kinokvinder.dk

Love for Rent (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel Love for Rent
Udgivelsesdato 19. juni 2015 (USA)
Oprindelsesland Tyrkiet
Produktionsselskab Ortaks Yapim
Optagelsessteder Büyükdere, Mektep Sk. No:9, 34453 Sariyer/Istanbul, Tyrkiet (Defnes hus)

Resmué

I TV-serien Love for Rent bliver den unge Defnes bror fanget af en bande og ender med at skyde sig selv i gæld. For at redde sin bror fra fangenskab, tvinges Defne til at acceptere et tilbud. Hun skal få Omer, en velhavende skodesigner og virksomhedsejer, til at falde for hende og gifte sig med hende.

Defne, der bor sammen med sin bedstemor, bror og søster, bliver indviklet i en aftale om at få den berømte forretningsmand, Omer, til at forelske sig i hende, inden det er for sent. Defne er tvunget til at gøre dette på grund af livets udfordringer.

Fejl fundet af seere i TV-serien Love for Rent

TV-serier har en fantastisk evne til at transportere os ind i en verden af drama, romance og spænding. Men indimellem kan der snige sig små fejl ind i produktionen, der får seerne til at løfte øjenbrynene og grine højlydt. Det er præcis, hvad der er sket med den populære TV-serie Love for Rent. Vi har samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl fundet af seere, og de er lige så underholdende som selve serien!

Fejl #1: Den tryllebindende forsvinden af mobiltelefoner

Det er jo trods alt det 21. århundrede, og mobiltelefoner er nærmest blevet en forlængelse af vores arme. Men i Love for Rent ser det ud til, at karaktererne besidder fantastiske magiske evner, der får deres mobiltelefoner til at forsvinde ind i den blå luft. I den ene scene har hovedpersonen telefonen i hånden, men næste øjeblik er den simpelthen væk! Måske skulle de overveje at ansætte en tryllekunstner som teknisk rådgiver.

Fejl #2: Det skiftende vejr frembringer jordskælv

Ja, vejrforholdene kan være omskiftelige, men det er usædvanligt, når det resulterer i jordskælv. I Love for Rent synes vejret at have en sjælden evne til at ændre sig dramatisk lige før en stor konfrontation mellem karaktererne. Man kunne fristes til at tro, at jordskælvet er producerernes måde at skabe spænding på, men måske er meteorologien bare utroligt dramatisk i seriens univers? Vi håber, at karaktererne ikke får en overraskelse med tornadoer næste gang!

Fejl #3: Den uendelige skattekiste

I enhver TV-serie er det vigtigt at have penge til at finansiere karakterernes eventyr. Men i Love for Rent synes de at have en uendelig skattekiste til deres rådighed. Uanset hvor mange gange de bruger penge på shopping, restauranter eller taget ture til fjerne destinationer, synes de aldrig at løbe tør! Måske har producenterne indgået en pagt med en penge-elskende nisse?

Fejl #4: Det teleporterende kæledyr

Vi ved godt, at kæledyr kan være ret magiske og opfindsomme, men i Love for Rent tager det teleportering til et nyt niveau. Hovedpersonens kæledyr, en utrolig sød hund, forsvinder pludselig fra scenen og dukker op igen i en helt anden del af byen uden nogen forklaring. Det er næsten som om, hunden har opdaget tidsrejser og har brugt det til sin fordel. Måske skulle den have sin egen spin-off serie?

Det er tydeligt, at Love for Rent har sine fejl og huller i plottet, men det gør det kun mere underholdende for os seere. Vi elsker at spotte disse sjove fejl og grine sammen med serien. Så næste gang du ser Love for Rent, så hold øje med disse fejl og lad dig underholde af magiske mobiltelefoner, dramatiske vejrsituationer, uendelige skattekister og teleporterende kæledyr!

Andre populære titler: Le pupilleKillroy Was HereForrest GumpRevengePepsi, Wheres My Jet?The Pit“Låst inde for livet” Del 2JoylandThe BorgiasMamma Mia!Green BookThe Equalizer 3Department Q: A Conspiracy of FaithStardustPurple HeartsAnnaSpeak No EvilSoldaterkammerater på sjovPenny DreadfulEen stor familieThe DurrellsMy SpyVeraCaptain America: The First AvengerA Good Year2012Double JeopardyAlien WorldsFortune FightsHereditarySüße MagnolienKidnapningGreys AnatomyJohnny EnglishOn the Count of ThreeThe Wind That Shakes the Barley365 DaysTeen Wolf: The MovieEverything Everywhere All at OnceLocke & KeyNothing But TroubleFive DaysAlien: CovenantFight ClubStand by Me: Das Geheimnis eines SommersThe Adam ProjectUnknown User 2: Dark WebWhats Your Number?Sound of Metal