kinokvinder.dk

Love, Victor (TV Series 2020–2022)

Medvirkende i TV-serien Love, Victor

Love, Victor er en populær TV-serie, der blev sendt fra 2020 til 2022. Serien blev skabt af Isaac Aptaker og Elizabeth Berger og har et talentfuldt cast af skuespillere. Lad os tage et kig på de medvirkende i denne fantastiske serie.

Michael Cimino som Victor Salazar

Michael Cimino spiller rollen som hovedpersonen Victor Salazar. Victor er en ung homoseksuel teenager, der forsøger at finde sin plads i verden og udforske sin identitet.

Rachel Hilson som Mia Brooks

Rachel Hilson spiller rollen som Mia Brooks, en af Victors klassekammerater. Mia udvikler følelser for Victor og bliver en vigtig del af hans historie i serien.

Anthony Turpel som Felix Weston

Anthony Turpel spiller rollen som Felix Weston, Victors bedste ven. Felix støtter Victor og er altid der for ham i løbet af hans rejse i serien.

Bebe Wood som Lake Meriwether

Bebe Wood spiller rollen som Lake Meriwether, en af Victors nye venner på skolen. Lake tilføjer humor og lysstyrke til serien og bliver hurtigt en af Victors allierede.

Mason Gooding som Andrew

Mason Gooding spiller rollen som Andrew, en af Victors klassekammerater. Andrew er en populær og cool fyr, der også spiller en vigtig rolle i seriens handling.

George Sear som Benjamin Benji Campbell

George Sear spiller rollen som Benjamin Benji Campbell, en anden homoseksuel teenager på skolen. Benji bliver en vigtig del af Victors historie og hjælper ham med at udforske sin seksuelle identitet.

Isabella Ferreira som Pilar Salazar

Isabella Ferreira spiller rollen som Pilar Salazar, Victors søster. Pilar er en støtte og fortrolig for Victor, og de to har et stærkt søskendebånd.

Mateo Fernandez som Adrian Salazar

Mateo Fernandez spiller rollen som Adrian Salazar, Victors lillebror. Adrian er nysgerrig og sjov, og hans karakter tilføjer en let og forfriskende stemning til serien.

James Martinez som Armando Salazar

James Martinez spiller rollen som Armando Salazar, Victors far. Han er en kærlig og støttende far, der prøver at forstå Victors oplevelser og hjælpe ham gennem hans rejse.

Ana Ortiz som Isabel Salazar

Ana Ortiz spiller rollen som Isabel Salazar, Victors mor. Isabel er en kærlig og omsorgsfuld mor, der også forsøger at støtte Victor på hans rejse.

Anthony Keyvan som Rahim

Anthony Keyvan spiller rollen som Rahim, en ny elev på skolen. Rahim bliver hurtigt venner med Victor og tilføjer spænding til serien.

Ava Capri som Lucy

Ava Capri spiller rollen som Lucy, en anden klassekammerat på skolen. Lucy bliver venner med Victor og giver ham støtte og rådgivning i hans rejse.

Nick Robinson som Simon Spier

Nick Robinson, der også spillede hovedrollen i filmen Love, Simon, gæsteoptræder som Simon Spier. Simon er en homoseksuel teenager, der tidligere har gået på samme skole som Victor og deler sin visdom og erfaring med ham.

Mekhi Phifer som Harold Brooks

Mekhi Phifer spiller rollen som Harold Brooks, Mias far. Harold spiller en vigtig rolle i serien, da han også oplever personlige udfordringer og støtter sin datter gennem hendes egne rejseser.

Charlie Hall som Kieran

Charlie Hall spiller rollen som Kieran, en klassekammerat på skolen. Kieran er en dynamisk karakter, der tilføjer drama og spænding til serien.

Sophia Bush som Veronica

Sophia Bush spiller rollen som Veronica, en af skolens lærere. Veronica spiller en vigtig rolle i serien, da hun er en støtte og vejledning for Victor og de andre studerende.

Aj Carr som Teddy

Aj Carr spiller rollen som Teddy, en anden klassekammerat. Teddy tilføjer humor og sjov til serien og er også en god ven for Victor.

Betsy Brandt som Dawn

Betsy Brandt spiller rollen som Dawn, en af Karolinas forældre. Dawns karakter tilføjer en ny dynamik til serien og spiller en vigtig rolle i Victors historie.

Love, Victor er en gribende og hjertevarm serie, der udforsker temaet om seksuel identitet og ungdommens rejse mod selvopdagelse. Med et talentfuldt cast og en dybtgående historie har serien fanget hjertet af mange seere og efterladt et varigt indtryk.

Overblik

Titel Love, Victor
Udgivelsesdato 17. juni 2020
Oprindelsesland USA
Kendt som Love, Simon
Optagelsessteder Paramount Studios – 5555 Melrose Avenue, Hollywood, Los Angeles, Californien, USA (studie)
Produktionsselskaber 20th Television
No Helmet Productions
Temple Hill Entertainment

Resmué

Love, Victor er en TV-serie, der følger den nye elev Victor på Creekwood High School, mens han begiver sig ud på sin egen rejse af selvopdagelse. Han står over for udfordringer derhjemme, skal tilpasse sig til en ny by og kæmper med sin seksuelle orientering.

Da det hele virker for overvældende, søger han hjælp hos Simon for at navigere mellem opture og nedture i gymnasiet.

Fundne fejl i TV-serien Love, Victor får dig til at grine

Fejl nr. 1: Karakteren Victor kan ikke stoppe med at smørre madder

Seerne har bemærket en sjov detalje i TV-serien Love, Victor – karakteren Victor har en lidenskab for smørre madder. Uanset om han er i skolen, hjemme eller på café, har Victor altid en madpakke med sig, som han er i gang med at smøre. Det virker som om, at han er blevet besat af smørre madder, og vi kan ikke lade være med at undre os over, hvorfor han ikke kan få nok af dem. Måske skulle han prøve at variere sin madpakke lidt mere?

Fejl nr. 2: Alle karaktererne har altid perfekt frisurer

En anden sjov fejl, som seerne har opdaget, er, at alle karaktererne i Love, Victor altid har den mest perfekte frisure – selv i de mest intense situationer. Uanset om de er midt i en basketboldkamp eller står over for store følelsesmæssige udfordringer, så sidder håret altid lige så pænt som efter en tur hos frisøren. Det er næsten som om, at de har en personlig hairstylist, som altid er klar til at rette på deres frisurer. Hvordan får de det egentlig til?

Fejl nr. 3: En magisk popcornskål, der aldrig bliver tom

En tredje fejl, som seerne har undret sig over, er den magiske popcornskål. I serien ser vi karaktererne sidde og spise popcorn igen og igen – og alligevel synes skålen aldrig at blive tom. Det er som om, at den har evnen til at generere ubegrænsede mængder af popcorn. Vi ville ønske, at vi havde sådan en skål, så vi aldrig skulle bekymre os om at løbe tør for snacks under en god serie.

Fejl nr. 4: Alle karaktererne er altid tilgængelige på deres telefoner

En sjov fejl, som seerne har lagt mærke til, er, at alle karaktererne altid har adgang til deres telefoner – uanset tidspunktet. Uanset om de er i skolen, til familiefest eller på toilet, så er deres telefoner altid inden for rækkevidde. De går aldrig glip af en besked eller et opkald, og de kan altid finde de nødvendige oplysninger lige på søgning. Måske skulle vi alle sammen have lige så meget held med os, når det kommer til teknologi.

Andre populære titler: Dead Man DownRichesWhiskey Tango FoxtrotSnowfallMinxThe Hot ChickThe Quick and the DeadMy Sisters KeeperDrive Me CrazyThe Walking DeadNational Lampoons Christmas VacationTurboCentervagtFUBARFahrenheit 9/11Everything Everywhere All at OnceCatherine Called BirdyThis Is the EndYoung SheldonThe KingdomLockwood & Co.Almost ChristmasHypnoticPerfekte stederStenofonenAugust RushAmerican SniperA Good YearIn the BloodMein Vetter WinnieERKung Fu PandaHookFlame & CitronThe Matrix ResurrectionsMade in ItalyManchester by the SeaWoman in GoldSerenaThe Horse WhispererObsessedThen Came You24The CrossingTidelandsNopeLast Action HeroLovesick