kinokvinder.dk

Love & Anarchy (TV Series 2020–2022)


Overblik

Titel Love
Udgivelsesdato 4. november 2020 (USA)
Oprindelsesland Sverige
Sprog Svensk
Også kendt som Любов й анархія
Filmoptagelsessteder Västra trädgårdsgatan 2, Norrmalm, Stockholm, Stockholms län, Sverige (forlaget)
Produktionsselskaber FLX, Netflix

Resmué

Love er en dansk TV-serie, der handler om Sofie, en ambitiøs konsulent og gift mor til to børn. Hendes liv bliver udfordret, da hun får til opgave at modernisere et gammelt forlag.

Sofies ekstremt ordnede tilværelse begynder at falde fra hinanden, da hun møder den unge IT-tekniker Max. En uventet og dristig flirt begynder mellem dem, hvor de udfordrer hinanden til at gøre ting, der bryder med etablerede sociale normer.

Det, der starter som uskyldige spil, udvikler sig snart til noget mere alvorligt, da udfordringerne og konsekvenserne bliver større og sværere at kontrollere.

Fejl i TV-serien Love: Et kærligt kig på det uperfekte

Som dedikerede tv-serienørder elsker vi at grave os ned i vores yndlingsprogrammer og analysere hver eneste lille detalje. Og selvom TV-serien Love har betaget os med sin unikke historie om kærlighedens op- og nedture, har seere over hele verden ikke været blege for at påpege nogle fejl, der trækker os ud af den romantiske boble og får os til at spørge os selv, Vent lige, hvordan kunne det ske? Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og tage et humoristisk kig på dem.

Fejl #1: Den magiske forsvinden og genopståen

Vi starter med en af de mest forvirrende fejl i seriens univers. I en episode ser vi vores hovedkarakterer, Mickey og Gus, der går en tur i parken. På mystisk vis forsvinder Mickeys solbriller på et tidspunkt, men uden nogen forklaring dukker de pludselig op igen, som om de var blevet transporteret til en anden dimension. Måske skulle vi have haft nogle trylleformularer med i sæson 3?

Fejl #2: Den uendelige forvandling

Vi ved alle sammen, at skuespillere undertiden skifter udseende eller ændrer deres hår og makeup i løbet af en tv-serie. Det er helt forståeligt. Men i Love-serien ser vi et imponerende eksempel på en karakter, der ser ud til at være genetisk ustabil. En skuespiller går fra at have langt hår til pludselig at have en kort frisure i én scene, og vupti! I næste scene er håret tilbage til normal igen. Måske skulle vi ansætte en frisør med magiske evner i produktionsteamet?

Fejl #3: Telefonens magiske genkomst

Når man ser en tv-serie, er det helt normalt at være opmærksom på, hvad karaktererne laver med deres telefoner. Men i Love-serien mister en af vores hovedpersoner, Gus, sin telefon på et tidspunkt. Men som ved et trylleslag dukker den op igen i en senere scene, som om den aldrig havde forladt ham. Måske skal vi købe den samme model telefon, så vi altid kan finde den igen på mirakuløs vis?

Fejl #4: Den teleporterende kaffe

Hvor mange gange har vi ikke alle sammen set en karakter i en tv-serie bevæge sig fra ét sted til et andet på kun et splitsekund? Det er en velkendt fejl, der ofte forekommer. I Love-serien oplever vi dog noget helt nyt, nemlig en teleporterende kaffekop. I én scene holder Mickey sin kaffekop i højre hånd, men i næste scene bliver koppen pludselig tryllet over til hendes venstre hånd. Måske har baristaen en magisk evne til at ændre fysiske love?

Så der har du det, kære læser. Et sjovt indblik i nogle af de fejl, som Love-serien har begået. Selvom det kan trække os ud af historien, og vi ikke helt kan lukke øjnene for dem, kan vi stadig glæde os over det, som denne fantastiske serie har givet os – en genkendelig og nuanceret skildring af kærlighedens op- og nedture. Så lad os alle bare smile ad disse småfejl og nyde rejsen i kærlighedens cirkus.

Andre populære titler: The WhaleBe My SunshineEvil Dead RiseElvisYou PeopleThe Hunt for Red OctoberThe Young VictoriaJomfruer fra rummet10 lucruri nu-mi plac la tineTeachersPrison BreakWonder WomanCloud AtlasThe Girl with the Dragon TattooNanny McPheeThe DreamersThe Green MileThe Wizard of Lies – Das LügengenieEyewitnessPathaanAm I Being Unreasonable?Extremely Wicked, Shockingly Evil and VileThe WailingJamesy BoyTalking SaulIndiana Jones and the Last CrusadeAfter We FellMacGruberSupergirlThe PurgePress PlayYoungerPacific Rim: UprisingVores sidste sommerBlood and BoneFood WarsJack ReacherThe Way BackIce Age: Continental DriftSpies in DisguisePaulie – Ein Plappermaul macht seinen WegWorld on FireOut of AfricaThe TownBedragThe Good PlaceSuite FrançaiseDer dunkle Kristall“Friends” The One with the Rumor