kinokvinder.dk

Lover (TV Series 2020–2021)


Overblik

Titel Lover
Udgivelsesdato 25. december 2020
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Danmarks Radio (DR)

Resmué

TV-serien Lover handler om to unge mennesker fra København, der er på jagt efter det perfekte liv. De bruger stoffer til at undslippe virkeligheden og leve i en fantasiverden.

Desværre eskalerer afhængigheden, og de mister kontrollen over deres liv. De må ændre deres livsstil og stå ansigt til ansigt med virkeligheden, hvis de ønsker at komme ud af misbruget.

Fem sjove fejl i TV-serien Lover, der fik seerne til at grine

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning, men nogle gange kan de også sørge for et godt grin. Her er fem sjove fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Lover, der er værd at tage et kig på.

1. Kaffe i mysteriet

I en intens scene, hvor hovedpersonen forsøger at løse et mysterium, bemærkede skarpsindige seere pludselig noget mærkeligt: en kop kaffe på skrivebordet, der ikke var der i den foregående scene. Enten er vores heltinde en trofast kaffedrikker eller også er der sket en magisk teleportering af kaffe! Hvem vidste, at koffein var nøglen til at opklare mysterier?

2. Pludselige aldringsprocesser

I en række episoder er der et interessant tidsmæssigt fænomen i serien. En karakter ser ud til at ældes sig ti år på blot et par minutter. Enten er der sket en overraskende videnskabelig udvikling i seriens univers, eller makeup-afdelingen var lidt for utålmodig. Måske skulle de have undladt at bruge det hemmelige aldringsserum inden for kameraskudrene. Det er i hvert fald en ekstraordinær måde at spare penge på anti-rynkecremer!

3. Tag din tid til at klippe

Nu sætter vi fokus på et lidt mindre drama-relateret område: klipning. Det ser ud til, at klippeteknikken i serien har haft sine egne ideer. Fra at se en person træde ind i et rum til pludseligt at være ved et helt andet sted, kan vi kun spekulere på, hvilken form for teleportation der sker bag kulisserne. Det er fantastisk at se, hvordan scenen kan skifte fra et fængende drama til en forvirrende tryllekunst uden nogen forklaring.

4. Forvirrede rejseruter

Vi ved, at offentlig transport kan være forvirrende, men i Lover ser transportmidlerne ud til at følge deres helt egne regler. I den ene scene er karaktererne på vej til stranden, og næste øjeblik befinder de sig midt i en skov – uden så meget som en bus eller tog i syne. Måske kører der en hemmelig, magisk teleporteringsbus i serien? Hvis ja, så vil vi alle gerne vide, hvor vi kan købe billetter!

5. Det tyvende århundrede baggrundsudstyr

Sidst, men ikke mindst, er vi nødt til at tale om det fantastiske baggrundsudstyr, der ser ud til at have en tidsmaskine. Selvom serien foregår i nutiden, kan seerne nogle gange få et glimt af teknologi og mode, der tilhører det tyvende århundrede. Måske er produktionsteamet i hemmelighed store fans af klassiske film, eller også er det blot et resultat af en sjov fejltagelse. Uanset årsagen er det en ekstra kilde til sjov og undren.

Vi elsker vores TV-serier, og når der opstår sjove fejl, giver det os noget at grine af og snakke om. Lover er bestemt ingen undtagelse med sine overraskende kaffe-kop-optagelser, magiske aldringsprocesser, pludselige steder, uforklarlige rejseruter og tidsrejsende baggrundsudstyr. Så næste gang du ser en TV-serie, så hold øje med de små detaljer – måske vil du finde noget, der vil få dig til at smile!

Andre populære titler: Sex and the CityThe DoubleBordelletDear Evan HansenBig Time RushForrest GumpI Am Not Okay with ThisThe MiniaturistMonster Hunter2900 HappinessLooking for AlaskaRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiCaminoReal SteelThe Little MermaidThe Post: Secretele Pentagonului10 YearsRay Donovan: The MovieHailey Dean MysteryThe Old Man & the GunThe Secret: Dare to DreamCastleDarkest HourColors of LoveHeistSoldier BlueThe UntouchablesShe SaidGreys AnatomyGambito de DamaReignO Zi Minunată în CartierBridget Joness DiaryThe MotherFast & Furious 7After We FellWhile Were YoungArgentina, 1985King KongPrison BreakThus Spoke Kishibe RohanBloodsport IIIOs Espíritos de InisherinThe Informant!The Prince of TidesNikolaj og JulieKlassenMechanic: Resurrection