kinokvinder.dk

Love Doesn’t Understand Words (TV Series 2016–2017)


Overblik

Titel Love Doesnt Understand Words
Udgivelsesdato 15. juni 2016 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk, indisk tegnsprog
Kendt som Ask Laftan Anlamaz
Optagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Bi Yapim

Resmué

Love Doesnt Understand Words er en TV-serie, der handler om Hayat, en ung kvinde fra landet med strenge forældre. Hun er i et had-kærlighedsforhold med sin chef, Murat. Hayat gemmer på hemmeligheder, der kan ødelægge hendes karriere og forhold.

Hayat bor i Istanbul med sine to venner og leder efter et job. Hendes far advarer hende om, at hun enten skal finde et job eller vende tilbage til sin hjemby. Desperat efter et job ender hun hos tekstilfirmaet Sarte, hvor hun bliver ansat, men kun fordi hun bliver forvekslet med Suna Pectas, pigen til hvem stillingen var lovet.

Hayat er slet ikke klar over, at hovedpersonen bag Sarte er Murat, en mand som hun foragter. Men efterhånden begynder tingene at ændre sig, og hun finder sig selv i en uventet situation, hvor hun falder for Murat.

Forskellige fejl i TV-serien Love Doesnt Understand Words

Fejl 1: Kærlighed kender ingen grammatiske regler

Den første fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Love Doesnt Understand Words, er den konstante mangel på korrekt grammatik. Man skulle tro, at selvom kærlighed ikke har sprogbarrierer, så ville man i det mindste kunne tale et sammenhængende sætningsbyggeri. Men nej, karaktererne i serien formår på magisk vis at lave de mest underlige sætningsstrukturer. Det er som om de tror, at kærlighed også kan undskylde for syntaktiske brølere. Måske skulle de overveje at hyre en grammatik-konsulent næste gang.

Fejl 2: Tidsforvirring

Serien lider også af en alvorlig tidsforvirring. Der er øjeblikke, hvor en karakter skifter tøj midt i en scene uden nogen forklaring. Det næste øjeblik er det dag, og pludselig er det aften. Kære producenter, klokker på væggen findes af en grund – de er der for at hjælpe med at holde styr på tiden. Kom nu, vi vil gerne gå med i historien, men ikke hvis vi skal være tidsdetektiver samtidig.

Fejl 3: Den forsvindende eksistens

En af de mest forvirrende fejl, som seerne har bemærket, er hvordan karakterer helt pludseligt forsvinder fra en scene uden nogen forklaring. Ud af det blå kan en person være til stede i den ene scene og så forsvinder de fuldstændig i næste. Måske går de ud i den virkelige verden for at få pizza eller måske har de blot glemt deres egne replikker. Det er en gåde, som vi forhåbentlig en dag får svar på.

Fejl 4: Magiske rekvisitter

I Love Doesnt Understand Words får vi også et indblik i en verden, hvor rekvisitterne har et eget liv. I en scene kan en karakter sidde med et glas vand, og i næste øjeblik skifter glasset til vin uden nogen logisk forklaring. Er det noget vi seere ikke kan se? Er det bare os, eller er der en paranormal begivenhed i gang? Måske er det tid til en særlig episode med Love Doesnt Understand Objects.

Fejl 5: Plot-twist for mange kokke

Endelig må vi nævne den enorme mængde plot-twists, der kun bidrager til forvirringen. Historien hopper fra den ene overraskelse til den anden, uden at karaktererne får mulighed for at trække vejret. Det er som om, at manuskriptforfatterne har tænkt, at man kan gøre det hele mere spændende ved at kaste drama efter drama ind i historien. Kære forfattere, mindre er tit mere – også når det kommer til plot-twists.

Alt i alt har TV-serien Love Doesnt Understand Words fået seerne til at rynke på næsen og klø sig i håret af forvirring. Men det er svært ikke at grine, når man ser hvor alvorlige fejl kan ende med at være utroligt underholdende. Måske seriens titel skal ændres til Love Understands Imperfections for at være mere retvisende.

Andre populære titler: The AssistantLittle WomenFar til fire på BornholmModern FamilyThe Future DiaryHouseDepartment Q: A Conspiracy of FaithThe Dead ZoneSEAL TeamSpiderheadHarry BrownEndless LoveFree WillyKongekabaleThe Sea BeyondThe Full MontyKiller SallyThe Gray ManMaleficentLabans Jul – The MovieThe Good FightSundayThe JourneyBlue Lagoon: The AwakeningProud MaryUnseenStuart Little 2FluktLemonade MouthEverything Everywhere All at OnceEen man die Ove heetOameni mari si fara minteBlue SteelRomeo + JulietScream VIStar Trek: The Next GenerationEddie Murphy: As HimselfHail, Caesar!Midsomer MurdersThe Twilight ZoneDa 5 BloodsThe Shawshank RedemptionAirTedSK8 the InfinityRacing StripesBackstabbed – Spiel der AngstThe Boss