kinokvinder.dk

Love in the Air (TV Series 2016–2022)

Medvirkende i TV-serien Love in the Air

Hovedrolleindehavere

I TV-serien Love in the Air spiller flere talentfulde skuespillere hovedrollerne. Her er de vigtigste medvirkende:

  • Chaikamon Sermsongwittaya som Phayu
  • Nuttarat Tangwai som Rain
  • Thitipong Sengngai som Prapai
  • Wasuthorn Chaijinda som Sky
  • Piamchon Damrongsunthornchai som Sig
  • Nattapong Prompinit som Por
  • Pogpat Unhapipatpong som Saifah
  • Sujitra Hemhiran som Ple
  • Phubeth Atarunwong som Stop
  • Patak Pingmuang som Gun
  • Daniel Alex Bird som Bas

Baggrundsinformation

TV-serien Love in the Air har været i produktion siden 2016 og er fortsat aktiv frem til 2022. Serien indeholder 13 afsnit pr. sæson og har opnået stor popularitet blandt seerne.

Om Chaikamon Sermsongwittaya

Chaikamon Sermsongwittaya spiller rollen som Phayu i Love in the Air. Han er kendt for sin alsidige skuespil og evne til at give liv til karakterer. Med sin fantastiske præstation som Phayu har han vundet seernes hjerter og opnået anerkendelse fra kritikere.

Om Nuttarat Tangwai

Nuttarat Tangwai portrætterer karakteren Rain i Love in the Air. Hun er en dygtig skuespillerinde, der formår at fange seernes opmærksomhed med sin autentiske præstation. Hendes evne til at skabe følelsesmæssig forbindelse med publikum gør hende til en favorit blandt seerne.

Om Thitipong Sengngai

Thitipong Sengngai spiller rollen som Prapai i Love in the Air. Han er en erfaren skuespiller, der gennem sin karriere har begejstret seerne med sine talentfulde præstationer. Som Prapai bringer han karakterens dybde og kompleksitet til live på skærmen.

Om Wasuthorn Chaijinda

Wasuthorn Chaijinda spiller karakteren Sky i Love in the Air. Han er en energisk skuespiller, der formår at tilføre sine roller en unik og levende personlighed. Med sin karismatiske tilstedeværelse skaber han en mindeværdig oplevelse for seerne.

Om Piamchon Damrongsunthornchai

Piamchon Damrongsunthornchai bringer karakteren Sig til live i Love in the Air. Han er en fængslende skuespiller, der er kendt for sin evne til at udtrykke følelser gennem sine præstationer. Han skaber en autentisk og genkendelig karakter, som seerne hurtigt kan relatere til.

Om Nattapong Prompinit

Nattapong Prompinit spiller rollen som Por i Love in the Air. Han er en talentfuld skuespiller, der imponerer seerne med sin overbevisende præstation. Han formår at skabe en karakter, der både er sjov og følelsesladet, hvilket gør ham til en af seriens mest populære skuespillere.

Om Pogpat Unhapipatpong

Pogpat Unhapipatpong portrætterer karakteren Saifah i Love in the Air. Han er en dedikeret skuespiller, der arbejder hårdt for at levere overbevisende præstationer. Med sin naturlige evne til at fordybe sig i karakteren skaber han en mindeværdig og gribende oplevelse for seerne.

Om Sujitra Hemhiran

Sujitra Hemhiran spiller rollen som Ple i Love in the Air. Hun er en talentfuld skuespillerinde med en imponerende tilstedeværelse på skærmen. Hendes evne til at formidle karakterens følelser og tankemylder er med til at gøre serien både rørende og underholdende.

Om Phubeth Atarunwong

Phubeth Atarunwong bringer karakteren Stop til live i Love in the Air. Han er en skuespiller med en unik tilgang til sine roller og formår at overraske seerne med sine præstationer. Han tilføjer dybde og nuancer til karakteren, hvilket gør ham til en interessant og populær del af serien.

Om Patak Pingmuang

Patak Pingmuang spiller rollen som Gun i Love in the Air. Han er en talentfuld skuespiller, der bringer karakterens kompleksitet og mysterium frem på skærmen. Han formår at fange seernes opmærksomhed med sin intensitet og magnetiske tilstedeværelse.

Om Daniel Alex Bird

Daniel Alex Bird portrætterer karakteren Bas i Love in the Air. Han er en dygtig skuespiller, der formår at skabe en karakter med dybde og autenticitet. Med sin evne til at formidle Bas indre kamp og udvikling berører han seernes hjerter og skaber en stærk forbindelse til publikum.

TV-serien Love in the Air er et bemærkelsesværdigt stykke arbejde, der ikke kun skyldes det talentfulde cast, men også det dedikerede hold af medarbejdere bag kameraet. De skaber en fantastisk visuel oplevelse og sikrer seriens succes.

Med sin spændende plot og dybdegående karakterer formår Love in the Air at holde seerne fanget fra start til slut. Det er en serie, der berører både hjerte og sind og giver seerne en uforglemmelig oplevelse.

Overblik

Titel Love in the Air
Udgivelsesdato 12. august 2016 (USA)
Oprindelsesland Thailand
Også kendt som Banyakat Rak the Series
Produktionsselskab Me Mind Y
Sprog Thai

Resmué

Love in the Air er en thailandsk tv-serie baseret på en roman. Serien handler om at finde den sande kærlighed på trods af omstændighederne.

Historien følger Rain og Sky, der begge oplever ændringer i deres følelser i takt med årstiderne.

Rain er en sød fyr med lys hud, der får problemer med sin bil på en regnvejrsdag. Heldigvis kommer Phayu, en sej motorcyklist, til undsætning. Rain bliver fuldstændig betaget af Phayus udseende, så snart han tager hjelmen af, og vil gerne være lige så cool som ham. Det viser sig, at Phayu faktisk er den berømte ældre elev, som også er enhver piges drømmeguy, herunder den pige, Rain allerede havde øjnene på. Derfor begynder Rain at dislke Phayu en smule. Han finder ud af Phayus identitet, da de mødes igen, hvor Rains bil brød sammen. Phayu driller Rain og siger, at han prøver at forføre ham. Den aften bliver Rain nødt til at overnatte hos Phayus garage. Phayu begynder igen at drille ham og lader som om, han vil røre ved Rain. Og derfor bliver Phayu Rains nummer et fjende, og han vil afsløre Phayus sande farver for at vise alle, at han ikke er så god, som de troede. Men han vinder aldrig, og Phayu synes, det er sødt. Da Rain aldrig kan vinde mod ham, annoncerer han derefter, at han vil få Phayu til at falde for ham inden for en måned.

Love in the Air er en spændende og romantisk serie, der udforsker temaet med at finde den ægte kærlighed og overvinde forhindringerne på vejen. Serien byder på sjove, spændende og følelsesmæssige øjeblikke, og vil helt sikkert holde seerne på kanten af deres sæder.

Festlige fejltagelser i TV-serien Love in the Air

Hvis du er en af de mange seere, som har fulgt med i TV-serien Love in the Air, har du nok bemærket visse fejl, der ville få enhver sprogfanatiker til at grine sig skæv. Vi har samlet nogle af de mest morsomme fejl i denne artikel, så vi kan dele lidt grin og latter sammen.

Episode 1: Vinden tager fat

I den allerførste episode af Love in the Air, hvor vinden tager fat, finder vi den sympatiske hovedperson, Laura, der forsøger at vise sin store uhæmmethed ved at ride en hest. Men hold nu fast! Hesten skifter pludselig farve i midten af scenen. Sådan en genetisk forandring må da være en verdensnyhed!

Episode 4: En stormfuld aften

Nu bevæger vi os hen til fjerde episode, hvor romantikken er tyk i luften. Men hold nu fast i fjernbetjeningen! I denne episoden ser vi, hvordan stjernerne er forkerte. Ja, du læste rigtigt – stjernerne på himlen er på vrangen. Det er vist en form for kosmisk humor, der bør noteres i historiebøgerne.

Episode 8: En uventet drejning

Vi springer nu til episode 8, hvor sød musik opstår mellem Laura og hendes elskede. Men hvad er nu det? Ligesom vi gyser af romantikken, ser vi pludselig en klippe i byen, der blinker med alle regnbuens farver. Måske er det et tegn fra universet om, at kærlighed kan findes på de mest overraskende steder?

Episode 12: Den store finale

Sidste episode af Love in the Air er fuld af spænding og afskedstårer. Men det er også der, vi finder den sidste fejl, der vil få ethvert grammatikmonster til at rase af grin. Seerne opdagede, at skiltet over Laura og hendes elskedes hoveder i slutscenen havde et ord stavet forkert. Mon der er en hemmelig besked gemt bag denne stavefejl?

Ja, kære seere, selvom Love in the Air er et mesterværk af romantik og drama, har det ikke været skånet for underholdende fejl. Lad os alle grine sammen og komme videre med vores eget romantiske eventyr!

Andre populære titler: Law & Order: Special Victims UnitVacanță criminală 2On the LineBridesmaidsSelmaRocknRollaPeaky BlindersTenetMonsters BallLOLThe ShackShazam! Fury of the GodsIn Time13 AssassinsIron Man 3LifeAll Quiet on the Western FrontRepulsionThe Brothers GrimsbyInsidious: A Porta VermelhaHouseMonster Loving ManiacsBritt-Marie Was HereA Good YearSolosDoc MartinUtøya: July 22Black Panther: Wakanda ForeverCelebrity CrushO MordomoPrince of DarknessA Classic Horror StoryKingsman: The Golden CircleViața e frumoasăIzbăvireKilljoysTales from the LoopKender du typen?REDThe ResidentTwilightThe NowBoss LevelThe RoomThink Like a ManRushThe Last of UsBeautiful DisasterStar LeafThe Hunger Games