serien med et glimt i øjet og et smil på læben!

Andre populære titler: Benny & JoonBaronsOculusAl ThamanBeefBarbieTyrannosaurWar of the WorldsStudie 5What Men WantWandaVisionThe OutsidersHannaDivergenteQuest for CamelotMegalodonOrphan: First KillE.T. – Der AußerirdischeOutside the WireAmsterdamUnchartedNunca é Tarde DemaisMad Max: Fury RoadMax EmbarrassingThe Bad GuysPower Book II: GhostMissing 411The CallShetlandUnbrokenYesChefKrummerne 3 – fars gode idéLast Week Tonight with John OliverChasing MavericksXTinaThe Vampire DiariesRenfieldSleepless in SeattleSa nu mori aziThe Little MermaidSucker PunchPleasantville – A Viagem ao PassadoPerfekte stederLast ChristmasCold CaseKærestesorgerRiver WildDont Worry DarlingTwo and a Half Men